Sevgilim iki de bir bana spor yap kilo ver diyor

Diyemedim ki abla okadar zoruma gitti ki cevap vermedim

Size karışmaya hakkı yok. Kilonuzu ve boyunuzu söyleyip zayıfım aslında niye karışıyor demeye getirmişsiniz biraz ama kilonuz olsa bile size karışmaya hakkı yok. Fikir verebilir o ayrı. Önün dışında yine kilo ve boyu söyleyip ihtiyacım olmadığı halde söylüyor demiş de olabilrsiniz. Ama spor sağlık için postur için daha fit bir vücut için vs yapılır sadece kilo vermek için değil. Kilo ve boyunuzu söylemenin kaçtıklarını yürütüp cevap verdim. Karışmaya hakkı yok yol verin gitsin.

Seven insan sevdiginun boyle ufacik sorununu gormez gozu.
Yolun basinda ayrilmassan ilerde canin yanar
Egolu biri ve seni cok begenmiyo sanirim

Benim kocam bile dese sinirlenirim 3 aylık sevgili kim ki spor yap zayıfla dıyebiliyor ve sende izin veriyosun?? Hemen ayrılmalısın çünkü ozguvenını bitirmek ıçın yapıyor bak benden utanıyor mu diye düşünmeye başlamışsın. Lütfen kendine bunu yapma ve onu hemen yanından defet hakkettigi yere. Sevgili insana bisey katmalı ki yanında olsun hayatından bısey götürmemeli

Ağzını yırtarım öyle densiz adamın

Bende onu diyorum spor yapabilir. Ama adam kilo ver diyormuş sorun orda

Keşke ben de ondokuz yaşındayken ,bir besyolu sevgilim olsaydı da o deseydi bana spor yap ,basenlerini erir diye.ben de böylece 30 a yakın spora başlayıp keşke daha önce yapsaymisim ,ne basen ne selülit kalırdı demezdim .İnce belli ve basenli biriyim ben de ,ama geçte olsa spor yapmanın faydasını gördüm.o gitmez denen basenler gidiyor ama yürüyüşle değil kosuyla,yag yakmaniz lazım.yuruyus spor degildir.Tamam sürekli soylenmesi hoş değil ama siz de bu konuyu konuşun fikir alın ,sonuçta sporcu olan o.Beraber program da yapabilirsiniz.Ya da hayatı yaşama ve algılama biçiminiz farklıysa ayrilabilirsiniz.

Esim bana kilo ver dese off 3.dunya savasi istesen onda ne kusurlar bulursun kimse dort dortluk degil. Kimse sifir beden olmak zorunda degil ki kilon ve boyun gayet orantili. Sen gelecegine odaklan oku gez daha yasin kucuk kendini bilmezin bi lafini kendine dert etme,kendine değer ver ona da yol ver

Benim de kocam deyip duruyor.
Ama siz boyunuza göre ideal kilodasınız sanırım xs beden sıfır beden istiyor beyefendi o bedende oldum ben ama istemem açıkçası bildiğiniz kemiktim şimdi de balık etli ortası yok mu yahu

Sorun z kuşağında sanırım.Ya da ben 18 yaşındayken bile baya zeki bir çocukmuşum.

Ayrıl ablacım ayrıl. Herkes yazmış zaten.Sana saygısı olmayan birini sevgili diye koluna takma.Senden başka kimsenin bedenin üzerinde tasarruf hakkı yok.Israr etmeyi geçtim bazı konularda ağızlarını açmaya hakları olmadığını bilmeli insanlar Bilmeyene de öğreteceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…