sevgilim kız arkadaşının doğum günü partisinde...

Aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz yoksa size gelip mi bunları söylüyor ya da siz erkek arkadaslarından mı duyuyorsunuz bunları :)
Ayrıca bırkac mesaj ustte bahsettıgınız o şeytan var ya ben adamı sadece bır odaya tıksam bile gireceği varsa giriyor aklına.Butun hayatta erkegi kontrolle nasıl geçer? Ben paranoyak olurum valla.Tebrik ederim sizi rahat bırakmayın eliniz gözünüz eşinizin üstünde olsun.Mutluysanız böyl ne güzel.Herkesin ilişkiyi yaşayış tarzı farklıdır.

İlişkinin uzunluğu mu kıstas yani ?
Nısan ayında 3 bitti 4.yılımıza girdik biz.
Usttekı mesajda dediğim gibi bu sadece çiftlerin ilişkiyi yaşayış tarzıyla alakalı uzunluk kısalıkla değil.

sevgi; güven ister..
Güven yok şimdilerde nedense ..

Çiftlerin ilişkiyi yaşayış tarzları tabiki farklı oluyor ama benim demek istediğim, genelde sevgilisiyle hani arasına bir mesafe koyan hanımların daha çok aldatıldığı. Hani diyorrlar ya benim özelim ayrıdır onun ki ayrıdır. Bu düşünce yanlış. Bizde sevgililerimizi sık boğaz edip zorla bişey yaptırmıyoruz hoş.
Sevgilim bana kendi dedi birbirimizin isteklerini görmezden gelmeyelim uygulayalım öyle daha mutlu oluruz diye. Yani ben ona gidemezsin dediğimde kalkıpta üzülmüyor anlatabildm mi? Çünkü onun hayatındaki tek önem verdiği bayan benim? Herhangi bir kız arkdaşının doğum gününü falan umursamıyor onu anlatmak istiyorum. şahsen bence doğru olanda budur. Kişilik,düşünce farkıdır bu daha fazla uzatmaya gerek yok zaten siz bu konuda tam tersini düşündüğünüzden anlaşmamız mümkün değil gibi

Bu düşünce yanlıştır diyemezsin ama çünkü sana yanlış gelen benim ilişki anlayışım.
Evet benim özelim ayrıdır ve onun özeli de ayrıdır.Bizde de böyledir.Sizde farklı.
Ayrıca hayatında tek önem verdiği bayan benim demek çok çok iddalı geldi bana.
İyiki erkek arkadasım hayatta tek önem verdiğim erkeğin kendisi oldugunu düşünmüyor.
Benim için kimse bu benım sevgilim de olsa ailemle mukayese edilemez.

Birebir boyle dusunuyorum.
Kaldi ki aldatacak olan git gez desen de basinda dikilsen yasaklar koysan da yine yapiyor yapacagini. Kontrolun bizde oldugunu dusundugumuz kadar yanilma olasiligimiz da ayni.

Ancak ben izin alir izin veririm boyle mutluyum diyorsa ciftler nasil rahat ediyorlarsa oyle devam etsinler, fakat kendileri gibi olmayan ve birey olarak herkesin eslerin bile sınırlari oldugunu yazanlara olan ofkeyi anlayamiyorum.

Konu sahibi bu kadar rahatsiz olduysan sevgilinle paylas, belki o icini rahatlatacak nedenler sunar. Huzursuz olman, kiskanman, kendi dogumgununle kiyaslaman dogal ancak abartilacak birsey yok cunku erkek arkadadinin kontrolunde bir kutlama partisi degil dolayisiyla deger anlaminda kiyaslayacagin birsey yok ortada, ayrica srnden habersiz gidiyor yoklugunu firsata donusturmeyr calisiyor da degil aksine davet etmis srninle beraber olmak istemis, kendi olanaklarinin kisitligina izin alamamana dair kizginligini bosuna sr giline yoneltme, seni uzmek icin degil aksine birlikte guzrl vakit gecirmek icin davet etmis zaten. ; )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuyu başka şeylere çekmeyin lütfen. Ben ailesiyle ilgili bişey demedim orada.
Ailesine tabi ki önem verecek onun kadar bende onun ailesini severim önem veririm.
Diyecek bir şey bulamayınca konuyu aile meselesine çektiniz hemen ilginç:)
Siz eğer sevgilinizin sizden başka bir bayana değer verdiğini kaldırabiliyorsanız ben bişey diyemem o sizin bileceğiniz iş.(AİLESİ DIŞINDA)

Ayrıca not olarak düşmek isterim ki bu düşünce kesinlikle yanlıştır demedim. "Şahsen bence doğru olanda budur" dedim.
Yazdığım cümleleri evirip, çevirip anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz resmen.

Ailesiyle ilgili bisey dediniz demedim ki ne yazdiginizi bi okuyun lutfen.Normal hayatta sizi tanimam siz de beni.Hayatta tek onem verdigi kadin benim yazmissiniz.Anlatmak istediginizi simdiki yorumunuzla anlatabildiniz.Ben yazmasaydim da buirda cogu kisinin o cumleniz dikkatini cekip tepki vereckti yazdginiza.Vesile olmus oldum asil anlatmak istediginizi aciklamaniza.Sonucta avatarinizda ailesi disinda demek istedim yazmiyor.Burda annesini daha cok seviyor deyip kiskananlar da yok degil biliyoruz.İlk yazdiginizda o alginin olusmasi sizce de dogal degil mi?

Ne lafi evirip ceviricem laflarinizi sanki cok buyuk bir polemik mevzusuymus gibi :) Yapmayin lutfen.Banane sizden.Banane sevgilinizle neyi nasil yasadiginizdan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim burada konuştuğumuz konunun aile değilde *çevresindeki başka bayanlar* olduğuna göre, o dediğimi aile konusuna çekene şaşarım ben kusura bakmayın yani.
bence siz yazdıklarınızı bi okuyun ben değil.
Hayır günler.

Yemin ederim bnm kocamda ile dio onemli olan milletin ne dedigi dgl bzm evimizin huzuru.

canım bende 11 yıllık evli bir hanım olarak art niyet göremedim..

Yok bebegim konusmalar bizzat yanmda oluyo.valla bnm yazdklarmda sana yetmediyse daha ne diyimbasmdan gecenide ornekleriyle anlattm.bz bole cooook iyiyiz.aman sen sakn partnerine karsma mazallah aldatr falan bildigin gibi yasa kmseyide yonlendrmeye calsma

Ha bide cok large sin. Uzun omurlu olursu.ama o uzun omrune maalesef aski ve tutkuyu sigdramazsn.ama ne demisler az olsun oz olsun

Ya siz konuyu sadece aldatma olarak goruyosunz.iyiki bi ornek verdik.eger o bnmse bna sormak zorundaaaaa.hic bi yerede bensz gidemez.bnde onsuz bizde boyle
Ve gayt iyiyz.neddn bunu anlamak bu kadar zorki.israrla kndi dusuncenzi kabul ettrmye calsysnz.yapan insan tabiki her daim yapar.ama sen tedbiri brakma tevekkul allahtan.eger esim bu durumdan rahtsz olsaydi ztn bu kadr dvm etmzdk.

Ya bnce siz yazdklarnizi okuyun kndnzle celsmeye basladnz ve bu is komiklesti gercktn.hrks ilsksni istedgi gibi yasasn

Yaniliyorsunuz, sizin evliliginize dair yorum yapmadim hanimefendi. Esinizle ilgili istediginiz gibi de dusunebilirsiniz, karsilikli nasil mutluysaniz oyle yasayin.

Kendi dusuncemi kabul ettirmek gibi bir cabam da yok, aksine ayni dusunmeyen kisilerin birbirlerine ofkelenmesine idi elestirim.

Size de daha da uzun suren/surecek bir evlilik ve mutluluklar dilerim...

Ben burada en çok senin doğum gününü kutlamamasına kırıldım. B
en olsam onu doğum gününden geldikten sonra "ne güzel kıza doğum günü yapmışlar, ne kadar şanslı bir kız, dünde benim doğum günümdü ama öyle kutlayanları görmedik" der, biraz kırıldığımı belli ederdim.
Çünkü benim için özel günlerin kutlanması önemlidir, ama tabi bazı insanlar vardır önem vermezler böyle günlere, sizin için de çok önemli değilse birşey demezdim o vakit.
Ayrıca sevgilin sana teklif etmiş, ama sen gelememişsin. Gerçi burada şöyle bir durum var, hani erkek erkeğe gidilen bir yerse seni götürmez zaten. ama doğum günü kızlı erkekli. böyle bir durumda seninle gitmeyi istemeliydi, sen yoksan gitmek istememeli. gitmemeli kesinlikle demiyorum bak, ama sen olmadığın için gitmek içinden gelmemeli.
İlişkinizde başka sıkıntılar da var gibi geldi ya bilemiyorum belkide sadece bunları anlattığın için öle geldi. umarım öle değildir ki mutluluğunuz daim olur..

Şeytanı kontrol edemiyor hiç kimse.. sadece kontrol ettiğini zannediyor, kontrol ederse şeytandan koruyacağını zannediyor. halbuki şeytan yoktur, ilişkilerde doğru gitmeyen bir şeyler vardır ve erkek o eksiği başka şekillerde tamamlamaya çalışıyordur.
Kontrol eden de aldatılabilir, kontrol etmeyende.. kontrol eden daha erken farkeder belki bu durumu hepsi o.. Yani bütün emeğinin karşılığını kocasının kendini aldattığını 1 ay erken öğrenmekle alır, o da şansı yaver giderse
seda diker'in "aslında giden erkek yoktur" kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.. söylediklerinizi fazlasıyla destekliyor, seda diker.. namı değer.. ilişki ve flört koçu.. ondan ilişkiler hakkında öğreneceğimiz daha çok şey var

Sinirlendiiiiimmm !
Bu insanlar nerde yaşıolarda bu kadar rahatlar. Yok karışamazmışız sevgılılerımıze yok onlar kopekmişmi fln fılan. Sizin bu bahsettklerınız laylaylom ilişkiler canım. 2 günlük şeyler.. Sahiplenme duygusundan haberınız bıle yoktur.
Benım 10 yıllık ilişkim var ve ıkımızde bırbırımıze danışmadan bişey yapmayız. yalanımız dolanımız olmaz. bana hep soruolarya 10 yılın sırrı ne dıye. Bu işte kardeşim. Birbirimizi sayıp herseyı danışmamız. Bnm istemedgmseylerı onun yapmaması. Onun istemedklerınıde ben yapmam. Saygı duyarım. bu köpeklık degıl , saygı !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadasim kesin katlyrm sana.bnde cok sinrlendm gercktn.ya birakin bu bos konusmalari yok kontrol edersem erken ogrenirmsm.anlamakta sorun yasiyolar.kasdettgm kontrol degilki.valla anlamakta zorluk cekenlere kndmi zorlamycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…