Sevgilim kapanmam istiyor ....

mehtapguzeli

Duygusal Peri
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
159
1
96
37
Sakarya
mrh kızlar ben açık biriyim sevgilimle 15 20 gün sonra sözlenicez ama kapalı olmamdan yana pek bişey diyemesede kapalı bayanlara örnek veriyo napcam kızlar ya ben istemiyorum k

istemiyorsan kapanmayacaksın tabiki.
bu içten gelen birşeydir.bence söz olmadan bu konuyu kesin bir dille belirt.yoksa sonrasında sorunlar yaşabilirsin .
sonrasında nişandan sonra sana kapanmazsan evlenmeyiz demesinde!!!

bunu neden istiyor?
dini sebepler yüzünde mi yoksa kendi istediği içinmi? şahsen bir insan için kapanmazdım..hem madem öyle bir insan istiyordu ,kapalı bayanlarla birliktelikler kursa idi..seninle ne işi var

sakın sakın sakın

sen istemiyorsan sakın kapanıp günaha girme açık açık dile getir

istemediğiniii bu işler başkası istiyor diye olmaz

Erkeklerin kadınların kapanması hususundaki baskılarını veya isteklerini kişisel özgürlüğe saldırı olarak kabul ediyorum. Ayrıca başka kadınların sevgiliye veya eşe örnek gösterilmesi ne demek. Seni sevdiğinde açıktın değil mi? Bu tamamen kişisel bir tercihtir.

Kapanmayacaksınız tabiki.Yolun başındasınız tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun,yoksa ilerde başınız çok ağırır.Zorla kimse bir şeyi diretemez.Diretirse de siler atarsınız,bu kadar basit. :hulya:

Seni nasıl sevip beğendiyse öyle devam etmeli diye düşünüyorum
evet dinimizde bunu emrediyo uygulayabilsek ne mutlu bizlere
fakat öte yandan dinimizde zorlama yok
içinden gelerek kapanmadığın müddetçe mutsuz olacağını düşünüyorum
kaldiki bi çok arkadaşım evliliğinde yaşamıştır bunu :1closedeyes:

"zamanı gelince bende kapanmak isterim fakat sen istiyorsun diye değil dinimiz emrediyor diye kendimi hazır hissettiğimde yada içimden geldiğinde kapanabilirim
Lütfen beni anlamaya çalış ve beni bana bırak ..!" tarzında bi konuş istersen

bu içten gelen bi durum kapanmak yada kapanmamak...
ama eger sevgilinin ailesi tutucu ailese sende kapanmazsında daha derli toplu giyinir ne esini üzücek nede kendini üzücek bi giyim tarzı göstermezsin bunu söle sevgiline ben senin ailene bir anda ayak uyduramam ama zamanla yasayarak bazı adılar atılabilirmi evet neden olmasın ??

mesale benim ailemde öle cok tutucu diildir annem kapalıdır ama öle bana fln hiç baskı yapmadılar v ben rahat büyüdüm istedigimi giydim istedigim yere gittim ama esimin alisi öle asırı derecede tutucu diiller ama giyim tarzına önem verirler öle cok acık sacık yada daracık seler giyinmem ters olurdu. bende acık sacık badılerimi hopp geri dönüsüm kutusuna fırlatım yeni yenii uzun tunikler yada şimdi uzun hırka lar mevsimleik hırkalar fln cok moda onlardan aldım ne esimi karıstırıyorum nede bi baskasının azına laf veriyorum.. ayrıca esim de durumdan cok memlun sende istersen tabikide böle yapabilirsinn

bi ara açtım bu konuyu ona tamam ya saçını kapama bişey demem ama kot giyiyorum üstüne tunik al diyo ama bazen örnek veriyo şu arkadaşımın eşi açıkmıştı evlenince kapanmış falan diyo geçiyo bende tercih meselesi diyorum kapıyoz konuyu ama aileside gelinimiz kapalı olmalı temsil etmeli bizi diyomuş am zorlayamatız tabi diyomuş eltim olcak kıs kapalı ben isetemiyorum ama birazda kıskanç pek tuniksiz dışarı çıkmamı istemiyo gölek pantolon giyinen klasik gyinen biriyim o da herkes bakcak falan diyo orana burana benim morelim bozulur diyo evlenince çeki düzen ver beni temsil etcen sonuçta diyo ailesi bi köyde oturuyo pek dişarı çıkmazlar biz sakaryada oturcaZ evlenince arada köye giddersek saçını ört etek falan giy diyo ailesi köye uyum şalvar falan almış kaynananm köye gelirse giyer diye ben hiç alışık deilim böyle şeye sıkıntı oldu iyice evlenince kapan diye ısrar ederse diye korkuyorum aile büyükleri istiyo diye kapanmam şart mı ya gelinleri olcam diye böyle zorlamak iyimi
nasıl savunma yapim kızlar nasıl kabullendirim bu halimi abez giyinmiyorum gayet normalim of ya seviyorum sevgilimi bu yüzden aram açılsın istemiyorum. geçen eltim etek almiş biraz kısa diye kayınpedr dğiştirmiş uzun almış eltim kaynana yanında köyde duruyo ama ben durmicam merkezde yaşızaz çalısıyo çünkü ben sevmem öyle kayımpederim aldığm seylere karışcak falan kaldıramam eltim küçük evlendi kaçmış kız çocukları gibi onların herşeye tamam demiş ben yapamam kendime ait bi yaşam olmalı yardım kızlar senağlama

edosh arkadaşıma katılmıyorum.sadece eşimin ve ailesinin tarzı bu diye uyayamam.buda benim tarzım ne olacak?ben ben olduğum için hiç olmadığım bir bene uyamam.beni nasıl tanımışlarsa odur.
ha kendi isteyimle değişirim o ayrı.

Bizi temsil edecek ne demek? herkes kendisini temsil eder. Sen ahlaksızlık yapmadığın sürece çevrede sadece saçın açık diye yargılanacaksan çok zorlanırsın.

Son düzenleme:
kapancaksınız neden kendı ıstegınızle olmuyokı..
sakın bence kabul etmeyın ve tavızde vermeyın kapalılıga karsı degılım
ama nısanlınız sıze kapalı bayanları nasıl ornek verıyo cok merak edıyom..
ınsan ıyı olsun kotu olsun ne kapalılar gordum gıydıklerı carşafın ıcınden mını etekle cıkar hallerını..
basına takılcak turban ıle sacını ha kapamı ha kapamamıs onemlı olan sızın ıcınızdır..
dıne baskı asla olmaz asla..
dınde zorlama yokdur olamazda..
eger kapancaksanız bu sızınle tanrı arasında olmalıdır helekı bı erkek ıstedı ıcın asla olmamalıdır..!

benim ablamda aynı durumlarla karşılaştı ayda yılda köye bir kere giderler
oraya giderken bol pantolonları vardır onlardan giyer hanım hanımcık olur :lepi:

alt tarafı birkaç gün sende idare edeceksin artık sositososito

ayrıca ben şalvar giymeyi çok severim çok rahattır sevgiline anlatsan bile yaşlı insanlara bunları anlatamazsın köyde böyle durumlar genelde dedikodu ile sonlanır bize göre normal olan kıyafetler onlara göre anormal olabiliyor :sm_confused:

Ne bu ya ? Yok köyde kapancak,şalvar giycek...Bakın bu isteklerin ardı arkası kesilmez.Onlar uzakta ,rahatım bozulmaz diye düşünmeyin yakarsınız kendi kendinizi.Ben buyum ,ailen de sen de beni böyle kabul ediyorsanız gelin sözü takalım ,ama yok bizim istediğimiz gibi biri olup,yaşam tarzını değiştireceksin derlerse dinlenmeden kaç.

Ben içimden gelenı yazıcam... Aslında kapanmana sevınırım. nıye??? Çünki dinimizde kapanma var. Her ne kadar yoktur dıyen olsada.

Ama dınımızde zorlama yok. Zorla olmaz bu iş. Zamanı gelınce kendın ısteyınce kapanmalısın. Başı açık geçen başı kapalı gezenden daha günahkar bır seyde yokdur dıye düşünüyorum. Sonumuzu imanımızı ve amelımızı yanlızca Rabbim bilir.
Bence erkek arkadaşınla yumşak bı şekılde bunları paylaş. Zorla yapılmamalı...

arkadaşım nedemek beni temsil edeceksin?siz evleneceksiniz birbirinizi temsil sözleşmesi imzalamayacaksınız.
oda seni temsil edecek senin çevren demiyecek mi bu kızın kocası kızı nasıl giydiriyor eskiden böyle değildi bu diye.
olmaz arkadaşım bunun orta yolu falan olduğuna inanmıyorum taviz tavizi getirir bir bakarsın kapanmışsın.
kayınpederimde kim oluyor benim aldığım kıyafeti değiştirecek.
sen sakince düşün bir kez daha konuş yol yakınken tavrını koy.

gerçekten saolun kızlar yorumlarınız için çok ilgili ve alakalısınız çok sevindim herkesin fikirleri ve tavsiyeleri için, ben sevgilimi seviyorum ince fikirli düşünceli ama içinde var kapalı olmam ama ısrarcı deil ama ilerde baskı kurar diye korkuyorum ama oda çok seviyor beni 8 ay dır beraberiz nolcak bilmiyorum

bence ilerde baskı kurar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…