- Konu Sahibi mydarkheart
-
bir kaç tartışmamızda bnm eşimde bana bunları söylmişti. çooook kötü olmuştum ama alllaha havale ettim. sonra bi baktım onlar kızgınlıkla söylenmiş sözlermiş. hareketleri hiiiiç öyle değil. bunu anlamak içnde 2 ay çook kısa bi zman cnm. evlendikten sonra anlaşılır ki oda çok geç.
fakat 2 aylık bi ilişki için bu kadar racon kesen bi erkek oldukça ilginç.
arkana bakmadan kaç derım sana..ınankı şuan basıt gıbı gorunuyor ama evlendıkten sonra ck sorun oluyor.ee annelerımız ailemız, kesınlıkle onca sana emek vermış sılemezsın sılmemen gerekıyor.senın ve benım aillem oluyor ılerde işin zor canım bence sen bır daha duşun derım.ınankı o kadar problem oluyor kı aile meselelerı zaten erkeklerın bu özellıkleır yok mu?ne demek senın ailen artık benım ailem yok canım herkezın kendı ailesının yeır ayrıdır.bence şimdiden tavrını koy .o kendı ailesını ustun tutuyor senın ailenı ezıyor eğer şimdiden bunn karşısında ezılırsen hep oyle gıder ve üzülen sen olursun.ben yenı evlıyım kaynanam gelmış artık senın evın burası dıyo sesım cıkmadı daha yenıyım dıye.aradan zaman gectı kendı kızından için dıyor bu evın yerıayrıymış onun evı orasıymış sankı kızının kaynanasının evı yok .canım en onemlı problem bu bır bılsen .bırde kaynanayla kalmayı sakın duşunme şimdiden demış boyle ınankı sen zor ayrılırsın kaynanadan ev alsanız bıle sızınle olmak ısteyecek ve nışanlın kesınlıkle bırakmayacak .tabı evlenınce ayrı sorunlar cıkacak cocuğun olacak eşin oyle bır davranacak kı sankı cocuğunun anası kaynanan gıbı sınır olacaksın o bebeğim dıyecekısn ama onun anası yhaa oyle dıyecek kıskanacaksın.ve bebeğini kendı yetıştırmek ıster eşin bebeğinle ılgılı şeylerı sana degılde annesı tecrübelı dıye ona soracak yıne uzuleceksın belkıde annenıglın yanına gıderken gonlu olmayacak vee baya bır sorunn anlat anlat bıtmek evlılık cekılmez olacak.OYSA BAZI ŞEYLER KARŞILIKLIDIR SEN BNEIM AİLEMI BEN SENIN AİLENI İDARE EDECEKSINKI HIÇ KIMSE UZULMESIN.VE BIRBIRINIZE OLAN AŞKINIZ ARTSIN.
teşekkür ederim yorumun için çok yardımcı oldun bana bir kez daha düşüneceğim onun için
suçlanacak hiç bir durumunun yok ki.. hala aksini iddia ediyorsa; yol ver gitsin..
daha şimdiden kıstaslarına yer yapıyor.. daha neler talep edecek meçhul
bir kere boyun eğersende, daha toparlayamazsın..
evlenmemiş ve doğmamış çocuğun bile sevgisinin ince hesaplarını yapması garip
acele etme evlilik için, rölantiye al biraz lütfen
kafam çok karışık. üstelik uzak şehirlerdeyiz
NE DEMEK canım ınankı hayat oyle tvlerdekı gıbı pespembe değil..hıç bılmedığın o kadar cok ozellığı çıkıyorkı.aslında cıkmıyor bız kör oluyoruz ve oyle goruyoruz.öyle bır ınsan secki sana ve ailene yakışsın.HAYATTA MUTLULUKLAR DİLİYORUM.
işin daha zor
evlendikten sonra kırk yılda bir görüştürür heralde aılenle
böyle düşünen bır ınsan..
çok bencil bir erkek gibi geldi bana..
çok zor karar vermek
sevgilini ne kadar tanıyosun?
sonuçta bizim toplumumuzda böyle yetiştiriliyo erkekler, erkeğin ailesi daha önemli vs. diye.
evlilik öncesi böyle esip gürleyebilir
ama senin yanında olacağından, seni ezdirmeyeceğinden emin olabilmelisin.
kimisi önemli olan sensin der, ailesi bişey dese savunmaz araya girmez.
kimi seninki gibi konuşur durur ama özünde karısının değerini bilir. korur kollar.
ne kadar tanıdığına göre karar ver, sözlere değil davranışlara bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?