Sevgilim Hiç İlgi Göstermiyor

ama o kadar yıkık düşünüyorum ki
herkesin çok güzel uzun sağlam ilişkileri var
sitede de defalarca okudum
herkes evleneceği adamla 17-18 yaşında tanışmış
okulda da görüyorum
ben her ay yeni birisiyle tanışıyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
ya başlamadan ret yiyorum veya hiç açılmıyorum
açılınca da ilgiye hasret kalıyorum
ben de artık yalnız hissetmek istemiyorum
yüzümü güldüren bana süprizer yapan birisini istiyorum
bu sitede benim fake olduğumu düşünen çok kişi var biliyorum ama şu an bunları yazarken hıçkırarak ağlıyorum inanın ki
ben 40 yaşında evlendim. hiçte pişman değilim. evet sevmek sevilmek güzel bir şey ama yaşamak sadece bir erkeğe bağlı olmamalı. Kendi kendinize de çok güzel şeyler yapabilirsiniz. Şu an kendinize yazık ediyorsunuz. gidin eğlenin gezin tadını çıkarın yaşınızın. sonra çok pişman olursunuz. tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Öncelikle size değer vermeyen o insanı hayatınızdan çıkarın. o kim ki size öyle davranıyor. buna izin vermeyin. Kendinize saygınız olsun. Hiçbir şey sizden değerli değil bunu unutmayın sakın.

Ah kızlar
Ne iğrenç bir gün
Hem odam değişti
Hem de sevgilimden ayrıldım
Berbat bir gün seçecek olsam bundan daha iyisi olamazdı
Yurt müdürünün yanında ağladım deli hibi
sürekli şikayet halindesin. Sadece sevgili odaklı yaşıyor gibisin.bu şekilde asla mutlu olamazsın. Kendini mutlu etmeye çalış. bu şekilde hayat geçmez.

geçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
aldatma olmadığını biliyorum ama konuştum ve affetttim.
ama şu anki sorun ise beni hiç takmıyor
3 günde 1 mesaj atarsa şükrediyorum
ben aramadan asla aramıyor
dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
ben de istiyorum ders çıkışı konuşalım günümü anlatayım vsç diye
ben hiç bir şeyi hk etmiyorum.
o kadar ağlıyorum ki inanın
İntrovert hm, uhh!

is he introverted? i take a branch!

Ah kızlar
Ne iğrenç bir gün
Hem odam değişti
Hem de sevgilimden ayrıldım
Berbat bir gün seçecek olsam bundan daha iyisi olamazdı
Yurt müdürünün yanında ağladım deli hibi
vanessam o hımbıldan ayrıldın ya valla gözüme girdin tekrardan.gel sarılalımmm :KK200:

ben gerçek olduğuna inanıyorum.telefonla aranmış ta bayağı kızmış yanii.ekşi sözlük heriflerinden değil
Konu sahibi erkek değildir ama konuları gerçek değil. Resmen kafa buluyor bizimle, canı sıkıldıkça saçma sapan konular açıyor.

20 yaşında bir üniversite öğrencisinin bu düşünce yapısıyla bunları yaşadığına inanıyor musunuz gerçekten? Şaka yapıyor olmalısınız.

Eğer gerçekse eyvahlar olsun bu yeni nesile😞

Konu sahibi erkek değildir ama konuları gerçek değil. Resmen kafa buluyor bizimle, canı sıkıldıkça saçma sapan konular açıyor.

20 yaşında bir üniversite öğrencisinin bu düşünce yapısıyla bunları yaşadığına inanıyor musunuz gerçekten? Şaka yapıyor olmalısınız.

Eğer gerçekse eyvahlar olsun bu yeni nesile😞
valla görümcem yan baktı kaynanam düz baktı konularından daha iyi bence.eğlenceli ne zararı var bize :KK53:

ceycey abla
vallaha ayrıldığımdan beri rahatladım
en azından sevgilim var diye kendimi kandırmıyorum
kalbim çok acıdı ama baya iyileştim
çok iyi yaptın.öyle sevgili mi olur?ilk haftadan adamın gözü dışarda.zaten dişleri bile ofsayt hem de hımbıl ve cimri.bunun nesine üzüleceksin?

Back
X