Sevgilim hakkında anlamadığım konu

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Kızlar erkek arkadaşım var çok ilgili çok ciddi gibi bende ciddiyim tabi
Yeni üye değilim lütfen tepkili davranmayın bende anlamadim dün konuşma geçti taze taze bisey demek ona gore tavrımı almak istiyorum
Utanıyorum da neyse
Dün konuşurken ayaklarımın resmini atmamı istedi çok utandım tabi ne alaka falan dedim niye istiyorsun dedim merak ettim dedi
Bozuldum tavır takildim
Bişey demem gerekirmi bilmiyorum
Anlamsız ilişkimden sonra bu kadar değer verirken yanlış bi ilişki yürütmek istemiyorum

Evet tuhaf bir istek fotoğraf göndermeyin bence

Ayak fetişisti olup da başka sorunu olmayan tek bir adam görmedim. Bence tepki vermeden, bu konuda ılımlı konuşarak gerçek yüzünü anlamanız gerek. Fotoğraf atın bakalım nasıl tepki verecek? "Hoşuna gitti mi?" falan da deyin hatta. Eğer fetiş durumu varsa devamını getirir zaten, belli eder kendisini.

Aklınıza ayak fetişi olduğu geldi sanırım (benim aklıma bu geldi). Tuhaf bir istek ama cidden, beni de rahatsız ederdi. Yaza kadar bekleseymiş, sandaletle filan görürmüş. Ne kadar süredir berabersiniz? Yani merak edeceği şeyleriniz bitti de, hakkınızda her şeyi öğrendi de, iş ayağa mı geldi acaba?

ayak fetişi olabilir.

normalde başka fotoğraflar atıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…