Sevgilim hakkında anlamadığım konu

Şöyle düşünelim.
Ben erkek de popoya bakarım popolu erkek acayip çekici gelir bana.
Ayak fetişi olması bana garip gelmedi...
Konu sahibi yadırganacak bir şey değil niye bu kadar offfflayıp puffffluyorsunuz ???

Şöyle düşünelim.
Ben erkek de popoya bakarım popolu erkek acayip çekici gelir bana.
Ayak fetişi olması bana garip gelmedi...
Konu sahibi yadırganacak bir şey değil niye bu kadar offfflayıp puffffluyorsunuz ???
Herkesin derecesi bir degilmis sürekli ayaklara bakan sevgilileri olan kişiler bile yazmışlar
Ee aşırı boyuysa tabi rahatsız edecektir
Konuştum öyle bir şey yok dedi ayakkabı alacaktım onun icin dedi

bnde eşimden ayak fotoğrafını istedim , elleri karadeniz dolması gibiydi öyle derdim hep ayakları da öyle mi diye merak etmiştim o bana attı ben ona attım çokta komik olmuştu hala da güleriz , öyle fetiş metiş hiç düşünmedik bu kadar ciddi isen at ne var ki bunda yada neden istediğini sor açık açık ? Burda ne yorum yaparsak yapalım sen tanıyorsun onu , ne istediğni senin bilmen gerek diye düşünüyorum

Herkesin derecesi bir degilmis sürekli ayaklara bakan sevgilileri olan kişiler bile yazmışlar
Ee aşırı boyuysa tabi rahatsız edecektir
Konuştum öyle bir şey yok dedi ayakkabı alacaktım onun icin dedi

Ayy canım adamin günahıni almak istemem ama sacma geldi .

Adam ayak fotosu görünce numarami biliypr
Ayakkabı alacak olan ayak numarasi sormaz mi yani

Ayak numaranı sole sana ayakkabı alcam demişti önceden he evet al demek gibi olmasin diye solememiştim
Hatta dedim resim de nasıl anlicagin diye
Taraklı mı ona gore bakcaktim dedi
Bilemedim

Ayak fetisi olabilir. Boyle garip fetislere sahip biriyle ben birlikte olamam. Siz de ona gore dusunun cunku bu gececek birsey degil ve cinsellik yasanmaya basladiginda surekli ayak pesinde olmasindan bikabilir veya tiksinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…