Sevgilim Hiç İlgi Göstermiyor

ama ondan başka kimse bakmaz ki bana
tonla insanla tanıştım
bir tane bile talibim çıkmadı
bu çocuk benim son şansım
Ay yok artık. Bu kadar özgüvensizlikte bir yere kadar. Şu çocuğu salla gitsin . Bi insanın kendisine saygısı olması lazım öncelikle. Kendine saygın varsa sürdürmezsin bu ilişkiyi. Ne demek kimse bana bakmaz? Böyle düşünürsen ohoo

E peki son şans ne demek? Sen daha hayata yeni atilmişsin be kuzum. Hayatin ilerde. Yillar geçtikce daha da değişeceksin, guzelleşeceksin. Düşünce yapin değişecek. Sana buyuk bir abla tavsiyesi bu hayatta ilk once kendine değer vericeksin. Seni onemsiz, değersiz hissettirwn herşeyden uzaklaşicaksin. O yenj birini bulunca ilk yapacaği şey senden ayrilmak olacak. O zaman için daha da aciycak. O yuzden boyle ilgisiz birinin kahrini çekmekdense yalniz kalirim daha iyi. Senin yaşlarinda benim de hayatimda kimse yoktu. Eşim 26 yaşimda karşima çikti. O zamana kadar yalnizlik da çektim boşlukda da kaldim. Ama asla o yalnizliği olur olmaz insanlarla doldurmadim. Sen de kendi kaliteni artik insanlara goster. Artik seni 'ne yaparsam yapayim ayrilmaz. yedeyimde dursun' diye kenarda koşede saklayan insanlardan kurtul.

E peki son şans ne demek? Sen daha hayata yeni atilmişsin be kuzum. Hayatin ilerde. Yillar geçtikce daha da değişeceksin, guzelleşeceksin. Düşünce yapin değişecek. Sana buyuk bir abla tavsiyesi bu hayatta ilk once kendine değer vericeksin. Seni onemsiz, değersiz hissettirwn herşeyden uzaklaşicaksin. O yenj birini bulunca ilk yapacaği şey senden ayrilmak olacak. O zaman için daha da aciycak. O yuzden boyle ilgisiz birinin kahrini çekmekdense yalniz kalirim daha iyi. Senin yaşlarinda benim de hayatimda kimse yoktu. Eşim 26 yaşimda karşima çikti. O zamana kadar yalnizlik da çektim boşlukda da kaldim. Ama asla o yalnizliği olur olmaz insanlarla doldurmadim. Sen de kendi kaliteni artik insanlara goster. Artik seni 'ne yaparsam yapayim ayrilmaz. yedeyimde dursun' diye kenarda koşede saklayan insanlardan kurtul.
ama o kadar yıkık düşünüyorum ki
herkesin çok güzel uzun sağlam ilişkileri var
sitede de defalarca okudum
herkes evleneceği adamla 17-18 yaşında tanışmış
okulda da görüyorum
ben her ay yeni birisiyle tanışıyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
ya başlamadan ret yiyorum veya hiç açılmıyorum
açılınca da ilgiye hasret kalıyorum
ben de artık yalnız hissetmek istemiyorum
yüzümü güldüren bana süprizer yapan birisini istiyorum
bu sitede benim fake olduğumu düşünen çok kişi var biliyorum ama şu an bunları yazarken hıçkırarak ağlıyorum inanın ki

okulda da görüyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
bu sitede benim fake olduğumu düşünen çok kişi var biliyorum ama şu an bunları yazarken hıçkırarak ağlıyorum inanın ki
Ben senin çok hassas olduğunu, surekli etrafindakilarla kendi hayatini kiyasladigini dusunuyorum. Ve hatta o kadar kötü boyuta getirmişsinki o yaşda bu adam son şansim diyorsun. Kuzum bu ozguvensizlikle, onune çikan insanlarin karşisinda kendini ezdirmekle kendi şahsina çok buyuk saygisizlik yapiyorsun. Sen ne yap biliyor musun? Düşün. Evet sadece düşün. Hayatindaki insani. Kendini. O insanin seni nasil hissettirdiyini. Aslinda istediklerini veriyor mu? O hayatinda olmazsa ne kaybedersin? O hayatinda var ne kazaniyorsun? Sana bir şey diyim mi. Onunla ayrilirsan. Tüm iletişiminj kesersen çok güçlü bir imaj yaratirsin onun gozunde. Ama şu an dediyim gibi zaten benden başka seçeneyi yok dursun yedekde. Yeni birini bulursam iletişimi keserim konumundasin. Aci olsa da buyuk ihtimalle gerçek. Sabret. Birak 1 senen boş geçsin. Bu kadar mi muhtaçsin şu erkeklere? Ya birak kendink sevmezsen gelen saygisizlik yapar giden onurunu kirar. Boyle boyle bi bakmişsin kirka merdiven dayamişsin.

mesajları okudum ben
chatte toplu konuşulan bir yerde kız buna memeni sıkabilir miyim demiş
bu da sevgilim var ayrılırsam olur yazmış
ama birebir konuşma değil dediğim gibi
aynı chatte denk gelme
ama tabii ki güvenimi çok sarstı
Kiz mi bunun memesini sikicakmis? Sevgilinin sutyen bedeni kac ki?

okulda da görüyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
Yok kimse evlenecegi adamla 17 yasinda evlenmiyo, o yasta evlenenleri ki pek de uzun surmuyo, sen gezip eglenecek yastasin, istedigin gibi biri karsina cikana kadar yalniz kal, hödük bakim evi degilsin sonucta

Yok kimse evlenecegi adamla 17 yasinda evlenmiyo, o yasta evlenenleri ki pek de uzun surmuyo, sen gezip eglenecek yastasin, istedigin gibi biri karsina cikana kadar yalniz kal, hödük bakim evi degilsin sonucta
o yaşta evlenmek değildi kastettiğim
yani hep gençken tanışmışlar
benim bu zamana kadar tek bir hediyem bile olmadı oysaa

o yaşta evlenmek değildi kastettiğim
yani hep gençken tanışmışlar
benim bu zamana kadar tek bir hediyem bile olmadı oysaa
O yaşlardaki tanışılan insanlar sandığının aksine insan hayatında çok kalıcı olmuyor. Genelde iş hayatına atıldıktan sonra evlenilecek insanla tanışılıyor gördüğüm ve deneyimlediğim kadarıyla. Üzme kendini, ama bu bahsettiğin tiplerle de sakın vakit kaybetme. Kilona da takılma, kilo bu alındığı gibi veriliyor da, daha hayatın çok başındasın.

ama ondan başka kimse bakmaz ki bana
tonla insanla tanıştım
bir tane bile talibim çıkmadı
bu çocuk benim son şansım
ayy yetiştimmmmm geldimmm.saçmalama vanessa üniversite okuyan eğitimli bir kızsın.ha çok güzel değilim diyebilirsin ama valla bakk benim bütün arkadaşlarım güzel ya da az güzel hatta çirkin sayılabilecekler sevgili de buldular eş de en iyilerinden.sen kendin seçiyorsun bu gereksiz tipleri.kendine değer vermeyi bir öğrensen herkes te sana değer verecek.ama söylüyoruz söylüyoruz hiç dinlemiyorsunn yahuu bizi

okulda da görüyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
her okuduğuna inanma.çok az kişi 17 18 yaşında tanıştığı adamla evli.çoğumuz bir sürü deneyimden sonra evlendik 17 18 lerimizdeki adamları da hatırlamıyoruz bile.birer kahve içtik baktık tipi hoşumuza gitmedi ya da beyni boş geldi yoll verdikk aynı gün terk ettik ayoll.sen de böyle olmalısın

her okuduğuna inanma.çok az kişi 17 18 yaşında tanıştığı adamla evli.çoğumuz bir sürü deneyimden sonra evlendik 17 18 lerimizdeki adamları da hatırlamıyoruz bile.birer kahve içtik baktık tipi hoşumuza gitmedi ya da beyni boş geldi yoll verdikk aynı gün terk ettik ayoll.sen de böyle olmalısın
ama çok az talibim var
olanlar da ipsiz sapsız herifler

ayy yetiştimmmmm geldimmm.saçmalama vanessa üniversite okuyan eğitimli bir kızsın.ha çok güzel değilim diyebilirsin ama valla bakk benim bütün arkadaşlarım güzel ya da az güzel hatta çirkin sayılabilecekler sevgili de buldular eş de en iyilerinden.sen kendin seçiyorsun bu gereksiz tipleri.kendine değer vermeyi bir öğrensen herkes te sana değer verecek.ama söylüyoruz söylüyoruz hiç dinlemiyorsunn yahuu bizi
Valla gozlerim seni aradı 4 sayfa boyunca:halay:

ama çok az talibim var
olanlar da ipsiz sapsız herifler
sanki diğer kadınların peşinde tonla adam mı var allesenn.bekleyeceksin doğru adam çıkana kadar o zamana dek te eğlenecek gününü gün edeceksin üniversiteliliğin tadını çıkaracaksın.benim çocuk olmasa vallahi aynı üniversite zamanım gibi gezer tozardım özgürce.hayat odağın neden bir erkek olmalı önce bunu sorgula.ipsiz sapsızsa zaten hiç olmasınlarrr

sanki diğer kadınların peşinde tonla adam mı var allesenn.bekleyeceksin doğru adam çıkana kadar o zamana dek te eğlenecek gününü gün edeceksin üniversiteliliğin tadını çıkaracaksın.benim çocuk olmasa vallahi aynı üniversite zamanım gibi gezer tozardım özgürce.hayat odağın neden bir erkek olmalı önce bunu sorgula.ipsiz sapsızsa zaten hiç olmasınlarrr
hayır ben bu çocuktan çoğu anlamda üstünüm
mühendislik okuyorum iyi köyü
ingilizcem,kendime bakımım sosyal çevrem ondan kat be kat üstün
ama işte kendimi hep en aşağıdakine layık görüyorum
bu yüzden çirkin erkeklere yürüyorum genelde

hayır ben bu çocuktan çoğu anlamda üstünüm
mühendislik okuyorum iyi köyü
ingilizcem,kendime bakımım sosyal çevrem ondan kat be kat üstün
ama işte kendimi hep en aşağıdakine layık görüyorum
bu yüzden çirkin erkeklere yürüyorum genelde
ee işte bunun bir sebebi olmalı.ailen mi problemliydi?biraz kilolu olmakla kendini küçük görmezsin çünkü.mesela benim çok kilolu bir arkadaşım var ama benden havalı ve kadınsıdır.öyle bir aurası var ki kimse ona cesaret edip kilosunu soramaz bile

Vanessaaa konuyu okurken elim ayağım titredi ya nasılll böyle bir insan için bu kadar yıpratıyosun kendini :KK43: ki eğitiminden tut çevrene kadar daha üstün olduğun halde bu davranışlara maruz kalmayı neden kendine reva görüyosun? Sana ilgisiz davranan birini hayatında tutmakla, sana iyi gelebilecek şansını kısmetlerini elinin tersiyle itiyosun resmen söyliyim. Ayrıca 20 yasındasın ne bu acele :KK43: elin ayı kıro boş beleş adamlarına bu kadar göz yaşı dökme Allah askına

Back
X