Sevgilim kız arkadaşını kıskanıyor?

Biri demiş ki dört duvar arasında yine yapar. Olay yapıp yapmaması değil. Tabiki güven olmalı bir ilişkide. Olay kızla bir erkeğin kanka modu takılacağına asla inanmadım inanmamda. Onda vardır bişey. Konu sahibi senin olayın çok farklı. Seni mi kıskandım bilemedim demiş! Onun orda ağzının üzerine iki tane vurup kalkardım ben olsam. Ne demek seni mi kıskandım acaba! Ne rahat insanlar ya. Bizde fanusa tıkamıyoruz Ada'mı :) şimdi ben böyle diyorum ama bende nişanlım gibiyim. Benimde erkek kankim yok. Hiç mi normal selamlaştığımız yok var tabiki. İş çevremizde tabiki var. Toplu takıldığımız grup arkadaşlarımız var. Hiçbir şekilde sosyal hayatımızı etkilemeyiz. Ama sınırları biliriz mesela bir sinemaya ben bir erkek arkadaşımla baş başa gitmem o da aynı şekilde. Aslında anlatmak istediğim böyle. Ama konu sahibi tekrar diyorum senin durumun farklı. Kıskanmış yani kızı açık açık!
 
Ya bence sevgilin bu kızdan hoşlanıyor ama kız bunu istemiyor buda mecburen kanka ayağına yatıp hayatına devam etmeye çalışmış şimdi kız biriyle sevgili olursa asıl o zaman izle sevgilini ama ben olsam bu kadarı da yeter tekmeyi basarım yani kankaymış ben sevgilimin eşimin hayatındaki tek önemli kadın olmalıyım annesi birde tabi ki diğer kadınlar arkadaşı olabilir ama bu derece sahiplenmesi gereken tek kişi kendimi görürüm her zaman çok uyuz oldum şuan sevgiline ya hiç hoşlanmadım bu durumdan
 
Kızlarrr, gaza geldim tabii ama gece 2de mesaj atacak kadar değil
Bugün bir vizem var önce ona girip çıkayım, sonra Mesaj atacağım erkek arkadaşıma.
Bana şans dileyin :)
Sizi de bilgilendiricem tüm gelişmelerden :)
 

Kızın sevgilisi vardı hep yeni ayrıldılar
 
Kızın sevgilisi vardı hep yeni ayrıldılar

E o zamanlar nasıl davranıyordu sevgilin ya aslında seni rahatsız eden bir his varsa o doğrudur benim kendi kız arkadaşım eski sevgilimden hoşlanıyordu ve ben hissediyordum sonra itiraf etti zaten yani bişey hissediyorsan o mutlaka doğrudur üzgünüm
 
sen de sevgilinin kız arkadaşlarından ne çektin ya adam rahat belli ki için içini mi yiyecek şutla gitsin ne çekiyosun bunların arkadaşlık ilişkisi de tuhaf kankalık bu değil.
 
şimdi mi yazıyorsun?? bize de söyle gelişmeleri bari..

Yardır
Bize de kopyala ne yazıyosun ya çatlarım

Ben de boğayım
Kendime benzettim direk dayanamayıp yazınca hehe
Gelişmeleri merakla bekliyorum:)

Kızlar konuştum, çok saçma bulduğunu açıklama bile yapmayacağını söyledi. Onlar benim kardeşten farksız bulduğum kişiler dedi değişebileceğimi düşünmüyorum dedi ben de o zaman bu şekilde devam edemicem dedim o da o zaman kafa yapıız çok farklıymış seni seviyodum ama iyisi böyleymiş dedi ve bitti :s
 
ne kadar çabuk kabul etmiş böyle hemen...
 
Eger onu kıskanacak olsa onunla olurdu seninle degil.Cok yazık olmus bu duruma gelmesi.
 
bence bu kadar çabuk pes etmesi de tuhaf bilmiyorum
insan önce bir uzun uzun konuşur yani
seni seviyordum ama kafalarımız uyuşmuyormuş tamam bitsin? bu nedir yani?
 
En baştan yanlış bu durum . Benim sevgilimin kız arkadaşı olamaaaaz öyle bi şeye izin vermem . Bi de kıskanacak yok öyle dünya .
 
Yalnız şimdi okudum, hemen kestirip atmış. Kafalarımız uyuşmuyormuş bitsin nedir, bahane aramış resmen ayrılmaya belki de senin ayrılmanı bekliyordu vicdan yaptığı için. Seven adam öyle kestirip atamaz, salla gitsin.
 
Aslında bence de böylesi daha iyi oldu
O kankasından vazgeçmez sana da ters geliyo madem ayrılmak en mantıklısı yol yakınken
 

O zaman hayırlısı olmuş gibi duruyor canım.. Bu şekilde kestirip atılması,ufacıkta olsa açıklamaya gerek duyulmaması ve sana söz hakkı tanımadan lafı ayrılalıma getirmesi garip geldi banada.. Yaptığı şeyi yanlış olarak ble kabul etmiyor baksana, sıradan bir kız arkadaşını kıskanmakta ne demek? Bıraksın bu kardeş,kanka ayaklarını..
 
ya çok ilginç ben de böyle bişi yaşamıştım. çok yakın bir erkek arkadaşım vardı çok iyi anlaşırdık hani bazen bazı insanlarla cok tatlı bi uyum, samimiyet yakalanır ya öyleydi. ve ikimiz de başka insanlarla iletişim kurmak konusunda iyi değildik hatta ben ürkektim bayağı bir. onun sevgilisi vardı soğuk sular esmiş ve kız benimle tanışmak istemiş. ah dedim bakalım onay alacak mıyız ve daha önemlisi nasıl olacak, ne konuşacağım tanımadığım ve bana karşı önyargıları olan bu kızla... dedim ki benim de sevgilim olsun gene burda buluşucaz ve sen de yaşayacaksın aynılarını. bana dedi ki: "ya kıskanırsam?"
sonrasında kız geldi çok da iyi geçti görüşmemiz hatta kız benden iyi bahsetmiş sevmiş beni ama sonrasında bir daha hiç buluşmadık konuşmadık bu arkadaşımla. bu da böyle bir anımdır.
ekleme: son durumu şimdi okudum, bana da kızla ilgili gibi geliyor ya da onu tercih yapmak zorunda bıraktığını düşünerek o topa girmemiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…