- Konu Sahibi mydarkheart
-
Kadının eşi yok tek başına kalacak. Şimdi size bir yerleşirse ölene kadar sizle oturur. Ben seninle oturmasına bir şey diyemem. Sonuçta anne o. Tek başına bırakmak da vicdana sığmaz. Ama müstakbel eşin arada denge kurabilecek, seni de onu da ezdirmeyecek karakterde değil anlattıklarına göre. Bu şartlarda aynı ev olmaz.
Bu şartlarda evlilik de olmaz bana göre
evet 2 ay............
Evlilik kararı verebilmek için çok erken bir zaman çok iyi düşün bunu ileride kendi evimize geçeriz derler ama nedense o evden de ayrılmazlar....
erken evet ama tanımaya calısıyoruz birbirimizi işte.... aynı evde oturma konusu benim de kafamı karıstırıyo
Daha şimdiden başlamış ama söylemlere yaşıda ufak değilki yeni yetmeler gibi üstünlük kurmaya çalışıyor bana göre..
Aynı evde olmaz hayatınız heba olur şimdiden aklını çeliyor ileride çıkarız diye inanmam ben buna ....
en kötü huyum mantığımdan çok duygularımla hareket etmemdüşünüyorum bunu aslında önceden asla böyle bişeyi kabul etmezdim ne olduysa bana salak gibi susuyorum yaa
Bir abla nasihatı sana mantığını devreye sok hemen,taviz tavizi doğurur derler..Devamıda gelir bunun,bugün bunu söylüyorsa yarın neler söyler kimbilir...
sana güzel bir fıkra yazayım sende içinden dersini çıkar.
Kenti sel basmış, belediye kenti boşaltma çağrısı yapmış. Herkes gitmiş ama caminin imamı "Allah beni korur" deyip kalmış.
Sular yükselirken, motorlu bir botla camiye yaklaşan görevli "Haydi hoca, direnmenin âlemi yok, gel" diye uyarıda bulunmuş, imam yine reddetmiş.
Sonunda minareye çıkan hoca, kendisine yaklaşıp tutunması için ip uzatan helikopteri de inancına güvenip göndermiş..
İmam sele kapılıp ölmüş öbür dünyaya gitmiş.
Öbür dünyada Azrail "Hoca efendi niye uyarıları ve yardım etmek isteyenleri reddettin?" diye sormuş.
İmam "Ben kulluk görevimi iyi yapmış bir adamım. Allah'ın beni koruyup kollayacağına inanıyordum" deyince...
Cevap:
"Sen Allah'ın yardımını fark etmedin. O botla helikopteri kim gönderdi sanıyorsun?"
arkadaşım erkek arkadaşının sözlerinden sende anla sana gelen mesajı.
sana güzel bir fıkra yazayım sende içinden dersini çıkar.
Kenti sel basmış, belediye kenti boşaltma çağrısı yapmış. Herkes gitmiş ama caminin imamı "Allah beni korur" deyip kalmış.
Sular yükselirken, motorlu bir botla camiye yaklaşan görevli "Haydi hoca, direnmenin âlemi yok, gel" diye uyarıda bulunmuş, imam yine reddetmiş.
Sonunda minareye çıkan hoca, kendisine yaklaşıp tutunması için ip uzatan helikopteri de inancına güvenip göndermiş..
İmam sele kapılıp ölmüş öbür dünyaya gitmiş.
Öbür dünyada Azrail "Hoca efendi niye uyarıları ve yardım etmek isteyenleri reddettin?" diye sormuş.
İmam "Ben kulluk görevimi iyi yapmış bir adamım. Allah'ın beni koruyup kollayacağına inanıyordum" deyince...
Cevap:
"Sen Allah'ın yardımını fark etmedin. O botla helikopteri kim gönderdi sanıyorsun?"
arkadaşım erkek arkadaşının sözlerinden sende anla sana gelen mesajı.
Ne kadar güzel açıklamışsınız ben de diyorum geleceğin sinyallerini veriyor konu sahibinin erkek arkadaşı ki konu sahibi gibi aslında pek çok olayda veriliyor sinyaller mesajlar da biz kadınlar anlamıyoruz ayyy seviyorum ayyy onsuz ne yaprım diye diye erkeklerin her istediğine boyun eğiyoruz yoksa belli ediyor çoğu erkek kendini daha flört , nişanlılık aşamasında ama biz görmemekte diretiyoruz evlenince de ayy bu adama noldu böyle değişri diyoruz kimse değişmiyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?