Sevgilim kız arkadaşını kıskanıyor?

Evet yaktı bile. Ben bunu hak etmemiştim çok üzgünüm...

Boşver 2 bucuk ayla kurtulmussun. 1 yıl falan olsaydınız tartısmalarınizda cirkinlesecek bir adama benziyor bu. Çünkü siz baya yumusak konusmussunuz o saygısızlaşmış. Neyse ya en azından fazla vakit kaybı olmadı.

Sen kendini sev, kendini önemse. Bosver o safı da kankisi ortada bıraksn bi sevgili yapınca da kalsın öyle

Son derece makul davranmışsınız aslında. Kendinizi olabildiğince de doğru ifade etmişsiniz. Kestirip atmak yerine birlikte çözmenin yollarını aramışsınız.

Siz bu kadar olgun davranırken onun işi "kafa yapılarımız farklıymış ne açıklayacagım kendimi" kezbanlığına (erkeğin kezbanı kadınınkinden bin beter oluyo) vurması büyük ayıp.

İçinizi rahatlatan, gönlünüzü alan, yanlış anlaşılmayı düzeltip güven veren 5 dakikalık bi konuşma yetermiş ortamı ısıtmaya. Adamın gidip yaptıgına bak. Hayır kendinden eminsen, ne yaptıgını biliyosan e sevgilim dedigin insanı da azıcık sayıp seviyosan bi anlat di mi durumu

Barışır mısınız bilmiyorum ama bi yerinde bi çiğlik, bi olmamışlık var bu adamın. Bi eksiklik var ama ifade etmekte zorlanıyorum; duyguları mı güçlü degil size karşı, ilişki yürütmeyi mi bilmiyo, bağlılığı mı eksik... Onun kendi içinde olduramadıgı bi seyler var yani. Kendisinde bi degisiklige gitmesi lazım.

Bana da sanki barışmayacakmışsınız daha dogrusu barışmamalıymışsınız gibi geliyor.

Hakkınızda iyisi, güzeli neyse o olsun. Fazla kırıp dökmeyin kendinizi, fazladan üzülmeyin. Ortak arkadaslarınızla da pek konusmayın bu konuyu, ondan haber tasımasınlar size, muhabbetin acılmasına müsade etmeyin.

Az düsünüp bol hareket edeceginiz aktiviteler yapın. Gezin tozun, arkadaslarınızı etrafınızda tutun onların hayatlarını dinleyin biraz, vaktiniz ve imkanınız varsa yeni seyler yapın. Oturup kendi kendinizi dinlemek üzülüp kurmaktan, haksızlıga ugramıs hissetmekten baska bi seye yaramaz.

Bacı macı bize işlemez hacı muhabbetindeyim bende sizin gibi düşünüyorum başarabilenlere ne mutlu kelimelerimi seçerek kullanmak istiyorum ama hele ki bir ilişki yahut evlilik varsa pek içten değil bu tarz ilişkiler hele ki bide kıskanacak falan nem kaparım açıkçası

Teşekkürler değerli yorumlarınız için kızlar :)
Kafa dağıtıyorum arkadaşlarımla buluşuyorım, genelde iyiyim. Zaten haftasonu Yurtdışına çıkıyorum benim için büyük bir kafa dağıtma yöntemi olacak.

Son bir sorum var sizlere.
Benim geçen sene pahalıya aldığım bi güneş gözlüğüm eximde kalmıştı. Dün akşam mesaj attım, ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla bana bu hafta içinde ulaştırabilir misin yurtdışına çıkmadan almam lazım dedim. İlkten tamam dedi, sonradan "ya da başkasına vermeyeyim sen gel görüşelim son kez" dedi. Ben de tamam dedim.

Bugün salı veya cuma müsait olduğumu söyledim, yarın olsun dedi. Tarağınla şalını da getiririm diye ekledi, onlarda kalmıştı tarağımla şalım. Ben de at onları istemiyorum dedim.

Sizce neden son kez görüşmek istedi? Yapıcı bir konuşma mı gelecek diye düşündüm ama tarağınla şalını getiririm lafı yine yapıcı olmayacağını düşündürdü. Düşünceleriniz neler?

Derhal sepetle, hic taviz verme

kafanı karıştırmasına izin verme

Kafamı karıştırmak değil de önce konuşmak istedi sonra kalan eşyalarını da getiririm dedi, ne demek istedi onu anlamadım ve canım sıkıldı yine
bence onu gördüğünde anlarsın sadece şimdi ne desek boş

Ilk önce görüşelim diyip sonra erkeklige b.k sürdürmemek için de cok da görüşmeye hevesli değilim demis. Ben oyle hissettim.

Eger bulusup seni ikna etmek isterse de kırıldığın noktaların kız arkadası degil de onun konusma üslubu oldugunu ve hemencecik bitirebildigini söylersin. Affet ya da affetme diyemem ama barışma gibi bir niyeti olursa gururlu ve kırgın bir sekilde karşısında dur.

He belki de hic barışmak isgemeyecek, yüzyüze güzelce sorunsuz ayrılmak istiycektir.

bence barışacaksınıııız

Kafamı karıştırmak değil de önce konuşmak istedi sonra kalan eşyalarını da getiririm dedi, ne demek istedi onu anlamadım ve canım sıkıldı yine
ya sadece istersin diye düşündüğünden demiştir erkek bu ya o kadar detaylı mesaj vereyim kaygısı var mıdır hiiç sanmıyorum

Gerçekten çok garip bir çocukmuş yol yakınken bunları görmem çok iyi oldu...
Bence de barışmayacağız, hatta ayaküstü gözlüğü verip had görüşürüz falan demesini bekliyorum.

Gerçekten çok garip bir çocukmuş yol yakınken bunları görmem çok iyi oldu...
Bence de barışmayacağız, hatta ayaküstü gözlüğü verip had görüşürüz falan demesini bekliyorum.

Her ne olursa olsun kazanan sen oldun boşver. Diyorum ya barışma cabasında olursa eğer sen de tavrını koy ortaya bence, ya da icinden nasıl geliyorsa..

Ama ne biliyim olacak gibi degil sanki

Bugün buluşutuk, şimdi eve geldim.
Buluştuğumuzda oturalım bir şeyler içelim dedi, tamam dedim.
Kötü oldu böyle dedi.
Söylediğin şeyler hakkında ne düşünüyosun dedi, ben de aynı düşünüyorum, özür mü bekliyosun ki benden dedim.
İçimi rahatlataıcı bi konuşma yapsan çözülüp bitecekti dedim ama sen benim rahatsızlıklarımı hiç önemsemedin falan dedim.
O ben şaka yapıyodum orada neden kıskanayım yoksa onu flaan dedi. Ben de gerçek sandım ve ben de zaten bunu sorguluyodum dedim.
Sustu, düşündü sürekli sigara içti. Hiç yapıcı cümleler kuramadı, sanki bir şeyler söylemek istiyormuş da söyleyemiyormuş gibiydi hali çok sıkıntılıydı.
Baktım bir şey söylemiyor kalkalım dedim. Son vedalaşma anında kendine iyi bak dedim, aşırı üzgündü bakışları öyleydi yine cevap veremedi...
Noldu şimdi

e bi netleşme olmamış ki yine kafanda sorular bırakmış cidden amacı ne bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…