Sevgilim kapanmam istiyor ....

Son zamanlarda sevgilim kapanmamı istiyor sözünü çok duyar olduk.
Neden hazır kendi isteği ile kapananları tercih etmezler de açık olanı kapatmaya çalışırlar?
Madem istemiyorsun burada yazdığın gibi 'ben istemiyorum' diyeceksin ona da.
Onları örnek veriyorsa git onlara o zaman derdim.
Seni böyle beğenmiş de şimdi mi aklı başına gelmiş.
İstemediğin konularda asla taviz verme.
Kapanma ile iş bitmez taviz tavizi doğurur.
Şimdi aşk gözlerini kapatmış, gözünü açtığında ben neyaptım dersin.:1no2:

benim eşimde evlenmeden önce kapanmamı istedi
ama ben hazır değilim,ancak ne zaman istersem o zaman kapanabilirim dedim
5 senelik evliyiz hala kapanmadım,eşimde sağolsun evlendikten sonra hiç baskı yapmadı
eğer sözüne güvenebiliyorsan,seni bu şekilde kabul ediyorsa evlen,yoksa ilerde sorun yaşarsınız
aileside ilk başta pek sıcak bakmadı ama eşim karışmayınca onlarda bişey diyemedi
eşim tarafından bitek ben açığım,herkes karşısındakine saygı duymak zorunda
ben çarşaflı eltime saygı duyuyorsam onlarda bana saygı duyacakopuyorumnanaktan

bende yazan arkadaşlarımıa katılıyorum hatır gönül için kapanmak olmaz,bi süre sonra size sıkıntı verir,şimdi kapatılmayla başlar arkasıda gelir o zaman siz; siz olmaktan çıkar başkalarının kuklası olursunuz sizi nasıl tanıdıysa sevdiyse ölede kabul etmek zorunda hap kadınlar mı kabul edecek karşı tarafın istediklerini????taviz vermeyin...

hatta bu konu şey gıbı
denıze gırerken artık ustune bır sey gıymıyceksın altındakı mayo da tanga olacak
böle gıreceksın der gıbı ay cok saygısızca bı ıstek bu, bunlar özgür iradeye baglı seyler boyle dayatmayla olmaz, bu tamamen ayrılık sebebı.

Canım okadar da değil artık...
İkisi aynı şeymii

seni seven insan olduğun gibi sevsin...
resmen seni değiştirmeye uğraşıyor..
içinden gelmiyorsa kapanma...
:lepi:

kesinlikle sizinle aynı fikirde olduğumu düşünüyuorum ama siz sanırım benim dediğimi anlamadınız

ben kapanmak günah demedim neyi anlamadınız başkaısnın

baskısıyla kapanıp allahı kandırmak başkası için kapanmak allahı kandırmak günah dedim

istediğiniz yerden anlamayın...

şu at gözlüklerini çıkarın artık saçma sapan

akannehir:1shok:
vallah sasirdim,.. sen markami temsil edeceksin - bu nedemektir beni temsil edeceksin kafamçokkarıştı kapanarak mu bunu yapabilirsin.. acik bir bayan olarak olamazmi???
acik ve net konusiyim - evlendikten sonra "kapanacaksin" der ve sen hic bisi yapamazsin.. bence tavrini simdiden koy.
hem senin kaynanadan önce esin geliyo.. kaynanaya laf söylemek düsmez..
vallah sabirlisin heralde ben coktan ortaligi ayaklandirmistim :teytey:

bir insan kendini hangi kiyafette nasil nerde özgür ve rahat hissediyorsa onu yapmali..kimsenin zoruyla bisi yapmamali.. cok yanlis benceklava:

tabiki herkes size saygı duymalı...onların yaptığı sadece öneri getirmek zorla kapatıcak değiller ya... örneğin ben eşim evlenmeden önce kapanmamı istemiyodu ben istiyordum,şimdi o istiyor ben istemiyorum.sizinkide bendeki gibi inat olmasın...bence söylediği gayet masumane abartmayın o istediğini söyler siz istemediğinizi olur biter...ama iş aşağılayıcı boyuta geçerse o ayrı tabi...ama düşünüyorumda şimdiki aklım olsaydı evlenir evlenmez kapanırdım zira öyle yapanları hep takdir etmişimdir.tabi bu benim fikrim.

yok artık aldıklarına el koyup değiştiriyorsada o iyice aşmış... o zaman ağırlığınızı koyun derim ben ... siz bi kişiyle evleniyorsunuz ailesiyle değil...şimdiden giyim tarzınızı değiştirmeden karşılarına çıkın kendinizi olduğunuz gibi kabullendirin...zira siz istediğiniz için kapanmalısınız iyi temsil edemediğiniz için değil...

sakın sakın sakın

sen istemiyorsan sakın kapanıp günaha girme açık açık dile getir

istemediğiniii bu işler başkası istiyor diye olmaz

Evet canım
Belki aynı yerden bakıyoruz ama söylemin yanlış olmuş

" Sakın kapanıp günaha girme " olmamış
Allah elbetteki niyetimizi biliyor.. Onuda O takdir edecektir. Günaha girermi girmezmi bilemeyiz
Ama evet bende kendi isteği ile kapanması gerektiğini düşünüyorum.hatta o nişanlı adayının madem böyle kızla evlenmek istiyor neden böyle bir kızla çıkmamış onuda sorguluyorum..ama sevgilisi istedi diye kapanırsada günaha girceğini düşünmüyorumm. Ok ? Canım.Başka yerden anlamadım at gözlüğümüzde yok ....

sakın sakınnn....ne demek yani...seni aile temsilcisimi alıyorlar onuda anlayamadım.hiç hoş gelmedi bu tarz laflar açıkçası..kapanınca neolacak iyi temsil edeceksin.açık olunca kötümü yani..hiç hoş olmayan bakış açıları bana göre....herkezin birbirine saygı duyması lazım en önemlisi bu...
hıı benim eşimin aileside kapalı ve tutucuda aynı zamanda.....eltim görümcem yenge teyze kim ararsan....ama önemli olan saygı değilmi....kimse bana karışmaz etmez.herkez saygı duyar..bende onlara sonsuz saygı duyarım.bende açıksaçık giyinen bir insan değilim ama saçımıda boyatırım pantolonumuda giyerim.gömleğimide geçirirm...kimse karışamaz...eşimde beni böyle beğendi ve seçti neticede oda görüyor dekoltem yok mini eteğim yok neden rahatsız olsun ki....bekarkende yoktu beni böyle beğendi zaten.....
çok karşıyım böyle şeylere..kişiliğinden sakın ödün verme arkası gelir bunların mutsuz olan sen olursun..kapanıncada sakın onlara yaranıcam sanma....eltim o hatayı evlenirken yapmış şimdi ahh ahhh diyor beni gördükçe...

şimdi sevgiliyken aran açılmasın diye böyle napıcam diye kara kara düşünürsen,kendi isteklerini savunamazsan ilerde kocan olduğunda daha kötü açılır aran.tek diyceğin şey beni böyle sevdin ben buyum senin isteklerine göre şekillenemem tek diyceğin bu.şimdiden ikinizde kendi düşüncelerinizi söyleyip kesin bir şekilde anlaşın ki ilerde çok büyük problemler açılmasın.şuan sevgilin olduğu için sadece pantalonun üzerine uzun şeyler giy diyor ama arkadaşımın eşi evlenince kapanmış diyerekte evlendiğinizde senden istiyceği şeyin sinyalini apaçık veriyor şimdiden hallet bu mevzuyu

anlamana sevindim cnm

ya bu zamanlarda olacak şeyler bunlar ailesi istiyordur çocukta kapansın istiyordur

o yok derse çocuk mecbur kabul edicek çoğumuz atlatıyoruz böyle şeyleri

benim de 2 şartım vardı biri kapanmamak biride çalışmak mecbur kabul ettirdim nişanlım

çok arada zorda kaldı ama halloluyor ama ben şunada karşıyım

yani saçını kapa demiosa tunik giy demiş yada sıfır kol giyme demiş bende yapıyorum artık onları

bekar hayatı gibi olmuyor evet kapanmadım ama askılı giymiyorum şort giymiyorum

ee okadarcık fedakarlıkta olucak asla giyinmemi değiştirmem die katı kurallarınız olmasın

allahtan bekarken istediğim akdar mini şort giydim içimde kalmadı orta yolu bulursunuz umarım

anlamadığım bu kişi kapanmanızı istiyosa bu onun hayat görüşünü yansıtır.. her konuda iyi hoşta sadece açık olmanıza takılmışsa bu şekilcilikten başka bişey değildir.. evlenmeden öncesi ve sonrası farklı.. şimdiden istekleri size ipucu olsun evlendikten sonrası için..

ben olsam kesinlikle böyle bişeyi kabul etmezdimki zaten benden bunu isteyen biriyle olamazdım..
çok özel bişey bu kişi isterse kapanır biri istiyor diye yada yakıştırıyor diye değil.. ayrıca bunun devamıda gelir bence taviz tavizi getirir..

Yine mi zorlamalar başlıyor...
Bu işler zorla olmaz gönülden isteyerek olur...
Madem kapalı istiyordu neden ilk başta böyl birini bulmadı acaba...
Buna çok kızıyorum ben ya kendi yapına göre birini bul evlen neden zorlarsın ki

ayy canım sakın, sakın taviz verme derim.çevremde bunun o kadar örneği var ki eşi için kapanan sonra mutsuz olan kadınlar, mutsuz evlilikler ve çocuklar...kapanmayı kabul eden kadınlar duygularını bastırıp yaşamaya çalışıyor mutsuz oluyor,pişman olacaksın ama evli olduğun için elinden bişey gelmiycek vs.vs. bu konuda seninle günlerce konuşabilirim :)
birde sadece eşin değil, kayınvalide kayınpeder, bunların işi, gücü yok mu tek sorunları senin kıyafetin mi?
canım sakın başkaları için istemediğin şekle girme, çok sorun yaşar çok pişman olursun.bak herkesin fikri aynı; kulak ver...tavrını koy ya başörtüsü ya ben de, o fedakarlık yapsın sen değil...kısa zamanda çöz evliliğe taşımayın bu konuyu o zmn işin daha zorlaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…