sevgilim kız arkadaşının doğum günü partisinde...

Bende sizin gibi düşünüyorum
Ben bi yere gitmesini istemiyorsam söylerim oda aynı şekilde bundanda hiç gocunmam.
Çünkü ona güvensem bile kızlar cidden erkeklerden beter.
Benim odamda var 2 tane öyle tiplerden gelde güven şimdi.
Gelde içine kurt düşmesin
Erkek arkadaşımada dedim geçen gün ''Erkeklerin ne yapıcağını tahmin ederiz ama kızlarınkini tahmin etmek zor masum gibi görünüp ne dolaplar çevirenler var eskiden erkekler kızı eve atma planı yaparken şimdi kızlar yapıyor.'' dedim
Bazıları yakışıklı çocuk gördüğünde onu yatakta hayal edenlerini biliyorum ben..
Şaka gibi yani.
Ben güvenmem yani açık ve net.
Gitmesinide istemem haa o illa gidicem derse gitsin ama burnundan fitil fitil getirim diyemem çünkü az kalır o tabi
Giderse ne olucağınıda bilir.
Az çok tahmin edebilir zor olmaz onun için bu.
Ben sevgilimin evden neden çıktığını bile merak ediyorum.
Çünkü evden çıktığında başına bi hal gelse beni onun numarasından aradıklarında ben başkasıyla konuştuğumda şoka girerim.
Zaten bünyem hassas en ufak bi bayılmadan bile binbir türlü şey çıkabilicek potansiyelim var
oda aynı şekilde.
Haber vermekte zor gelmiyor.
Alıştım artık.
Ama erkek arkadaşım benden farklı plan yapmaya kalktığında ortalığı yıktığım bi gerçek.
Geçen gün bile bi plan yapmış arkadaşıyla facebooktan okudum.
Ama planda ben yokum.
Memlekete o arkadaşıyla gidicekmiş.
Ama halbuki benimle beraber gitmeyi düşünüyordu.
-Gidersin biricik arkadaşınla dedim
-Yaa çocukla yan yana oturucak değiliz o ayrı yerde olucak biz yan yana olucaz
Ama buna bile tahammülüm yok yani

Aynı düşünüyoruz canım. Erkek arkadaşlarımızda durumdan gayet memnun valla.
Bizde ne yapsak birbirimize danışırız kabul etmezsekte dinlememezlik yapmayız.
Nereye gidersek haber veririz. Doğrusu da bu bence:)

Aynen zaten benim erkek arkadaşım bu derece olalım diye istemişti.
Yani cidden memnun.
O yapmasa benimde yapmıcağımı bilir.
Yapsam bile arada itinayla laf sokucağımı bilir.
Bencede doğrusu bu.
Açıkçası bu zamanda kızda erkekte bozulma olasılığı var.
Kızında erkeğinde bozma olasılığı var

kesinlikle sana katılıyorum canım

Biz evli olduğumuz halde birbirimize şuraya gitme bunla görüşme şunu giyme ya da yapma demiyoruz.Herkesin bireysel sınırları vardır.Haber vermek ya da danışmak ayrıdır izin almak ayrıdır .Kaldı ki kızların ayartmasiyla beni aldatacaksa zaten iradesi zayıftır ben de görme fırsatı yakalamış olurum.Hayatı paranoyalarla etrafa ya da eşime güvensizliklerle zindan edemem kendime.
Hatta eşim sehirdışında ilk defa gittiği biyer ve ben arayıp şuraları da muhakkak gez akşam otele tıkılma diyorum.

Sizin d.gününüzün kutlanmamasıyla bunun ne alakası var sevgiliniz yapmadı ya organizasyonu arkadaş çevresinin içinden bir arkadaşı ve sanki başbaşa gittiler sizi de çağırmış zaten. Siz gidemeyince o gitmiş ne var bunda herkesten kendini soyutlansın mı sizin gelemediğiniz hiçbir yere gitmesin mi. Sizin d.gününüzü hiç kutlamamış değil doğru düzgün kutlamadı demişsiniz akşam zaten çıkamıyorsunuz bu durumda ne kadar plan yapabilirdi li lütfen sevgiliniz olan kişinin sizden ayrı bir çevresi olduğunu kabul edin sizi hiççağırmasaydı hak verebilirdim yaşınız küçük sanırım

Ben burada yazılanlara anlam veremiyorum köle mi sevgili mi bahsettiğiniz bir kız çıktığı var diye çevresinden kendini soyutlamamalı erkekte aynı şekilde ne yani kız arkadaşı dışarı çıkamayınca o da mı çıkmasın kapasın yani bi ilişkiye başlamak asosyallik demek oluyor. Hanımlar kızlar ayartabilir filan diyorsunuz o kadar zayıf karakterliyse zaten her an aldatma olasılığı var farkında bile olmazsınız ksıtlamayla önüne geçemezsiniz ve yalan başlar izin vermediğiniz için gitmedim der ama gider ortaya çıkınca da o kişi suçlu olur yine ama bunu ona siz itersiniz ben eşimle ayrı şehirlerden çıktım d.günü partilerine pikniklere gittim lise arkadaşlarımla kızlı erkekli iyi erkek arkadaşım istemiyor diye eve kapasaydım kendimi onu sevdiğimi hissetmediyse güvenmiyorsa ben ona göre hayatımı şekillendirmek yerine ayrılırım bu kız da erkek arkadaşını tanıyamamış hep kuruntu içinde .

Arkadaşlara katılıyorum. sevgililikte haber vermek başka izin almak başka.. Ama benim anladığım konu sahibi evden izin alamadığı ve cıkamadığı icin gidememiş. Eğer arkadaş cevresini tanıyorsam bence bi sorun yok. Gittiği ortamda seni ne rahatsız etti, arkadaşları arasında sevmediğin biri varsa anlarım bu tavrını.. Biz kızlar böyleyiz benim doğum günün olmadı ona gidiyo vs...
Tatlım sevgilin seni çağırmış, bilmeni istemediği bişey olsa cagırmazdı.. Çıkamayacağını bile bile mi sana gidelim dedi?
Tabi bir de sevgilinin kişiliğine kalmış birşey. Benim sevgilimde gecenler bana "bir ev tutulacakmış arkadaşın doğum günü varmış haftasonu kalınacak dedi, ayrıca eski sevgilisi gibi bir kızda olcakmış( eski sevgili mevzusu uzun ve karışık, öyle bildiğimiz sevgili olaylarından değil) istermisin gidelimmi dedi, doğum günü sahibide yakın arkadasıdır ama ben yok benim ne işim olur sen git istersen dedim, istersen diye bişey yok sen olursan giderim dedi ve gitmeyeceğiz. Onun yerine başka planlar yaptık. Kişilik meselesi tatlım. Boşver gitsin 1 aksamlık bişey. Sor kacta cıkacağını sonra için rahat etmezse ara, mesaj at falan ama üzme kendini. Sonucta burdaki kızlarında dediği gibi organizasyonu o yapmamış sadece davet edilmiş.

Son düzenleme:
Sizin gelmenizi istemiş ama siz izin ayarlayamamışsınız. O nedenle gitmesinde bir sorun göremedim ben. Hayat sadece birbirinizden ibaret değil. Tabiki arkadaş çevresi olacak ve onlarla da görüşecek, etkinliklere katılacak. Bundan doğal birşey yok. Birbirinize yaşam alanı bırakın. Kıskanmanı anlıyorum ama bunu sevgiline yansıtı sorun çıkartma boşyere.

1. Erkek arkadaşın o kıza bir doğum günü partisi organize edip sana etmese haklısın ama davet edilidiği bir partiye gidiyor
2. Benim erkek arkadaşım bana bunu gelip birlikte gidelim derdi zaten sanada söylenmiş bu ve ben o doğum gününe gitmek için bütün sınırlarımı zorlardım ama baktım gidemiyordum gitmesine bir şey demezdim çünkü o saatten sonra bir şey deme hakkım kalmazdı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu sahibinin kızması için illa ki sevgilisinin o kıza doğum günü partisi düzenlemesi mi gerekiyor? Ne münasebet?

O zaten ayrılık nedeni olurdu bana göre.

Anladığım kadarıyla konu sahibi, sevgilisinin kendi doğum gününü doğru düzgün bir kutlama yapmadan başka bir kızın partisine gitmesine alınmak olmuş.

Sanırım ben de böyle bir durumda kırılırdım.

Birlikte gitmek istemiş zaten yani bir şey saklamamış yalan söylememiş.

Konu sahibi bence sevgiline sakin bir şekilde kırılma nedenini belirt.

Umuyorum ki o da anlayacaktır.

Son düzenleme:
Fazla kiskanclik gostermissiniz. Insan sevgilisi olunca diger butun insanlardan soyutlanmis olmuyor. Sevgilinizin kiz-erkek arkadaslarini kaldiramiyorsaniz devam etmezsiniz. Ben kimsenin, sadece sevgilisi diye arkadaslarina ve arkadaslariyla yapacagi aktiviteye karisma, izin vermeme(!) hakki oldugunu dusunmuyorum. Hem izin almak, izin vermemek nedir ya? Kac yasina gelmis insanlar, hayatina 3 gun once dahil olmus sevgiliden izin mi alacak bundan sonra? Siz bunlara gercekten inaniyor musunuz yani? Cidden iliskilerinizi bu sekilde mi yasiyorsunuz? Boyle iliskileri sig buluyorum ben acikcasi. Bircogu da uzun omurlu olmuyor zaten. Daha guven sorunu bile asilmamis. Kiskanclik, kisitlamak, denetlemek diz boyu.
Bir arkadasin kendinden verdigi ornekteki gibi bir yere giden ese/sevgiliye "benim yerime de eglen, surayi da gez gor" diyebilmektir guven. Benim ciddi iliski anlayisim budur. "Ben ona guveniyorum, ama ben diger kizlara guvenmiyorum" demek kendini kandirmaktan baska birsey degil bana gore.
Velhasili, konuda bahsi gecen adamin, arkadasinin dogum gunu partisine gitmesi kadar dogal birsey olamaz bence. Sizin dogum gununuzun guzel kutlanmamasi bu kizin sucu degil. Kiskancliginizi torpuleyin .

Ah guzelim ya iliskin olmadigi icin boyle rahat konusuyorsun tabi. Karsina gercektenasik oldugun sevdigin bir adam ciksinda gorurum ben seni. Ayrica boyle iliskiler uzun omurlu degil demissinde benim iliskim 3. yila girdi ben dun hayatina dahil olmus bir kiz degilim bilip bilmeden yazma. Sen ilerde iliskin olunca erkegi bu kadar bos birak tamam mi canim. Sonra senin konularina da ugrariz:)
Hadi iyi gunler herkese

Ya sen ne kadar bis konusuyosun.isi hakaret boyutuna getrdn sanane ne ya ister izin verirz ister vermeyz.senin egolarin tavanda kendin rahat gezip tozmak icin esinide rahat brakirsin tabi.ama bzler icin ben yok okey? Biz var.ne yaparsak birlikte.bn daha yeni evli barkli iki cocukluk bir kadnla problem yasadm.kocama askini ilan etti.sence kocami o kadar rahat braksaydim nolurdu.seytan die bisey duydun mu sen hc.seytana uysaydi nnde onu bosardm ve bir yuva daglrdi.bz i kadr herseymzi paylasp birbirimize deger veriyorzki bana anlatti ve bu olayi bz brlkte hallettik.ha noldu soyliyim kocama olan guvenmde saygimda artti.neden bnden saklamadigi icin.saklasydida bn sonra duysaydm isler cok farkli olurdu.senin gercek sevgiden haberin yok.benim iliskim 6 senelik ve kocam bnm icin nelerden vazgecti tahmn bile edemzsn.6 yildir bu politikayi uygulyrz ve cok mutluyuz.bir gun gercktn seversen sende anlarsn...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok serbest bırakılıp facebook vs vs gizli gizli görüşenleri de okuyoruz.
Çok sıkıp gizli kapaklı iş çeviren erkekkleri de okuyoruz.
Kısıtlayanlar ozaman sevgilisi hata yapmasın diye sürekli tetıkte takıp edıyorlar.
30 yaşındaki sevgilime oraya gidemezsin diyeceğim he ya da o bana diyecek oraya gidemezsin.Nerde kaldı bizim özbenliğimiz,kişiliğimiz ?
He bunu yapanlar yok mu var? İşyerlerinde erkek arkadasların eşleri genelde böyle.İzin vermiyorlar falan :)) Öyle bir alay konusu oluyorlar ki kendileri de eşleri de ve bu erkeklerin ofis ortamlarında eşleri hakkında konusurken tavırlarını görse eşleri anında boşanma sebebi.Ben böyle gördükçe eşleri adına çok üzülüyorum.İşyerinde kadını takmıyorum ayakları eve gidince apayrı.Adam iki ayrı karakter oluyor işten cıkarken & eşine karşı.Yazık.

Konu sahıbı seni davet etmıs mı? etmiş.Aslında seninle gitmek istemiş mi? istemiş.Ama kısmet olmamıs.Bırak gitsin.Amerıcan Pıe'daki gibi parti ortamları falan mı hayal ediyorsun ne :) Zamanı gelecek zaten heryere beraber gideceksiniz.

Son düzenleme:

bi yanlış anlaşılma var herhalde ben erkekleri serbest bırakmayanları savunanlardanım
yani bende diyorum ki iki kişi her şeyi birlikte kararlaştırmalı hareket etmeli,erkektir yapar denmemeli. başı boş bırakılmamalı yanlış anladınız galiba yada üstteki bayana yazayım derken beni alıntıladınız

Son düzenleme:

Cnm yanls yere yazdm insallah okurda bosa gitmez

Valla sana bsey diyim mi oda o erkeklerin karaktersizligiki eslerine laf ettiriyolar.bnm kocam kndi istgiyle bn gelemem yengenizi yalnz brakamam dio.dalga gecenlerinde agzinin payini veriyo

Aynen öyle canım benimki de öyle. Kimseye laf ettirmez. Sevgilimin sözünü dinlemek kılıbıklıksa kılıbığım var mı en azından mutluyum der hatta
bir erkekle uzun ilişki yaşamamış bayanlar bizi anlayamaz zaten boşuna konuşuyoruz biz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…