Sevgilim kız arkadaşını kıskanıyor?

Hayatlarımızı kankalarımıza göre şekillendirmiyoruz ne kankaymış o kankaları ciddi bir ilişkileri olsun bak nasıl onu hiçe sayıyorlar hiç normal değil bu yaptığı iyi yaptın ayrılmakla sorunun kız olmadığını kendi saçmasapan konuşmaları olduğunu anlamamış bile kardeşmiş iyi bakalım ömür boyu kalabilcekmi o kardeşlerin yanında o kızın sevgilisi olsun oda bunu istemiycek zaten ya herşeyi bırak buram buram uyuzluk kokusu geliyor bu adamdan ya insan hiç tanımadığı birine uyuz olurmu çok fena dövesim geldi tam cins bir erkek

saçma bi durum bence tepkinizi koyun ne o öle demekki o kızı kıskanacak baska duyguları var kardeşi gibi görmüosa hoslanıodur

Bu durum yüzünden seni kaybetmeyi göze almış. Çok sevmiş miş miş. Ne sevmesi be! İnsan bunun yüzünden ayrılığı Nasıl yedirir kendine. Canım sen kurtulduğuna şükret. Kafa yapısı çok önemli. Uyuşmuyordu zaten. Ama şunu unutma seven insan hemen kestirip atmazdı. Benim fikrim böyle.

Kızlar çok canım yanıyor çok dokundu bu tepkisi ya hiç açıklamaya çalışmadı hiç alttan almadı resmen ben böyleyim beğenmiyosan güle güle dedi. Ben onun rahatsız olduğu şeyleri yapmamaya özen gösteriyordum, iş gezisi vardı bensiz gitme yabancı erkekler olacak orada dedi gitmedim. Daha bir sürü şey...
Sen rahatsız olur musun diye diye hareketlerime dikkat edersem diğerleriyle arkadaşlıklarıma zarar gelmiş olur dedi. Çok ağır bi laf değil mi...

En çok koyan da o zaten hiç açıklama yapmaya tenezzül bile etmemesi

Kız da sevgilisinden ayrılmışken hazır bir şans elde etmis sizinleykrn belki de hafif hafif asilacaktı simdi de yapacak. Bosverin o kankalarının sevgilisi "onunla görüsmeyeceksin" dediginde görücek ortada nasıl kalıyor

biliyor musun tam tersi de benim başıma geldi
sevgilimin yakın bir kız arkadaşıyla tanışmak istedim
bizi tanıştırdı kızı çok sevdim o da beni sevmiş öyle demiş
ama sonra kız bir daha erkek arkadaşımı ne aradı ne sordu
aradın mı hiç dedim geçen gün aradım da şehir dışındaymış gelince haber verecekti unuttu herhalde filan dedi
ben de buna anlam veremedim doğrusu

Bence şuandan itibaren güçlü olman ya da öyle görünmen gerekiyor geri adım atma eşşek gibi geri gelicek ve o zaman istediğin herşeyi yapmaya razı olucak zaten ama senin bu süreçte sabırlı olman lazım bana kalsa ben böle bir adamın bi daha yüzüne bakmam ya geri istiyorsan bari süründürmeden geri alma

ben sürüneceğini sanmıyorum
çünkü çocuk ilişki kavramını bilmiyor
ya da gerçekten çok sevmemiş
anlamadım doğrusu pek

demek ki şüphelerinde haklıymışsın.. o kızı seviyormuş ve seni bırakmış. acı gerçek

anlamadım doğrusu pek

Bilmemesi daha iyi işte neye uğradığını şaşırır taktik filanda yapamaz bence geri dönüşü daha hızlı olur bak benim yaptığım hata şuydu ben terkedildiğimde kabul etmedim ilk baş ayrılmayı bi dünya dil döktüm sonunda efendi gibi çektim gitim ama keşke ilk başta yapsaymışım diye hala kendime kızıyorum dönmez dediğim adam sürüne sürüne döndü ha geri istiyormuyum hayır ama o süreçte kendimi küçük düşürdüğüm için hala pskolojim bozuk o yüzden bunlara güçlü görünmek lazım tabi ki etrafta kahkahalar atarak dolaşmak değil ama sensizde yaşarım havası vermek kesinlikle en ufak iletişimde bulunmamak bi bakıcak peşinden gelen yok nasıl dönüor tıpış tıpış tecrübeyle sabit ki bu zaten birçok bayan arkadaşımız tarafından tecrübe edilmiştir eminim kaçan kovalanır diyorum her daim :)

Bana böyle konular çok tuhaf geliyor. Benim eşimin bir bayan arkadaşı olamaz bir kere. Evlenmeden öncede bir kız arkadaşı olamazdı. Asla kabul edemem böyle şeyleri.

bazı ilişkiler sürekli değil ya belki ondandır. yani her gün görüşmezsin, mesela ayda bir görüşürsün farklıdır ilişkinin dinamikleri. o yuzden sizin kız döner bence hatta dönerse senindir
bizim olayda ben feda edildim, aramadı sormadı arkadaşım. ama bende sorun olmadığı için içim rahat.

anlamadım doğrusu pek

Evet bilmiyor. 23 yaşını bitirecek ama ilk ilişkisi benim işte, daha önce flörtü bile olmamış. Ben hep ne güzel ilklerini beraber yaşarız diye mutlu oluyordum ama galiba bir erkeğin ilk ilişkisi olmamak lazım sonra olan bize oluyor...

Kizla erkegin arkadas olamadigini düşünuyorum ben.
Bende nisanlimla yakin arkadastim o da beni bende onu kiskanirdim. Sevgilisinden nasil kiskanirdim küçükken.. sonra salak dedim kendime sen nesin de kiskaniyorsun. Sonra baktim ayrildilar. Biz hoop bir iliskinin icindeyiz.
Yani bence dikkatli olmanizda fayda var. Ben cok yakindan yasadigim icin diyorum. Kavga kiyamet koparmayin aklinda yoksa dusurmeyin ama mesafesini koysun diye de caktirmadan cabalara girebilirsiniz

Benim erkek arkadaşlarım var, eşimin de bayan arkadaşları. Adı üstünde "arkadaş". Ne o ne ben kıskanırız. Siz de kıskanmayın sevgilinizi, arkadaşını sevdiği için yanlış bir ilişki yaşamasını istemiyordur o yüzden takip ediyordur.

Vallahi ister yobaz deyin, ister kıskanç deyin, ister gerikafalı deyin ne derseniz deyin ben hayatıma kabul ettiğim erkeğin etrafında öyle yakın kız arkadaş tutamam, tutmadım da.. Te böyle senin düştüğün durumlara ve tabi olası daha kötü durumlara düşmemek için. Eşimle 3 yıl önce flört etmeye başladığımızda ilk iş kıskanç bir yapımın olduğunu söylemek olmuştu. Herkes benim bu yapımı kaldırmak zorunda değil, bilsin, istemezse istemesin diyerekten. Bana cevap olarak hiç bir kızla görüşmem ama samimi olduğum X adlı kız dışında, o benim için çok değerli dedi. Hastalıklı görünmemek adına sesimi çıkarmadım ama yemin etmiştim içimden o arkadaşlığı bitirmeye. Aradığım fırsatı X adlı kız kendi verdi elime. Eşime attığı bir mesajı yakaladım "QueenBee'ye bence çok güvenme seninle paran için birlikte gibi geliyor bana.." Beni tanımadan, 1 kez bile görmeden, 1 kelime bile muhabbet etmeden arkamdan attığı bu çirkin iftira karşısında eşime ya o ya ben dedim. Eşimde beni seçmişti tabi Ondan sonrada Allah var yukarda hiçbir kızla samimi olmadı, her karşı cinse çok güzel bir mesafe koydu. Ben gelemem böyle şeylere. Ateşle barutun yan yana duracağına inanmam.. "Herılt yani benim sevgilimin tabikiside kız kankişleri olabilerrrr" düşüncesi benim için pek mantıklı değil. Benim düşüncem budur.

Kızlar hala instagramdaki fotoğraflarımızı kaldırmadı, sürekli girip fotoğraf beğeniyor unutmuş da olamaz. Sizce neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…