Kızlar konuştum, çok saçma bulduğunu açıklama bile yapmayacağını söyledi. Onlar benim kardeşten farksız bulduğum kişiler dedi değişebileceğimi düşünmüyorum dedi ben de o zaman bu şekilde devam edemicem dedim o da o zaman kafa yapıız çok farklıymış seni seviyodum ama iyisi böyleymiş dedi ve bitti :s
Hayatlarımızı kankalarımıza göre şekillendirmiyoruz ne kankaymış o kankaları ciddi bir ilişkileri olsun bak nasıl onu hiçe sayıyorlar hiç normal değil bu yaptığı iyi yaptın ayrılmakla sorunun kız olmadığını kendi saçmasapan konuşmaları olduğunu anlamamış bile kardeşmiş iyi bakalım ömür boyu kalabilcekmi o kardeşlerin yanında o kızın sevgilisi olsun oda bunu istemiycek zaten ya herşeyi bırak buram buram uyuzluk kokusu geliyor bu adamdan ya insan hiç tanımadığı birine uyuz olurmu çok fena dövesim geldi tam cins bir erkek
Bu durum yüzünden seni kaybetmeyi göze almış. Çok sevmiş miş miş. Ne sevmesi be! İnsan bunun yüzünden ayrılığı Nasıl yedirir kendine. Canım sen kurtulduğuna şükret. Kafa yapısı çok önemli. Uyuşmuyordu zaten. Ama şunu unutma seven insan hemen kestirip atmazdı. Benim fikrim böyle.
saçma bi durum bence tepkinizi koyun ne o öle demekki o kızı kıskanacak baska duyguları var kardeşi gibi görmüosa hoslanıodur
hayırlısı olsun üzülme normal deil cünküTepkimi koydum değişemem kusura bakma dedi ayrıldık
O zaman hayırlısı olmuş gibi duruyor canım.. Bu şekilde kestirip atılması,ufacıkta olsa açıklamaya gerek duyulmaması ve sana söz hakkı tanımadan lafı ayrılalıma getirmesi garip geldi banada.. Yaptığı şeyi yanlış olarak ble kabul etmiyor baksana, sıradan bir kız arkadaşını kıskanmakta ne demek? Bıraksın bu kardeş,kanka ayaklarını..
biliyor musun tam tersi de benim başıma geldiya çok ilginç ben de böyle bişi yaşamıştım. çok yakın bir erkek arkadaşım vardı çok iyi anlaşırdık hani bazen bazı insanlarla cok tatlı bi uyum, samimiyet yakalanır ya öyleydi. ve ikimiz de başka insanlarla iletişim kurmak konusunda iyi değildik hatta ben ürkektim bayağı bir. onun sevgilisi vardı soğuk sular esmiş ve kız benimle tanışmak istemiş. ah dedim bakalım onay alacak mıyız ve daha önemlisi nasıl olacak, ne konuşacağım tanımadığım ve bana karşı önyargıları olan bu kızla... dedim ki benim de sevgilim olsun gene burda buluşucaz ve sen de yaşayacaksın aynılarını. bana dedi ki: "ya kıskanırsam?"
sonrasında kız geldi çok da iyi geçti görüşmemiz hatta kız benden iyi bahsetmiş sevmiş beni ama sonrasında bir daha hiç buluşmadık konuşmadık bu arkadaşımla. bu da böyle bir anımdır.
ekleme: son durumu şimdi okudum, bana da kızla ilgili gibi geliyor ya da onu tercih yapmak zorunda bıraktığını düşünerek o topa girmemiştir.
Kızlar çok canım yanıyor çok dokundu bu tepkisi yahiç açıklamaya çalışmadı hiç alttan almadı resmen ben böyleyim beğenmiyosan güle güle dedi. Ben onun rahatsız olduğu şeyleri yapmamaya özen gösteriyordum, iş gezisi vardı bensiz gitme yabancı erkekler olacak orada dedi gitmedim. Daha bir sürü şey...
Sen rahatsız olur musun diye diye hareketlerime dikkat edersem diğerleriyle arkadaşlıklarıma zarar gelmiş olur dedi. Çok ağır bi laf değil mi...
ben sürüneceğini sanmıyorumBence şuandan itibaren güçlü olman ya da öyle görünmen gerekiyor geri adım atma eşşek gibi geri gelicek ve o zaman istediğin herşeyi yapmaya razı olucak zaten ama senin bu süreçte sabırlı olman lazım bana kalsa ben böle bir adamın bi daha yüzüne bakmam ya geri istiyorsan bari süründürmeden geri alma
Kızlar çok canım yanıyor çok dokundu bu tepkisi yahiç açıklamaya çalışmadı hiç alttan almadı resmen ben böyleyim beğenmiyosan güle güle dedi. Ben onun rahatsız olduğu şeyleri yapmamaya özen gösteriyordum, iş gezisi vardı bensiz gitme yabancı erkekler olacak orada dedi gitmedim. Daha bir sürü şey...
Sen rahatsız olur musun diye diye hareketlerime dikkat edersem diğerleriyle arkadaşlıklarıma zarar gelmiş olur dedi. Çok ağır bi laf değil mi...
ben sürüneceğini sanmıyorum
çünkü çocuk ilişki kavramını bilmiyor
ya da gerçekten çok sevmemiş
anlamadım doğrusu pek
biliyor musun tam tersi de benim başıma geldi
sevgilimin yakın bir kız arkadaşıyla tanışmak istedim
bizi tanıştırdı kızı çok sevdim o da beni sevmiş öyle demiş
ama sonra kız bir daha erkek arkadaşımı ne aradı ne sordu
aradın mı hiç dedim geçen gün aradım da şehir dışındaymış gelince haber verecekti unuttu herhalde filan dedi
ben de buna anlam veremedim doğrusu
ben sürüneceğini sanmıyorum
çünkü çocuk ilişki kavramını bilmiyor
ya da gerçekten çok sevmemiş
anlamadım doğrusu pek
Vallahi ister yobaz deyin, ister kıskanç deyin, ister gerikafalı deyin ne derseniz deyin ben hayatıma kabul ettiğim erkeğin etrafında öyle yakın kız arkadaş tutamam, tutmadım da.. Te böyle senin düştüğün durumlara ve tabi olası daha kötü durumlara düşmemek için. Eşimle 3 yıl önce flört etmeye başladığımızda ilk iş kıskanç bir yapımın olduğunu söylemek olmuştu. Herkes benim bu yapımı kaldırmak zorunda değil, bilsin, istemezse istemesin diyerekten. Bana cevap olarak hiç bir kızla görüşmem ama samimi olduğum X adlı kız dışında, o benim için çok değerli dedi. Hastalıklı görünmemek adına sesimi çıkarmadım ama yemin etmiştim içimden o arkadaşlığı bitirmeye. Aradığım fırsatı X adlı kız kendi verdi elime. Eşime attığı bir mesajı yakaladım "QueenBee'ye bence çok güvenme seninle paran için birlikte gibi geliyor bana.." Beni tanımadan, 1 kez bile görmeden, 1 kelime bile muhabbet etmeden arkamdan attığı bu çirkin iftira karşısında eşime ya o ya ben dedim. Eşimde beni seçmişti tabiMerhaba kızlar
Erkek arkadaşımın yakın olduğu bir kız arkadaşı var, beni de tanıştırdı ve kızı sevdim. Normalde asla rahatsız olduğum biri değil. Ancak bizi tanıştırdığı buluşmada konuşurlarken kız erkek arkadaşımın başka bi erkek arkadaşıyla da kanki olduğunu söyledi, erkek arkadaşım sanki hafif bozuldu şakaya vurarak "şimdi onu mu kıskandım seni mi bilemedim" dedi güldü.
İkinci bir olay bu kızın instagramında bi benim erkek arkadaşımla bi de başka bi erkekle fotolar var tek karşı cinse ait (ilk durumdaki çocuk değil). Bunda da bir sorun yok tabii olabilir. Bugün erkek arkadaşım bu diğer çocuğu takibe almış instadan ama çocukla bildiğim kadarıyla yakın zamanda görüşme tanışması olmadı. Anlam veremedim, ne düşünüyorsunuz? Sizce kıskanıyor mu ve bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?