sevgilim kız arkadaşının doğum günü partisinde...

emptychild

Keşkelerle geçen bir ömür
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
494
5
46
Diğer
Dün beni aradı. Yarın akşam izin alabilir misin? Dedi.
Ne oldu? Dedim
Xxxx yarın d.günü parti verecekmiş. Birlikte gideriz.
Bende izin almamın çok zor olacağını söyledim. Şu an kendisi bir arkadaşıyla birlikte orada. Önce yemek yenilip daha sonra bir mekana geçilecekmiş. Her ne kadar kıskançlığımdan kudursam da ses etmedim. Bakalım neler olacak?
Not; bu arada iki gün öncesi benim d. Günümdü ve doğru düzgün bir kutlama olmadı..

Son düzenleme:

Neden kutlamadınız?

LG-P710 Tapatalk

Sen izin alamadin mi gitmedin anlamadim orayi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her ne sebeple olursa olsun senin kutlanmayıp o arkadaşının kutlamasının yapılması ve sevgilinin orada boy gostermesine kırıldığın belli. Ama yapacak bir şey yok sonuçta onun hayatı gitmesini engelleyemezsin tabi ben olsam burnundan getirirdim orası ayrı ama belki bu tarz şeyleri çok takmamalıyız bilemiyorum kii 😞

❤😇👰 Lumia cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

sevgiliniz sanki sizi davet etmemiş gibi sitem etmişsiniz:44:

Sevgilim benden izin almadan kız arkadaşının doğum günü partisine gidecektee ben göreceğim.
Kızı tanıyor musun ki sensiz gitmesine müsade ettin?
Alınma ama canım bence senin doğum gününü kutlamamışken onun doğum gününe gitmesine izin vermekte hatalı olan sensin gibi geldi bana.
Ha ben gitme dedim ama dinlemedi gitti desen anlarım ama sen müsade etmişsin sanırım..

Bir kizin doğumggününe gidecek ?
Benim sevgilim ?
Ki benim doğum günüm doğru düzgün kutlanmamis ?
Asla

Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz benim aklım almıyor açıkçası. Sevgilinize izin vermek vermemek ne demek kızlar. Siz izin vermeyince gitmeyecek mi yani o insan gitmek istediği bir yere. Bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunyz merak ediyorum.

Sevgili emptychild, bence panik yapılacak bir durum yok, seninle gitmek istemiş sonuçta. İşten mi aileden mi izin alacağini pek anlamadım ama eğer iştense geç saatte, iş çıkışı katılabilirsin onlara bence.

Nasıl bu hakkı kendimizde nasıl buluyoruz? Yahu benim sevgilim sonuçta? Tabi ki onun yapacağı şeyleri onaylamak onaylamama hakkını kendimde buluyorum.
Asıl bulmuyorsam bence o ilişkide bi sorun vardır. Erkekler bize karışıyorsa biz niye onlara karışmayalım?
Ayrıca zaten benim sözümü dikkate almayan biri benim sevgilim olamaz.

Benim sevgilim ?
Asla

canım aslında arkadaş kendine doğum günü partisi yapsaydı durum farklı olurdu sevgilisi gelirdi herhaldebirde konu sahibi arkadaşıda aramış gel diye..bunu söylemese art niyet arardım açıkçası..erkekler kadınlar kadar düşünceli değil..birde fazla sıkmaya gelmez geri tepebilir

Erkeklerin size karışmasına neden izin veriyorsunuz ki? Sizin kendi kararınızı alacak yetileriniz yok mu? Tabi ki var, sizin olduğu gibi karşınızdaki insanın da kendi yararlarını alabilme yetisi ve hakkı var. Bu kadar güvensiz misiniz ilişki yaşadığınız insana karşı? Alt tarafı arkadaşlarıyla gideceği bir doğum günü toplantısı. Bu söylediklerim konuyu açan arkadaştan bağımsızdır.

Yoo alakası yok benim sevgilime güvenim tam, ama çevredeki bayanlara güvenim yok valla kusura bakmasın kimse de.
Sevgilimi de tanımadığım etmediğim bi bayanın doğum gününe yollamayı bırak, görüşmesine bile izin vermem.ç
Her ilişki farklıdır ama çok serbest bırakılan, takip edilmeyen ilişkilerde görüyoruz hep sonradan çıkan facebook mesajlarını, gizli buluşmaları.
Sevgilimin bana karışmasına izin veriyorum çünkü o benim 3 sene sonra eşim olacak adam. O bana karışmayacak ben o karışmayacağım da kime karışacağız?:)
Konunun güvensizlikle alakası bile yok. Zaten karıştığımda sözümü dinlemeyip yapan adamdan bi cacık olmaz bana göre.

Son düzenleme:

Yaş küçük belli ki. Allah bol bol birbirinizi kontrol etme, izin alıp verme fırsatı versin ne diyelim :))

Yaş küçük belli ki. Allah bol bol birbirinizi kontrol etme, izin alıp verme fırsatı versin ne diyelim :))

gerçekten çok komiksiniz.
görüyoruz 30-40 yaşındaki bayanları eşim beni aldatıyor mu?, şu mesajları yakaladım diye yakınıyorlar.
varsın yaşım 20 olsun size görede küçük olsun ama ben mutlu olayım.

Benim sevgilim ?
Asla

aynen katılıyorum
saçını başını yolardım onun ne demek yani benimki kutlanmamış doğru düzgün ama arkadaşı için oohooo plan yapılmış da gidilmişte
bu erkeklerin hepsini alıp kazana atacaksın

Cnm sen nerde yasiyosn blmyrm ama sunu soyliym birseyleru birbirimizin onayiyla yapmak emir altna girmek degil tam teesi bir saygi ornegdir.bnm esim bna ben bunu yapcm dedignde bn kndmu degersz hssedrm sonucta hayat paylasyrz tabiki birbirmize danisacagz.guven meselesne gelince ah keske herkes bzler kadar namuslu olsada sahibi olan erkeklere yada kadnlara yan gozle bakmasa.sen partnerine ne kadr guvenrsen guven 3. Sahslar araya girerse sorunlar cikabiliyo maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizin doğum günü partisini erkek arkadasiniz planlamamiş sonuçta bence kendi doğum gününuzle karşılaştırmaniz saçma olmuş. sizi de çağırmış beraber gideriz demiş. Bence kiskanilcak veya kudurulcak bi durum yok rahat olun. Kizlardan yanaysa endişeniz bi yanlışını gorurseniz yol yakinken ucundan donmus olursunuz :) izin almasi falan kesin cozum degil

Karışma hakkınız var evet ama gitmeni istemem diyebilirsiniz en fazla gidemezsin diyemezsiniz.Olay siizn lafinizi dinlemek dinlememek degil ki kopek mi sevgilileriniz her dediginizi ikiletmeden sorgulamadan yapsin?Birlikte bi iliskidesiniz evet ama ayni zamanda ayri ayri bireylersiniz kendi beyniniz ve kendi hayatlariniz da var bir insana bir sey icin izin vermemek bu konuda ne kadar dogru bi tabir olur bilemiyorum dogrusu.onun sizden izin alma zorunlulugu degil size danisma zorunlulugu var.Zira annesi babasindan bile izin almaz bir yastan sonra insanlar.

Dediğiniz şey anı kapıya çıkıyor. Bana danışma zorunluluğu var? Eee tamam bana danışırsa ben hayır derim dinlemicekse bana danışmasının ne anlamı var?
Siz ilişkilerinizde erkeği bu kadar rahat bırakıyosanız bilemicem ama ben bırakamam. Kız arkadaşlarıyla ben yokken doğum günü kutlamasını kaldıramam. Ne kızlar var şuan akılları nasıl çalışıyor..
O sizin bileceğiniz iş . Başlıktaki bayanda buna içerlemiş zaten. O doğum günü partisine onsuz gitmesine. Çocuk ona gidebilir miyim bile dememiş.
Herneyse ben kendi hayatımdan örnek verdim. Biz erkek arkadaşımla bunu uyguluyoruz gayette mutluyuz. Ben onun en yakın arkadaşıyım yeri gelince o benim. Yeri geldiğinde de romantik sevgilim. Allah herkese nasip etsin.
İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…