Diyemedim ki abla okadar zoruma gitti ki cevap vermedim3 aylık adam bu cüreti nereden buluyor? Valla merak ediyorum.
Sevgilim kararlarıma saygı duyacak demiş. Diyemedin mi bu benim vücudum, nasıl görüneceğine de ben karar veririm?
Bir de yemek yemiyorum filan yazmışsın. Sakın öyle bir saçmalık yapma.
Gören bakar tabi.Öyle mi düşünüyorsn
özetlemişsin ama dogru demişsin
Hayir Sadece kilo ver diyorSporcu olduğu için öyle demiştir bence. Bizzat kilolusun gibi bir şey dedi mi?
Haklı olabilirsnGören bakar tabi.Siniri bozulmuştur. Şımarırsın falan diye de söyleyemiyor tabi.
HımmmCanım bende squat denedim bir işe yaramıyor evet haklısın beraber spor yapmak güzel ama arkadaşlarının bulunduğu ortama beni almıyorsa ben nasl onunla spor yapacm
Bana spor yap deyince gribe girmiyor ikide bir kilo ver demesi zoruma gidiyorBiri size spor yap deyince neden tribe giriyorsunuz hiç anlamıyorum...
Evet
Arkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹
Gitsin öyle birisini bulsunlarKendisi sporcu oldugu için çevresindeki butun kızlar fit 90 60 90 benim de öyle olmami istiyor ben olamıyorm
Bende onu diyorum spor yapabilir. Ama adam kilo ver diyormuş sorun orda1.60 55 kilodaki herkes ayni goruntude olmuyor. Sadece zayif olmak iyi fizik anlamina gelmiyor. Yağ orani, yaglarin nerede toplandigi, vucut şekli cok sey degistirir. Konu sahibi nasil gorunuyordur bilmiyorum tabi ama dedigim gibi kilo vermeden sadece spor yapsa bile goruntu baya degisir. Bu kotu bisey degil.
Kas yapin istiyor herhaldeGaliba öyle istiyor ben spor kötü birşey demedim ki zaten sabah akşam olmak üzere birer saat yürüyorm
Bilmiyorm beğenmiyor demeki böyle dediğine göreSeven insan sevdiginun boyle ufacik sorununu gormez gozu.
Yolun basinda ayrilmassan ilerde canin yanar
Egolu biri ve seni cok begenmiyo sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?