- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Minimini22
-
hep istiyor yani ortada bir adım yok. neyse ne diyelim. hayırlısı.2 yıl önceden arkadaştık işyerinden
3 aydır beraberiz
Aile tanışma istiyor evlilik teklifi etmek istiyor ailesinin düğününe cagriyor ailemle görüşmek tanışmak istiyor
Yok canım öyle degilhep istiyor yani ortada bir adım yok. neyse ne diyelim. hayırlısı.
Tüm mesele aynı konuyu açıp açamamakYani madem ilişkiniz sizin demenize göre bu kadar ciddi ben olsam sorardım. Tabi şimdi sormanız saçma olur o an sorsaydınız keşke. Ama ilk fırsatta konuyu oraya getirip sormalısınız bence.
2 yıl önceden arkadaştık işyerinden
3 aydır beraberiz
Aile tanışma istiyor evlilik teklifi etmek istiyor ailesinin düğününe cagriyor ailemle görüşmek tanışmak istiyor
Bayildimmm, kesinlikle bunu atmalisin:)))
Eğer siz ılımlı yaklaşırsanız söyleyebilir. Direkt tersler gibi söylerseniz tabi ki söylemeyecektir. Tabi ılımlı yaklaşmakta tamamen aranızdaki samimiyete,muhabbete bağlı.Tüm mesele aynı konuyu açıp açamamak
Olsa solermiydiki
Bilmiyorum
Evet özel konular konusulmayacak diye baştan tepkimi koydumYani söyle bir durum var eğer ayak fetisi varsa ki zaten tepki gosterdiyseniz evet demeyecektir.
Öğrenmek en bastan daha iyi değil mi kabul edecegini sanmıyorum ama
Yani bana gore üstünü kapatıp trip atmak yerine konuşun.
Sonra aaa bu adam da ne seviyormus demeyin. Bende nişanlıyim ve adamin nelerden hoslandigini ne sevdiğini biliyorum cnku konuştuk.
Size ters ise herseyi konuşmayin tabi ama ayak fotoğrafi isteyene fetisin mi var denilebilir gayette.
Mesela yine burada okumustum adam esine ilk bundan hoslandigini ve ona göre birseyler yasamak istedigini söylemiş
Sonra kadin bir kere dalga geçmişti sanırım, adam bir daha hic esine söylememis ama öyle videolar izliyormus
Esi de tekrar nasil konusup rahat davranmasini saglarim diye konu acmisti orada kadin tepkili degildi video degilde biz yapalım diye ama siz istemiyorsunuz.
Nasıl sorcam ben bunu sizceEğer siz ılımlı yaklaşırsanız söyleyebilir. Direkt tersler gibi söylerseniz tabi ki söylemeyecektir. Tabi ılımlı yaklaşmakta tamamen aranızdaki samimiyete,muhabbete bağlı.
Evet özel konular konusulmayacak diye baştan tepkimi koydum
Dediginiz gibi ilerde sikinti olurmu olabilir
Ustu kapatılacak bir konu degil bu konu da
Nasıl giriyim konuya
Yani bence merakta etmiş olabilir ben eskiden çok önem verirdim ayakları düzgün mü acaba, tırnak yapısı nasıl gibi :))Nasıl sorcam ben bunu sizce
Of of normali beni bulmaz ki
Gerçekten ayağınızın fotoğrafını gönderip, sonra hoşuna gitti mi beğeniyor musun vs sorabilirsinizNasıl sorcam ben bunu sizce
Of of normali beni bulmaz ki
Özel konular konusulmucak dedim tavır yaptımDün bunu söyledi sonra hic konuşmadiniz mi bir daha
Bunu yapmak istemiyorum hicGerçekten ayağınızın fotoğrafını gönderip, sonra hoşuna gitti mi beğeniyor musun vs sorabilirsiniz
Böylece itham ediyor gibi olmazsınız
Bence en garanti yol buBunu yapmak istemiyorum hic
Özel konular konusulmucak dedim tavır yaptım
Sonra normal konuştuk
Ben bu konuyu soramadım
Konuşurken sormuştum merak ettim dedi
Fetizm falan demedim
Ben hiç rahat değilimBence en garanti yol bu
Benim de midem almaz ama...
Cevaptan korkuyorum sanırımDaha soru soramadıgınız adamlara ciddi ilişkim diyorsunuz ya bende buna hastayım :)
Ee sorsana ayak fetişimisin ilgin mi var diye?
Mantıklı dediginiz teşekkür ederim konusacagimTamam tepki gostermeyin artik.
Laf yine ayaga ayakkabiya bakima falan gelir oradan ayaga getirip sorarsiniz , direk fetisin var mi demek zorunda da degilsiniz
Neyse daha acik yazamiycam ama evlenmek istediginiz biriymis cokta kasilmaniza gerek yok normal konuştuğunuz gibi sohbet havasında konuşun bunları da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?