- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
bence ilerde baskı kurar
8 ay mı.. bence sevmek için de tanımak için de evlilik kararı vermek için de çok erken...
8 ay önce tanıştınız, seni bu halinle gördü beğendi çıkmaya başladınız ama 8 ay sonra söz nişan yaklaşınca yok beni temsil edicen yok ailemi temsil edicen yok kıskanırım yok orana burana bakarlar..
Ne münasebet yaa. O başı kapalı olmayan tunik giymeyen kadınların hep orasına burasına mı bakıyo.. İnsanın fikri neyse zikri de dur derler...
Ben senin yerinde lsam arkama başmadan uzaklaşırım...
Milletvekilimisin sen ki onları temsil edicen yada vekaletname ile avukat mı tutuyorlar kendilerine...
Herkes kendini temsil eder...
Madem kendisini ve ailesini temsil edecek kapalı bir kadınla evlenmek istiyordu niye senle vakt geçirdi niye seni oyaladı....
Ben bu ikiyüzlülüğe çok kızıyorum yaa.. başı açık normal giyimli kızlarla gezip tozyorlar sevgili oluyorlar sonra iş ciddiye binince beni temsil etcen kapan.. Hadi yaaa... de get ordan derim ben öyle adama...
Aklın beni tavlamaya uğraşırken neredeydi derim...
edosh arkadaşıma katılmıyorum.sadece eşimin ve ailesinin tarzı bu diye uyayamam.buda benim tarzım ne olacak?ben ben olduğum için hiç olmadığım bir bene uyamam.beni nasıl tanımışlarsa odur.
ha kendi isteyimle değişirim o ayrı.
bak o adamı sen istiyorsun ki evleniyorsun.. burda herbirimiz ne dersek diyelim birşey ifade etmez adamın beynini değiştiremeyiz...
o adamı istiyorsan onun huylarıyla birlikte kabul etcen yada vazgeççen..
Ben içimden gelenı yazıcam... Aslında kapanmana sevınırım. nıye??? Çünki dinimizde kapanma var. Her ne kadar yoktur dıyen olsada.
Ama dınımızde zorlama yok. Zorla olmaz bu iş. Zamanı gelınce kendın ısteyınce kapanmalısın. Başı açık geçen başı kapalı gezenden daha günahkar bır seyde yokdur dıye düşünüyorum. Sonumuzu imanımızı ve amelımızı yanlızca Rabbim bilir.
Bence erkek arkadaşınla yumşak bı şekılde bunları paylaş. Zorla yapılmamalı...
tabiki esimizin ve ailesinin tarzı die uyamayız kimse uyamaz biraz içten gelen bişi ama eger o insanla bir ömür gecireceksen zaten o ömrü gecirirken ister istemez onun isteklerine zamanla cevap veriyosunuz.. yani yine içten gelen bişi. birden insan tarzını degiştiremez bu cok zordur ama dedigim gibi insanlar biraz bukelamun gibidir gittigi yere girdigi yere ayak uydurur zamanla....
ama zorlamayla hiç bişi olmaz tabikii eger içinden geliosa yap gelmiyosa yapma kimse kimseyi giyimiyle yargılayamaz..
ayrıca esiniz sac rnginizi degiştirmenizi istese mesala sizin acık renkli saclarınız vardır esiniz sze daha koyu sac renginin yakısacagını sölese böle istese sacınızın rengini degiştirmezmisinz esiniz için ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?