Sevgilim iki de bir bana spor yap kilo ver diyor

Çok haklısın anllacim bu arada da ayrıldım hiç bir şey demedi sen blrsn dedi

Verdim ablacım ayrıldm

Yaşlar 18-19 ne desem1.si sevgilin ne ara sporcu olmuş daha yaşı ne?2.si 3 aylık ilişki daha yeni görüp sevgili olmamış mı yoksa gözleri kapalıyken mi sevgili olmak istemiş

Ben 50 kiloyum, 48-49-50 arası gidip geliyorum, bana bile kilo al diyolar ki boyum 1 57.
Hatta a ne kadar zayıfsın sana yemek vermiyorlar mı diyolar.
Yani kilolulara zayıfla dedikleri gibi, zayıflara kilo al dedikleri gibi. Benim gibi ideal kiloda olanlara da sarıyolar

Çok haklısın anllacim bu arada da ayrıldım hiç bir şey demedi sen blrsn dedi
Ergen ya sen bilirsin demiş bide
Boşver daha çok küçüksün zaten, ama spora başla onun için değil tabiki

Spor yap gibi emir kipiyle konuşuyorsa sıkıntı büyük. Der ki “beraber spor yapalım mı?” işte o zaman olur. Bence çevresinde beğendiği fizikte birileri var ama onlar yüz vermediği için seni onlara benzetmeye çalışıyor.

Neden ona üzerine vazife olmayan konulara burnunu sokmamasini, sizin bedeninizin sadece sizi ilgilendirdiğini ve bidaha böyle sensiz laflar ederse kendisiyle iletişimi keseceğinizi soylemiyosunuz?

Tamamen şekil için birlikte olan biri.Daha ilk aylardan yaptığına bakın.Üstelik kilolu değilsiniz bu resmen psikolojik şiddet.İlla bir kusur bulur,sizi dış görünüş için seviyorsa kapıyı gösterin

Yorum yapmak zor ancak kilo ve boyuna bakılırsa göze batacak bir durum yok gibi duruyor. Ki anladığım kadarıyla ilişkiye başladığında da Bu kilodaydın. Madem öyle hiç bu yola girmeseydi. Ben 29-30 kilo kadar vermiş biri olarak sana şunu söyleyebilirim. Eğer diyorsan çok seviyorum ayrılamam ve onunda sevgisinden eminsen en önemlisi de kendin de istiyorsan kilo ver ama istemiyorsan ve bu bedeninle mutluysan düzenini bozma

Ayrılmış

kilon iyi ya ne zayıflaması
Varsayalim ki fazla ona ne oluyor
Insanların seni kendilerine göre bi kalıba sokmasına izin verme sakın!Bu anan baban olsa bile,degilki elin adamı

Beğenen seni olduğun gibi beğensin güzelim...seni olmadigin bir bedene giyime kusama sokma istegi nedir ...
Daha yaşınız genç iplerini kimsenin eline verme... beğenmiyorsa bitir uzatma

seni neden baska kizlarla karsilastiriyor ki sporcu diye de etrafindaki begendigi 90 60 90 lik kizlardan birini alaymiss ..seni sen olarak sevip,saymali aksi halde surekli baski sekilde soylenen,elestirilen,konusunu eden herkesten uzak dur..onemli olan sana ne hissettirdigidir ve uslup seklidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…