Sevgilim izin vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sormanız bile hata taviz tavizi doğurur. Gönlünüz neyi istiyorsa onu yapın sizi seven adam sizi ve yaptığınız şeyleri destekler dahada

Yaaa şimdiki gençleri anlamak mümkün değil.Anayı babayı takmazlar dinlemezler ama sevgili bozuntusundan izin alırlar.Kuzum siz iyi misiniz? Resmi olarak,can bağıyla yada kan bağıyla bağlı değilsiniz izin istemek ne demek? izin vermemek ne demek bu ne cüret?
İşte biz kız milleti olarak daha sevgiliyken bunları yaparsak evlenince sen karımsın ben ne dersem o olur kafasına tam olarak giriyorlar.Eee zaten bunlar doğduğu andan itibaren ağam paşam göster çükünü amcalara diye büyütülen bir nesil oldukları için kendilerini bi halt sanan çük kafalılar malesef. ve sizde buna çanak tutmayın lütfen.

Profildeki yaş doğruysa 19 yaşındasınız. Yaşınıza vereyim diyorum, yine olmuyor, mantığım yine almıyor.
Bana karışabileceğini zanneden ilk ve tek sevgilim o yaşlardaki sevgilimdi. Buna benzer bir saçmalamasında ağzımı yaya yaya "anam babam karışmıyor bana, sana mı sorcam" demiştim de kalakalmıştı.
Sonra daha aklı başında adamları tercih ettim tabii. Aynısını size de tavsiye ederim.
Kendinize bunu yapmayın. Hiçbir şey için kimseden izin almak zorunda değilsiniz.
Onun aklı kadar sizin de aklınız var. Zekanıza hakaret etmesine izin vermeyin.

Su izin olayi varya ,basligi okurken sevgiline kufur edesim geldi yahu salin gitsin izin vermiyosa simdi boyle evlenince iffetsizlikle suclarlar

Bugün buna karışan ,yarın başka şeylere karışır.
Taviz verdinmi bittin demektir.

Kendi kendine karar alamayan biri misiniz de izin alıyorsunuz? En son iznimi lisede aldım o da babamdan. Arkadaşlarımla konsere gidebilir miyim demiştim. Kaç sene geçti üzerinden ne sevgili ne koca. Kimseden izin almaya ihtiyacım yok. Kendim düşünüyorum gidip gitmemem gereken yerleri. Bir insan kendi kendini ancak bu kadar aşağılayabilir yani. Zaten bu kendini birşey sanan erkekler bir bitmedi. Siz bunlara yüz verdikçe bunlar ürüyor birde. Her kadın terketse bu angutları, en sonunda kendilerinde sorun olduğunu anlayacaklar da bizim ülkenin kadınları bırakamıyor bu paşaları. Bahaneleri de beni seviyor ki kıskanıyor. He canım he.. Annesini babasını sevmiyor bu mantıkla. Babasına hoop ben izin vermiyorum taksime gidemezsin diyen bir adam gördünüz mü?

Kusura bakmayın da çok sinirleniyorum böyle konuları okudukça. Sevgiliden izin almak nedir ya, zaten baştan hata olan şey izin istemeniz. Siz izin isteyince o da yüz bulur tabi ki. Sevgilinizden izin alana kadar anne babanızdan izin aldınız mı, onların fikirlerini sordunuz mu acaba? Allah akıl fikir versin.

annen baban izin vermezse yaygarayı koparırsın ne tatlısın sen teenagelik

Yaş kaç? Küçüksünüz gibi geldi. Sevgiliden "izin alınmaz".

Lutfen kendinizi bu kadar basitlestirmeyin bu kadar taviz vermeyin bu kadar yüz vermeyin hadi yine nişanlı olsanız bir ihtimal yorum yapma hakkı var (izin verme değil) kiii ben evliyim bile izin almam eşimden sadece haber veririm bunu yaptım veya hazırlandım şuraya çıkıyorum diye siz neden kendinizi bu kadar küçük düşürdünüz onu anlayamadım sen özgür bir bireysin kısıtlamak mı istiyorsun sen bilirsin yani ama yanlış yoldasın

Gangsta valla artık ebeveynler bile izin isteme prosedürünü uygulamıyor, en son kızım liseye giderken okul gezisi için izin kağıdı imzalamıştım Kızım da ben de izin istemeyiz, haber veririz şuraya gidiyoruz veya falancaya gidiyoruz diye, insan eşinden izin almazken sevgililik bir statü müdür ki izin alınıyor?

Ah gençler ahhh aileleri yapsa sinir krizi geçirirler ama sevgili kükreyip gidemezsin diyebiliyor.

Vurmayın kız öldü

Ama konu sahibi gercekten yani, sevgiliniz izin merci degil ki ne yapip ne yapmayacağınıza karar versin. Su adamlarin sizi tahakkümü altina almasini kabul etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…