- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
sana mesaj gelecekKızlar hala instagramdaki fotoğraflarımızı kaldırmadı, sürekli girip fotoğraf beğeniyor unutmuş da olamaz. Sizce neden?
Kankalık deılde kardeslık olbılrmıO kankiştosu ömür boyu yanında mı olacakmış?
Hemen de bitsine getirmiş lafı, bence 2,5 ayla kurtulduğuna şükret.
Sen bir erkek arkadaşına kıskanırsam vs desen kıyameti koparırdı dimi?
Tercihini senden yana kullanmayan biri için üzülme.
Kankalık deılde kardeslık olbılrmı
Obur turlude olabılyor benm bı arkm var 10 yıldır tanrm kardestn ote esım bıle bız sevglykn hala bır tek onla gorstruo onunda nısanlısı bı benle gorstrodu sımdı evlendık aılece gorusyoruzAynı anneden veya babadanlarsa elbette olabilir.
Ama kızn sevgılısı varsa kısknması sacma sıpe dusurucu tabıObur turlude olabılyor benm bı arkm var 10 yıldır tanrm kardestn ote esım bıle bız sevglykn hala bır tek onla gorstruo onunda nısanlısı bı benle gorstrodu sımdı evlendık aılece gorusyoruz
Obur turlude olabılyor benm bı arkm var 10 yıldır tanrm kardestn ote esım bıle bız sevglykn hala bır tek onla gorstruo onunda nısanlısı bı benle gorstrodu sımdı evlendık aılece gorusyoruz
Orası sacma ıste bakbenım ark kardestn cok sevrdım dedım ya sevgılm fln olrdu esımden once derdı kardesm tnsym derdı tansrlardu hanı benm erk kardsm yoktu onunda kız bu ıyı bu dıl olurdu norml arklrmı sorgulamazdı sevgllrmle tanstnda pek yorm yapmazdı aslnda zatn cok sevglm olmadı topu topu 3 zatn evlndm sonuncuyla hanı bunkı sacma takup fln ortada eksık bısy var bunlrda acılmyn bı hoslntı mısalı gıbıİstisnalar olabilir ama bu kardeş gibi olunduğunu göstermez.
Çok yakın arkadaş olunur ailecek görüşülür ama siz kalkıpta erkek arkadaşınıza seni kıskanıyorum demezsiniz değil mi?
sana mesaj gelecek
az bekle:)
kıyamam kendi içinde cebelleşiyor o şu an bence
siz barışacaksınız içimden bir ses bunu söylüyor amaKaldırdı fotoğrafı bu sabah maalesef...
Ben son bıraktığımda KK kadınları daha hoş görülü bakmaya başlamıştı bu konulara, 10 yorumun 9'u yine ne ara "Bi kadınla bi erkek arkadaş olmaz, olamaz, o-la-bi-le-mez" oldu anlamadım.
Yakın zamanda sütten ağzı yanan temalı bi konu oldu da ben mi kaçırdım diye düşündüm yorumları okurken. Nedir bu önyargının sebebi?
Bi erkekle bi kadını arkadaş olmaktan alıkoyacak sebep nedir biri bana anlatabilir mi? Birine testosteronu birine östrojeni fazla koyunca insan evladı olmaktan çıktıgımızı düsündüren şey ne?
Bi erkekle bi kadın kendilerini ve ne istediklerini bildikten sonra arkadaş da olur, dost da olur dosttan öte kardeş de olur.
Duygularını arkadaşlık kisvesinde bastıran, saklayan, durumdan fırsat çıkarmaya çalışan, ilgiye olan açlıklarını "benim tüm arkadaslarım erkek kızlarla anlaşamıyorum" sığlığıyla maskeleyen, en iyi ihtimalle niyetini göstermekten aciz ve korkak, kötü ihtimalle de art niyetli insanları örnek gösterirseniz yanılırsınız.
Çok yakın erkek dostlarım var, bi tanesine dostum demeye de utanırım zira 10 küsur senedir tanıdıgım insan, çocukluk arkadaşım bi nevi kardeşim gibidir.
Birbirimizin derdine de koşarız, gönül işlerine de destek çıkarız, ayrılanların sacma sapan içip başkalarına sarıp dagıtması itinayla önlenir, küsen çiftler barıstırılır, birinden mi hoslanılıyo kimlerdendir bulunur ara yapılır, kimse ay şu sevgilisinden ayrılsa da üstüne atlasam diye pusuda beklemez yani; kadın/erkek gözünden birbirimize fikir veririz, birlikte deli gibi gülüp eglenir ama dozunu da biliriz.
Benim hayatımda biri oldugunda tanıştırırım hemen, erkek gözüyle benim fark edemedigim bi şeyi fark ettiler mi fikirlerini alırım. Onlarla iyi anlaşamayan, bizimkilerin bundan bi halt olmaz dedikleri bi adamdan da hayır geldigini görmedim daha.
Onların hayatındaki kızlarla da ben tanışırım, kız kendinden nefret ettircek bi şey yapmadıkça da (gerçekten sevmezsem görümceligim pistir yalnız) iyi anlaşmaya calısırım, durduk yere kıskanclık etmesinler, önyargılı yaklasmasınlar diye bol ilgi alaka gösteriyorum hatta basta. Hele bi de kızı seversem tam bi kız tarafıyımdır, sırf arkadaşız diye bizim öküzleri kollamam.
Demek istedigim bana onlarla görüşme diyecek adamın alnını karışlarım (böyle miydi bu söz), sırf dün tanıştıgı bi kız icin dostlugumuzu, hukukumuzu hiçe sayacak adamın da yüzüne bi daha bakmam. Birbirlerinin hayatından insanları ata ata gönüllü girdikleri iki kisilik kafeslerinde, birbirlerini mutlulukla darlamalarını dilemekten baska ne yapılabilir ki zaten...
Liseden beri de böyle ergence cok asıgım diye kızın pesinden fanusa kapanıp tüm arkadaş ortamına sırtını dönen, kızdan ayrılınca tıpıs tıpıs kuyrugu kıstıran bi arkadasım olmadı iyi ki. Biz onun üzerine 5 senelik dostluk koyduk, o hıyar naptı bilmiyorum ama liseden arkadası kalmadı onu biliyorum.
Konu sahibesi "Kıskanırım ama ben seni" geyikleri, akşam bi yere gidildiğinde "dur bi kısmetini kapatayım senin" deyip omza kol atmalar da büyütülecek bi şey degildir. Milletin ön yargısıyla dalga gecmekten ibaret aslında.
Biz masanın iki ayrı ucuna otursak da yan yana olsak da yakıstıran yakıstıracak, "ne derseniz deyin kızla erkek arkadas olmaz" diye yaftayı yapıstiracak, çok erkek arkadaşı olan kıza "hepsine yüz veriyo" çok kız arkadaşı olan erkeğe "hepsine yol yapıyo tabi kanka ayagı ooo" denecek nasıl olsa derken böyle bi refleks gelişiyo zamanla.
Ama sizin konuda bi de instagram olayı var ki o biraz şaibeli. Sizin kuruntunuz mu yoksa bi gerceklik payı var mı emin olamadım bu olay yüzünden.
Ayrıldıgınızı yazmıssınız üzüldüm. Kırıldıgınızı belli ederken haliniz tavrınız nasıldı? Çok da oturmuş bi ilişki yokken ortada üstüne çok gittiyseniz baştan sınırlarını korumak istemiş olabilir, düz haliyle "ipleri başan eline vermeyeyim" demistir.
Size düsen sogukkanlı olmak ve beklemek bence. Üstüne gidip gereksiz egolara kapılmasına sebep olmayın. Eğer size karşı duyguları yogunsa güveninizi kazanmak, iliskiyi yoluna koyup çevresiyle sizin aranızda bi denge kurmak konusunda fedakarlıklar yapacaktır zaten. Siz "dişli" olucam diye ömründen ömür calıp ikinizi de yıpratmayın yeter.
bence daha fazla uğraşma değmez biri için okuduklarımdan anladığım kadarıyla o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyoÇok haklısınız, katılıyorum. Ben de kesinlikle erkekle kadın arkadaş olmamalı kafasında değilim, hatta olmasını isterim... Bu sebeple asla "kız arkadaşlarınla görüşme", "kız arkadaşlarınla samimi olma" tarzı yaklaşımlarda bulunmadım, bulunmazdım da.
Sadece bu yakın arkadaşlığın bazı sınırları olması gerektiğini düşünürüm. Hayatıma birini almışsam davranışlarıma bi tık çeki düzen verebilirim diye düşünürüm, tamamen karşımdakine olan saygımdan.
Ben instagramda bu takipleşmeyi görünce içimin çok rahatsız olduğunu söyledim, kankinin çevredini kontrol etmeye çalışıyomuşsun gibi hissettim dedim bunun sebebi de geçen gün otururken kıskandığını belirtmen dedim. Bu davranış bana çok garip gelmişti ama iyi niyetine vurup bir şey eememiştim ama insta takipleşmesini görümce böyle hissetmeme engel olamadım dedim çünkü benim kankilik anlayışımda bu yok dedim, bana genişlik gibi geliyo ve güvenimi sarsıyo dedim. Art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama yine de rahatsızlığıma engel olamadım dedim. Bu konuda ne düşünüyorsun ne yapabiliriz falan dedim aslında... Kestirip atıcı, aşırı sert bi tutum sergilemedim.
Onun verdiği saygısız cevaptan sonra o zaman ben de böyle ilişkiye devam edemem dedim. Hemn ortak arkadaşımıza yazmış "kafa yapılarımız çok farklıymış sen de hiç uğraşma her şey için teşekkür ederim" gibisine. Burada bahsettiğimiz kızı bile takıyo demiş. Sonra ben de kendisine geri dönüp böyle böyle demişsin, ben arkadaşlarını takmıyodum sen çok yanlış anlamışsın dedim. "Ben böyle anladım böyle yansıttım farklı söylemiş olabilirwsin ama böyle düşündüm" dedi ben de "yanlış anlamışsın" dedim cevap bile vermedi.
siz barışacaksınız içimden bir ses bunu söylüyor ama
nasıl olacak ne olacak bilmiyorum...
bogakizii sen hep bardağın dolu tarafıyla bakmaktan yana olan birisin anladığım kadarıyla ama exin öyle bi niyeti yok adam köprüleri yakmanın peşinde sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?