- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi mermaidgls
-
Ben de neyine kötü demiş onu merak ediyorumSeni taksimde görmiyim bacaklarını kırarım desene ona bi , ee o da gitmesin sonuçta taksim onun içinde kötü bir yer .
Annen baban izin vermese bu kadar dert etmezdinçocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
Esin olsa neyse de ailen izin vermese bukadar oflayacakmiydin sevgiline ne ?çocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
Amcaya hürmetler.Hahahah kiz babamida aliver icindeki istek bitmedennislak odunla akillansin
çocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
Kiz babam cok acik gorusludur cok aydin gorsuludur bu cuhelayla karsilastirma benim babamin baska sorunlari var kafadan kontakAmcaya hürmetler.
Baba hadi bir nebze anlarım da sevgiliye izin vermemek ne demek?
Hah yine sevgililik ile ebeveynliği birbirine karıştıran klasik ülkem flörtleri konusu...
Sanırım açıklamaktan bıktım yav, insanlar kaç yüz bin milyon kere yazdılar burada "İzin al-ver olayına girmeyin, haberdar edin hayatınıza bakın, birbirinizin üzerine şahin gibi çökerek yaşadığınız ilişkiler sağlıklı olmaz, yıpratır. Buna müsaade etmeyin." diye.
Yıldık.
Estafurullah :)Kiz babam cok acik gorusludur cok aydin gorsuludur bu cuhelayla karsilastirma benim babamin baska sorunlari var kafadan kontak
Hah yine sevgililik ile ebeveynliği birbirine karıştıran klasik ülkem flörtleri konusu...
Sanırım açıklamaktan bıktım yav, insanlar kaç yüz bin milyon kere yazdılar burada "İzin al-ver olayına girmeyin, haberdar edin hayatınıza bakın, birbirinizin üzerine şahin gibi çökerek yaşadığınız ilişkiler sağlıklı olmaz, yıpratır. Buna müsaade etmeyin." diye.
Yıldık.
Sevgilinden izin alarak gideceksen zaten sen gitme bu dernege. Cocuklara iyi bir rol model olmazsin.çocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
Tabi ki istedigini yapacaksin. Bu kucuk adamlarin sizi manipule etmesine izin vermeyin artik ya.çocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
Ben gitmedim ve nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. Peki sevgiliniz taksimin kötü bir yer olduğunu nerden biliyor acaba? Deneyimlemiş mi?çocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?