• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Hiç İlgi Göstermiyor

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
819
1.082
63
geçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
aldatma olmadığını biliyorum ama konuştum ve affetttim.
ama şu anki sorun ise beni hiç takmıyor
3 günde 1 mesaj atarsa şükrediyorum
ben aramadan asla aramıyor
dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
ben de istiyorum ders çıkışı konuşalım günümü anlatayım vsç diye
ben hiç bir şeyi hk etmiyorum.
o kadar ağlıyorum ki inanın

dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
Aldatma olmadığını bildiğinizi emin misiniz??

Aldatma olmadığını bildiğinizi emin misiniz??
mesajları okudum ben
chatte toplu konuşulan bir yerde kız buna memeni sıkabilir miyim demiş
bu da sevgilim var ayrılırsam olur yazmış
ama birebir konuşma değil dediğim gibi
aynı chatte denk gelme
ama tabii ki güvenimi çok sarstı

dün bu olayı konuştuk.
o kadar içim acıyor ki
O sana karşı ilgisizse sen de ilgisiz ol boşver kimse için üzülmeye değmez kendini bi şey sanmasın kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta üzme kendini bırak sen de yazma

mesajları okudum ben
chatte toplu konuşulan bir yerde kız buna memeni sıkabilir miyim demiş
bu da sevgilim var ayrılırsam olur yazmış
ama birebir konuşma değil dediğim gibi
aynı chatte denk gelme
ama tabii ki güvenimi çok sarstı
Yani sevgilim var demesi bir şey değiştirmez sevgilisi olduğu halde chatte ne işi var🤷🏼‍♀️ Bu da bir Aldatma girişimi benim için. Adamın size olan sevgisi ilgisi azalmış sizde bırakın bu işin peşini bence kendinizi küçük düşürmeyin

dün bu olayı konuştuk.
o kadar içim acıyor ki
Sizin şu kendinize yaptığınız kötülüğü kimse yapamaz size.

Bu çocuk kokarca çocuk değil miydi ? İlgi göstermemesi senin için daha pozitif olabilir neme lazım öpmek falan isterse düşüp bayılabilirsin :KK51::bicak:

Yani çocuk hem tipsiz hem paytak hem leş gibi hem kendini dünya nimeti sanıp kendini ambargoyla sunuyor. Önce de yazdım bu çocuğun popsunu sen kaldırıyorsun net bırak gitsin bunu sen

Ne kadar acı değil mi ? 3 günde bir mesaj atsa şükredeceğin bir ilişkin var. Oysa dünyada milyon tane adam varken. Hadi onu da geçtim yalnız kalmayayım bitirmeyeyim diye uğraşırken aşırı yalnız ve sevgisiz bir ilişkidesin farkında mısın? Bu adam sana ne veriyor ki vazgeçemiyorsun? Etrafında değer verilen, sevgi saygı duyulan hem cinslerini görünce hiç demiyor musun ben buna mı layığım diye?

Ne kadar acı değil mi ? 3 günde bir mesaj atsa şükredeceğin bir ilişkin var. Oysa dünyada milyon tane adam varken. Hadi onu da geçtim yalnız kalmayayım bitirmeyeyim diye uğraşırken aşırı yalnız ve sevgisiz bir ilişkidesin farkında mısın? Bu adam sana ne veriyor ki vazgeçemiyorsun? Etrafında değer verilen, sevgi saygı duyulan hem cinslerini görünce hiç demiyor musun ben buna mı layığım diye?
ama ondan başka kimse bakmaz ki bana
tonla insanla tanıştım
bir tane bile talibim çıkmadı
bu çocuk benim son şansım

dün bu olayı konuştuk.
o kadar içim acıyor ki
Siradan zaman geçirmelik bir ilişki sizinki. Gerçek aşki istiyorsaniz bunda aramayin. Kizlar da hep erkeklerin nazini çekince, yazmasini bekleyince sinir oluyorum. Deyersizlik gorduğunuz an tekmeyi basin ya. Içiniz en fazla ne kadar acirki? En azindan ondan ayrilarak kalitenizi ona gostermiş olursunuz. Yoksa hayatin boyunca gozun telefonda olur. Seven adam sevdiyinin sesini duymak ister, buluşmak ister. Bunlar yoksa bas tekmeyi

ama ondan başka kimse bakmaz ki bana
tonla insanla tanıştım
bir tane bile talibim çıkmadı
bu çocuk benim son şansım
Bak ben sana bu mesajı yazıp 2 dakika sonra kendi hayatıma döneceğim. Diğer üyelerde öyle. Bu senin hayatın. Bu hayatı biz değil sen yaşayacaksın. Ama bu kadar insan konuşuyorsa acaba yanlış mı yapıyorum diye kendine bir dönüp sorgulamalısın. İnsanların mutlaka kendisini sevecek insanlar karşısına çıkar. Bu er olur ya da geç olur. Ama insanın bir süre yalnız kalması, karşısındakinden bir damla sevgi bir damla ilgi dilenmesinden çok daha iyi bana göre. O çocuk kim ki ? Kim ki sen ona bu kadar muhtaçsın? Ha sanıyor musun ki sana 3 günde bir yazan adam gitmeyecek ? O adam gidecek. Zaten gitmeyecek olsa 3 günde bir mesaj atsın diye şükretmezdin sende biliyorsun. O zaman da kendini bu hale düşürdüğün için çok pişman olacaksın. Yapma bence.

Back
X