Ya bence sevgilin bu kızdan hoşlanıyor ama kız bunu istemiyor buda mecburen kanka ayağına yatıp hayatına devam etmeye çalışmış şimdi kız biriyle sevgili olursa asıl o zaman izle sevgilini ama ben olsam bu kadarı da yeter tekmeyi basarım yani kankaymış ben sevgilimin eşimin hayatındaki tek önemli kadın olmalıyım annesi birde tabi ki diğer kadınlar arkadaşı olabilir ama bu derece sahiplenmesi gereken tek kişi kendimi görürüm her zaman çok uyuz oldum şuan sevgiline ya hiç hoşlanmadım bu durumdan
Kızın sevgilisi vardı hep yeni ayrıldılar
hayaller hayatlar oluyor bi süre sonra ^^Samimiyet düzeyi ayarlanabiliyorsa neden olmasın aslında :)
Çok teşekkürler
şimdi mi yazıyorsun?? bize de söyle gelişmeleri bari..
Yardır
Bize de kopyala ne yazıyosun ya çatlarım
Ben de boğayım
Kendime benzettim direk dayanamayıp yazınca hehe
Gelişmeleri merakla bekliyorum:)
ne kadar çabuk kabul etmiş böyle hemen...Kızlar konuştum, çok saçma bulduğunu açıklama bile yapmayacağını söyledi. Onlar benim kardeşten farksız bulduğum kişiler dedi değişebileceğimi düşünmüyorum dedi ben de o zaman bu şekilde devam edemicem dedim o da o zaman kafa yapıız çok farklıymış seni seviyodum ama iyisi böyleymiş dedi ve bitti :s
Aslında bence de böylesi daha iyi olduKızlar konuştum, çok saçma bulduğunu açıklama bile yapmayacağını söyledi. Onlar benim kardeşten farksız bulduğum kişiler dedi değişebileceğimi düşünmüyorum dedi ben de o zaman bu şekilde devam edemicem dedim o da o zaman kafa yapıız çok farklıymış seni seviyodum ama iyisi böyleymiş dedi ve bitti :s
Kızlar konuştum, çok saçma bulduğunu açıklama bile yapmayacağını söyledi. Onlar benim kardeşten farksız bulduğum kişiler dedi değişebileceğimi düşünmüyorum dedi ben de o zaman bu şekilde devam edemicem dedim o da o zaman kafa yapıız çok farklıymış seni seviyodum ama iyisi böyleymiş dedi ve bitti :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?