- Konu Sahibi mydarkheart
-
çok doğru. ben de başta böyle düşündüm ama,
senin ailen artık benim deseydi tamamdı.
senin ailen artık benim ailem demiş.
detaylar önemli bence.
sevgilini ne kadar tanıyosun?
sonuçta bizim toplumumuzda böyle yetiştiriliyo erkekler, erkeğin ailesi daha önemli vs. diye.
evlilik öncesi böyle esip gürleyebilir
ama senin yanında olacağından, seni ezdirmeyeceğinden emin olabilmelisin.
kimisi önemli olan sensin der, ailesi bişey dese savunmaz araya girmez.
kimi seninki gibi konuşur durur ama özünde karısının değerini bilir. korur kollar.
ne kadar tanıdığına göre karar ver, sözlere değil davranışlara bak.
teşekkür ederim :) inşallah öyle olur. eski sevgilim de ailesine fazla düşkündü bende mi problem var acaba böylelerini buluyorumailesine beni ezdireceğinden korktuğum için ayrıldım ondan bu da aynı [/Q
bır anne olarak bızde sorun var canım erkekelrı yetıştıren bızız bu zıhnıyetıde bız sokuyoruz ınsan aileden gorduğunu yaparmış.benım eşimde bıraz o tarz ama cok degıl ben buna musade etmıyorum lafımı cekmıyorum ve karşılığını alıyor.oyle gecınıyoruz ama benım yanımda oyle aileme saygısızlık fılan keısnlıkle yapamaz yada bır soz fılan demez ama sankı içinden kendı aileıs daha onemlı gıbı gorur .ben bunu sezıyorum dıyeyım.bende kendı ailemı cok daha onde tutuyorum .bazen çatışıyoruz.özellıkle tatıle gıttığımızde aynı yerdeler cok çatışma oluyor ama ne yapacan işte ben senın gııb erkenden gormedım bu özellığını.ama benım kı cokd egıl idare edıyoruz:)
bence de ayrıl.
kaçyaşındasın bilmiyorum ama bundan sonraki hayatını kaynanayla geçireceksin.
asla ayrı eviniz olmayacak.
ve sanki evde sen gelinsin haddini bil gibi bir hava esecek.
hayırlısı olsun tabi.
bunlar sadece yorum.
hiçbirimiz nasıl olacağını bilmiyoruz sonuçta.
sevgilimle evlilik planları yapıyoruz. bana diyor ki. sen bizim ailemize gelin geleceksin artık senin annen baban senin 1. ailen olmayacak. senin 1. ailen benim sonra da benim ailem. senin kendi annen baban 2. ailen olacak. sen onların sorumluluğundan cıkıp benim sorumluluğuma giriyorsun artık onların değil benim sözümü dinleyeceksin evlendikten sonra diyor. normalde baska konularda iyi anlaşıyoruz ama bu konuda ikimizin ailesi ikimiz için de eşit dedim ve suçlu ben oldum. sen kendi aileni bırakıp benim aileme gelin geliyorsun diyor. sizin eşleriniz buna benzer şeyler yaptı mı? şimdi ondan vaz mı gecmeliyim yoksa onu nasıl ikn edip nasıl anlatabilirim ona ikimizin ailesinin eşit olduğunu? tabi ki evlendikten sonra ilk olarak eşim gelir herseyden önce sonra aileler gelir. ama gelinin de damadın da ailesi eşit olmalı bana göre. ben ailemden öyle gördüm çünkü. ayrıca evlendikten sonra kendi evimizi alana kadar onun annesiyle oturacağız. annesi yalnız. kardeşi yok babası da yok. kendisi annesiyle oturmak istemediğini fakat kira da vermek istemediğini söylüyor. kira yerine ev alırız diyor. herşey bir kenara kendi ailesini benim ailemden üstün tutmaya calısmasını anlamıyorum. anlayan var mı? :26:
istersen seni biz istemeye gelelim sen benm aileme gec deyiver o ikinci plana atıversin bakalaım ne oluyor ne diyor .....
sen kararlılığını sürdür ve bunu her defasındada çekinmeden söle bugün sen ve senn ailen için beni bu yaşıma kadar getirmiş anne ve babamı ikinci plana atarsam yarın birgün senide atabilirim sözlerimi sakın yalnış anlama ama ben ailemden asla vazgecmem tıpki senden vazgecemediğim gibi de....önceliğim tabiki eşim olacak adam yani sensin ama sonrasında ailem ve ailen gelir bunun ayırımı yapar eşit davranmazsak ikimizde mutsuz oluruz ....sen benm ailemi benden daha fazla sev sayki bende senn aileni senden daha fazla sevip sayabileyim ......
böyle biraz damardan girmeye çalış derim .. çünkü zıtlaşma ile bi yere varılamaz bu erkekler biraz hödük oluyo damardan girince yumusatıcı dökmüşe dönüveriyorlar ......
çok doğru. ben de başta böyle düşündüm ama,
senin ailen artık benim deseydi tamamdı.
senin ailen artık benim ailem demiş.
detaylar önemli bence.
çok biiliyo o.. bu kadar dar kafalılık görmedim ya o öyle dediğinde haddini aşma deseydinde bi kendine gelseydi..
benim sevgilim bana öyle bişe dicek 8 şiddetinde sallarım onu kendine gelemez bi daha feleğini şaşar.. hadsiz şey...
(kusura bakma çok sinirlendim)
kısa ve net.kocan değilken ayrıl kendine daha iyi birisini bul derim ben.hiç mi okumuyorsunuz beraber kalanların durumlarını.hep kandırma politikaları da aynı.kira vermektense beraber oturalım kendi evimizi alınca cıkarız derler ama o cıkısta yıllar sonra bile belki olur belki olmaz.adam kendini şimdiden belli etmiş.evlendikten sonra pişman olacaksın adım gibi eminim çünkü benim kayınvalidem de cok iyidir anlayıslıdır filan ama aynı evde gecinemiyoruz.3 haftalıgına benim evime misafir geldiği halde olmuyor.sonucta o senin annen değil sende onun kızı değilsin.illa kaynanalık yapıyor.bence ondan ayrılman en mantıklısı.üstelik yasında küçük değilmiş cok zorlanırsın gibi geliyor bana.hakkında hayırlısı
Arkana bile bakmadan kaç kurtul hemen,2 ay olmuş tanışalı demi öyle okudum yanılmıyorsam..
Sinyalleri vermiş zaten önce ben diyor bencllik ediyor sanada söz hakkı tanımıyor belli..
haklısın ben annemle zor geciniyorum kaynanayla nasıl gecinecem üstelik ne kadar zaman beraber oturacagımız da belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?