- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi mermaidgls
-
çocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
Lutfen kendinizi bu kadar basitlestirmeyin bu kadar taviz vermeyin bu kadar yüz vermeyin hadi yine nişanlı olsanız bir ihtimal yorum yapma hakkı var (izin verme değil) kiii ben evliyim bile izin almam eşimden sadece haber veririm bunu yaptım veya hazırlandım şuraya çıkıyorum diye siz neden kendinizi bu kadar küçük düşürdünüz onu anlayamadım sen özgür bir bireysin kısıtlamak mı istiyorsun sen bilirsin yani ama yanlış yoldasınçocukların eğitimine destek veren bir yardımlaşma derneğinde gönüllü olmak istedim,bu yer istanbulda taksim gibi bir yerrde sevgilimde oralar kötü gitme dedi bende sürekli orda olmayacağım etkinliklere katılıcam sadece dedim ama kavga ettik , bende gönüllü olmayı cok istiyorum,dernek güvenilir ama konum olarak kötü diye kızdı..aramız bozulacak galiba of hevesimi cok kırdı arkamda durur diye düşündüm ne yapmalıyım(((
Gangsta valla artık ebeveynler bile izin isteme prosedürünü uygulamıyor, en son kızım liseye giderken okul gezisi için izin kağıdı imzalamıştımHah yine sevgililik ile ebeveynliği birbirine karıştıran klasik ülkem flörtleri konusu...
Sanırım açıklamaktan bıktım yav, insanlar kaç yüz bin milyon kere yazdılar burada "İzin al-ver olayına girmeyin, haberdar edin hayatınıza bakın, birbirinizin üzerine şahin gibi çökerek yaşadığınız ilişkiler sağlıklı olmaz, yıpratır. Buna müsaade etmeyin." diye.
Yıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?