sevgilim kendi ailesini benim ailemden üstün tutuyor. ne yapacağım?

birde anneyle oturcaksın bu lafların ustune acık ve net ne olucagı belli aslında erkek arkadasın onceden sinyali vermis cok zor olur heralde kendi ailesini once tutan bir insanla olmak

işte bende bunu anlamaya calısıyorum ama onu nasıl anlicam evlenmeden (

Aslında şanslı sayılırsın erkek arkadaşın evlenmeden geleceğin sinyallerini veriyor ama işte senin bunu anlaman lazım biz de dersek boş burda. Kısaca seni ve aileni önemsemiyor ben ne dersem o olacak sen de kırıp dizin oturacaksın diyor dediklerini açıklaması bundan başka birşey değil. Umarım geleceğini öngörebilen bayanlardan olursun da ilerde burda bir derdinm var bölümüne konu açmak zorunda kalmazsın diye ümit ediyorum sadece.

ben 25 o 27............

aslında herşey acık ve ortada kayınvalıde yanında bir müddet oturacaksın ki ucu acık bir kavram''bir müddet'' eşin olacak sanki seni kendıne eş degıl itaatkar bir köle alıyormus gibi şimdiden telkinlerde bulunuyor ve siz evlenmeyi düşünüyorsunuz ..hakkınzda hayırlsı olsun ama pek parlak değıl bana göre

Seni 9 ay kayınvaliden mi taşımış karnında? Hastalandığında uzun geceler boyu, gözyaşıyla başında mı beklemiş? Seni besleyebilmek için dayanılmaz göğüs ağrıları mı çekmiş? Ne demek 2. plana atacaksın? Senin için canını, kanını, yıllarını veren insanı da 2 aylık biri için kenara atacaksan diyecek birşey yok!

denemiştim buna benzer bişey ama tekrar denicem sağol

çok doğru. ben de başta böyle düşündüm ama,
senin ailen artık benim deseydi tamamdı.
senin ailen artık benim ailem demiş.
detaylar önemli bence.

eşim de söylemişti bana böyle, benim ailem artık senin ailen diye.
benimkiler onun ailesi fln değildi yani

ama ben tanıyodum eşimi, güvenim tamdı.
bence konu sahibi biraz daha tanımalı sevgilisini, acele etmemeli.

kısa ve net.kocan değilken ayrıl kendine daha iyi birisini bul derim ben.hiç mi okumuyorsunuz beraber kalanların durumlarını.hep kandırma politikaları da aynı.kira vermektense beraber oturalım kendi evimizi alınca cıkarız derler ama o cıkısta yıllar sonra bile belki olur belki olmaz.adam kendini şimdiden belli etmiş.evlendikten sonra pişman olacaksın adım gibi eminim çünkü benim kayınvalidem de cok iyidir anlayıslıdır filan ama aynı evde gecinemiyoruz.3 haftalıgına benim evime misafir geldiği halde olmuyor.sonucta o senin annen değil sende onun kızı değilsin.illa kaynanalık yapıyor.bence ondan ayrılman en mantıklısı.üstelik yasında küçük değilmiş cok zorlanırsın gibi geliyor bana.hakkında hayırlısı

Arkana bile bakmadan kaç kurtul hemen,2 ay olmuş tanışalı demi öyle okudum yanılmıyorsam..

Sinyalleri vermiş zaten önce ben diyor bencllik ediyor sanada söz hakkı tanımıyor belli..

Evlilik planı yerine yol yakınken ayrılık planına geç,
Yoksa aşk hikayelerimiz dertlerimiz konusundan eşin ve eşinin ailesi konusuna geçeceksin

çok biiliyo o.. bu kadar dar kafalılık görmedim ya o öyle dediğinde haddini aşma deseydinde bi kendine gelseydi..
benim sevgilim bana öyle bişe dicek 8 şiddetinde sallarım onu kendine gelemez bi daha feleğini şaşar.. hadsiz şey...
(kusura bakma çok sinirlendim)

cnm bencede yol yakınken dön..şimdiden böyle yapıyorsa seni ailene bile göndermez şimdi üzülürsün ama daha sonra iyiki bu kararı almışım dersin evlendikten sonra da olsun ailen o kadar çok önemli olacakki inan buna evlilik o kadar kolay değil birde aileler girince çekilmez olur ve daha kötüsü kaynananla oturmak eger evlenirsende oturma bence tek oğlan olabilir yakınında tutabilirsin ama aynı ev çok zor..ve erkek arkadaşın çok bencil kusura bakmada ...inş doğru karar verirsin cnm ...senin için hangisi hayırlı ise o olsun...

anzer balı süper sin :))))

haklısın ben annemle zor geciniyorum kaynanayla nasıl gecinecem üstelik ne kadar zaman beraber oturacagımız da belli değil

haklısın ben annemle zor geciniyorum kaynanayla nasıl gecinecem üstelik ne kadar zaman beraber oturacagımız da belli değil

Kadının eşi yok tek başına kalacak. Şimdi size bir yerleşirse ölene kadar sizle oturur. Ben seninle oturmasına bir şey diyemem. Sonuçta anne o. Tek başına bırakmak da vicdana sığmaz. Ama müstakbel eşin arada denge kurabilecek, seni de onu da ezdirmeyecek karakterde değil anlattıklarına göre. Bu şartlarda aynı ev olmaz.

Bu şartlarda evlilik de olmaz bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…