Sevgilim Hiç İlgi Göstermiyor

ee işte bunun bir sebebi olmalı.ailen mi problemliydi?biraz kilolu olmakla kendini küçük görmezsin çünkü.mesela benim çok kilolu bir arkadaşım var ama benden havalı ve kadınsıdır.öyle bir aurası var ki kimse ona cesaret edip kilosunu soramaz bile
ben hiç öyle değilim
aksine çok pısırığım

geçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
aldatma olmadığını biliyorum ama konuştum ve affetttim.
ama şu anki sorun ise beni hiç takmıyor
3 günde 1 mesaj atarsa şükrediyorum
ben aramadan asla aramıyor
dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
ben de istiyorum ders çıkışı konuşalım günümü anlatayım vsç diye
ben hiç bir şeyi hk etmiyorum.
o kadar ağlıyorum ki inanın

Gerçekten haketmiyorsun Vanessa. Daha ilk buluşma konunuzda içinde bulunduğun ilişkide saygı görmediğini ve asla görmeyeceğini farkettiğim için destan modunda 6-7 paragraflık bir mesaj yazıp özellikle seni etiketlemiştim. Cevap yazmayı geç zahmet edip okuduğunu bile zannetmiyorum.

Sürekli yardım istiyorsun ard arda konular açıyorsun ama sana sunulan yardımları gözardı ediyorsun. Bak artık çoğu insan şaka gözüyle bakıyor konularına. Böyle ilerledikçe özsaygını iyice dibe vurduracaksın. Karşı taraf kendine saygın olmadığını gördükçe iyice umursamayacak seni. Sen o umursamadıkça iyice dibe çekileceksin.

Tüm iyi niyetimle söylüyorum. Enerjini kendine yöneltip ışıldamayı ve seni kötü hissettiren insanları hayatından çıkarmayı öğrenmen gerek artık.

niye ben senin konularını okuyunca kendimi görüyorum ya aslpdgıjbfvkdsldk. aynı anlattığın profilde biriyle 5 yıl çıktım, bikaç hafta önce bitirdim. ve gerçekten hayatımın en büyük pişmanlığıydı. geç olmadan bırak bence. hala pişmanlıktan kafamı duvarlara vuruyorum. böyle ikilemlerde kalmaya ayıracağımız vakti kendimize ayırsak bambaşka şeyler olacak zaten

Gerçekten haketmiyorsun Vanessa. Daha ilk buluşma konunuzda içinde bulunduğun ilişkide saygı görmediğini ve asla görmeyeceğini farkettiğim için destan modunda 6-7 paragraflık bir mesaj yazıp özellikle seni etiketlemiştim. Cevap yazmayı geç zahmet edip okuduğunu bile zannetmiyorum.

Sürekli yardım istiyorsun ard arda konular açıyorsun ama sana sunulan yardımları gözardı ediyorsun. Bak artık çoğu insan şaka gözüyle bakıyor konularına. Böyle ilerledikçe özsaygını iyice dibe vurduracaksın. Karşı taraf kendine saygın olmadığını gördükçe iyice umursamayacak seni. Sen o umursamadıkça iyice dibe çekileceksin.

Tüm iyi niyetimle söylüyorum. Enerjini kendine yöneltip ışıldamayı ve seni kötü hissettiren insanları hayatından çıkarmayı öğrenmen gerek artık.
işte ben bunu asla yapamıyorum
hiçbir halükarda insan silemiyorum,
ama onlar beni siliyor hem de hiç acımadan

Bir süre sevgilisiz kalmayı denesene? Daha 20 yaşındasın ne bu sevgili merakı. Otur derslerine çalış, eğitimine önem ver. Ben senin yaşındayken derslerden başımı kaldırmazdım. Sınıfta kalıcam diye ödüm patlardı.
İlla bir erkek mi olmalı hayatında? Senin başarı ölçütün bu sanırım.
İnan karşıdan çok ezik duruyorsun. Seni bu halinle kimse ciddiye almaz. Psikolojini acilen düzeltmen lazım.

işte ben bunu asla yapamıyorum
hiçbir halükarda insan silemiyorum,
ama onlar beni siliyor hem de hiç acımadan
Güzelim sen zamanında kızmazsan başkaları gelip sana kızar. Sen zamanında terk etmezsen karşı taraf terk eder. Bekleyen enerji başkasına geçer bu böyledir.

Sen artık hayatından silmesen de bu çocuğu kafandan at. Kendine odaklan. O mesaj atmadıkça atma, aramadıkça arama en az 2 hafta. Kendini meşgul et. Otur dualingo indir gezmek istediğin bir ülkenin dilini öğrenmeye başla. Gardolabını gözden geçir bütün kıyafetlerine Marie Condo yap, sana iyi hissettirmeyen parçaları ihtiyaç sahiplerine bağışla. YouTube'dan Kara kalem çalışmayı öğren. Biraz bütçen varsa çalmak istediğin bir müzik aletinin 2. Elini bul. YouTube'dan onu çalmayı öğren. Üniversite öğrencisiymişsin kampüsün spor salonundan faydalan. Olmadı mesleğinle ilgili bir kursa başla ya da part-time staj/iş vs kovala ne bileyim seni heveslendiren/geliştiren diğer şeylerle doldur zamanını. Sosyal medyada bu yeni gelişimlerle ilgili paylaşımlar yap. İlgi çekici bir insan ol ki insanların ilgisini çekesin. Bütün gün kendine acıyan, bir köşede sevgilisinin aramasını bekleyip üzülen bir kızı kim niye merak etsin, özlesin.

Bir de şuan mevsim geçişi madem depresyondasın d vitamini kullan mutlaka. Ucuz birşey zaten. Gün içinde azıcık spor yapmaya çalış serotonini arttır. Bir de Can Aydoğmuş diye bir astrolog var youtubede bir ton meditasyonu var. İşe yararlılığı, vaatlerinin inandırıcılığı vs. konusunda iddiaya girmem, ama meditasyonlarındaki imgelemeleri aşırı pozitif ve insana kendini iyi hissettiren cinsten onlara bir göz at.

Güzelim sen zamanında kızmazsan başkaları gelip sana kızar. Sen zamanında terk etmezsen karşı taraf terk eder. Bekleyen enerji başkasına geçer bu böyledir.

Sen artık hayatından silmesen de bu çocuğu kafandan at. Kendine odaklan. O mesaj atmadıkça atma, aramadıkça arama en az 2 hafta. Kendini meşgul et. Otur dualingo indir gezmek istediğin bir ülkenin dilini öğrenmeye başla. Gardolabını gözden geçir bütün kıyafetlerine Marie Condo yap, sana iyi hissettirmeyen parçaları ihtiyaç sahiplerine bağışla. YouTube'dan Kara kalem çalışmayı öğren. Biraz bütçen varsa çalmak istediğin bir müzik aletinin 2. Elini bul. YouTube'dan onu çalmayı öğren. Üniversite öğrencisiymişsin kampüsün spor salonundan faydalan. Olmadı mesleğinle ilgili bir kursa başla ya da part-time staj/iş vs kovala ne bileyim seni heveslendiren/geliştiren diğer şeylerle doldur zamanını. Sosyal medyada bu yeni gelişimlerle ilgili paylaşımlar yap. İlgi çekici bir insan ol ki insanların ilgisini çekesin. Bütün gün kendine acıyan, bir köşede sevgilisinin aramasını bekleyip üzülen bir kızı kim niye merak etsin, özlesin.

Bir de şuan mevsim geçişi madem depresyondasın d vitamini kullan mutlaka. Ucuz birşey zaten. Gün içinde azıcık spor yapmaya çalış serotonini arttır. Bir de Can Aydoğmuş diye bir astrolog var youtubede bir ton meditasyonu var. İşe yararlılığı, vaatlerinin inandırıcılığı vs. konusunda iddiaya girmem, ama meditasyonlarındaki imgelemeleri aşırı pozitif ve insana kendini iyi hissettiren cinsten onlara bir göz at.
abla lütfen benim yol göstericim ol
tavsiyelerin o kadar mantıklı ki
ben sevgili yapınca tüm yelkenleri suya indirdim
kendimi kaybettim tüm hayatım o oldu

dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
Neden sana değer vermeyen birinde ısrarlısın..yol ver gitsin

3 günde bir mesaj sevgililer için hiç normal bir durum değil.

dün bu olayı konuştuk.
o kadar içim acıyor ki
Ayrılsana .Neyı beklıosun

Hayat ilgisiz sevgili ile zaman ve sabır harcamak için çok kısa. Ayrılıktan korkup günlerini heba etme derim. Alışırsın.

kızzzz. vanessacım mınığım. troll olmadığını varsayıp konusucam. askm ben benımkını 27 de bulmuştum. saçmalama allah askına. ergen trıplerınden çık, sana erkek mı yok, üniversitesi okuyan bı genç kızsın karşına daha 72939392 tane adam çıkıcak. hemde dışlerını fırçalayan onu geç başka karı kızın memesini sıkmaya çalışmayan. ay ağlama guzum. azıcık başka şeylerle ılgılen. bol kıtap boş muzık bol fılm. kokuşmuş cocugu sal

ama o kadar yıkık düşünüyorum ki
herkesin çok güzel uzun sağlam ilişkileri var
sitede de defalarca okudum
herkes evleneceği adamla 17-18 yaşında tanışmış
okulda da görüyorum
ben her ay yeni birisiyle tanışıyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
ya başlamadan ret yiyorum veya hiç açılmıyorum
açılınca da ilgiye hasret kalıyorum
ben de artık yalnız hissetmek istemiyorum
yüzümü güldüren bana süprizer yapan birisini istiyorum
bu sitede benim fake olduğumu düşünen çok kişi var biliyorum ama şu an bunları yazarken hıçkırarak ağlıyorum inanın ki
Eşimle 26 yaşında tanistim. Kesinlikle 18 li yaslarimda tanissaydim evlilik olmazdı. Çok sert asabi bir kişiliği vardı o yıllarda ergenlikte hiç cekilmezdi. Bende o zamanla şişko sulalenin psikolojik baskı uyguladığı küçük kızdım senin gibi her önüne gelenden sevgi dileniyordum. Kalbim o kadar acıdı ki çok darbe yedim. O yüzden aramayı bıraktım. Sende bırak böyle bir tip ivin kendini heba etme.

kızlarrrr
an itibariyle bu şerefiszden ayrıldım
yolu açık olsun diye konuşma da yaptım.

dün mesajlarını okudum
o sexting yaptığı kıza neler neler demiş
senden iyi anne olur benden iyi baba olur bilmem ne yani
kız bunu reelde görse ağzına bile tükürmez

hem acı çekiyorum hem de aşırı hafifledim.

bitmesi gerekiyordu zaten.

hepinize destek için sağ olun

Back
X