Sevgilim Küçük Çocuk Dövdü.

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
83
29
sevgilimin ailesine bayramlaşmak için gittim bugün. sabah kahvaltısı sohpetler falan güzeldi herşey. sonra dışarı çıktık oturduk bi kafede çay falan içtik. saçları uzun sevgilimin biraz. omuzlarına geçiyo. ama hep toplar saçlarını. fönletmesi için ısrar ettim biraz. kabul etti. biraz dolaşıp kuaföre yakın bi parkta oturdum beklemeye başladım. 5 tane küçük çocuk vardı... süs havuzunda oyun oynuyorlardı. maximum 8-9 yaşındalar hepsi.çıktılar havuzdan giyindiler falan sonra 2si kavga etmeye başladı. duyabildiğim kadarıyla birinin parası kaybolmuştu ve diğer çocuğu suçluyordu. boğazını falan sıktı çocuğun.. 3 amca 15 metre kadar gerideki bi bankta oturuyordu ve seslendiler kavga etmeyi bırakmaları için nitekim işe de yaradı. sevgilimin kuaförde işi bitti geldi oturdu yanıma. 5 çocuk bizim bankımıza doğru geldiler boğazı sıkılan çocuk en önde duruyordu ve sanırım diğeri onu kaybolan parasını bir şekilde geri getirmesi için zorlamıştı... çocuk para bile istememişti hiç birşey dememişti ki sevgilim çocuklara 'yürüyün gidin lan' dedi elini falan kaldırıp. çocuk da taklidini yapıp 'sen yürü git' dedi. sonra sevgilim kalkıp çocuğun boğazını sıktı... diğer çocuklar korkup geri çekildiler... sonra çocuğu itti ileriye doğru... ve çocuk daha 2 adım atmışken onu ensesinden yakaladı.. tekrar boğazını sıktı... amcalar bağırdılar çocuklara gidin diye... sonra çocuğu bıraktı ve çocuğun çok canını yakmıştı çocuk ağlıyordu. yüzü aklımdan gitmiyor hala... çok suçlu hissediyorum... ben ondan kuaföre gitmesini istedim.. istemediği birşeyi yaptırdığım için bana sinirliydi ama zavallı çocuktan çıkardı ve tüm bunlar olurken ben lanet olası parmağımı dahi oynatmadım... bu konuda ne düşünüyosunuz... fikirlerinize ihtiyacım var.. teşekkürler

neden pasif kaldin sevgiline simdi bisey diyemessen yarinda senin bogazini sikar
kendini ne saniyo sevgilin acaba

kusura bakmayın ama sevgilinizde kalasın tekiymiş.zaten bazı erkekler ya kadına ya çocuğa el kaldırırlar.o kadar delikanlı ise gitsin kendi yaşıtlarında birine çatsın.çatamaz çünkü güçler orantılı karşılık verecektir çattığı kişi.masum yavruya el kaldırmış ya allah bildiği gibi yapsın.

Seni üzmek daha fazla bunalıma itmek istemem fakat bu affedilebilir bir davranış değil.
O parkta oynayan çocukları sizin çocuklarınız da olabilir ve bir yabancının gelipte çocuğunuzun canını yakması hoşunuza gitmez tabi ki...

En nefret ettiğim erkek tipidir.
Çoluk çocukla uğraşmak, canını yakmak ne demek ya?

Tatlım çok iyi düşün...

Sana olan öfkesini çocuktan çıkarma konusuna hiç değinmeyeceğim bile

Şiddete meyilli biri demek ki...

Eun ufak sinir anında bunları yapabiliyorsa, gerisini siz düşünün artık...

Keşke sevgiliniz çocuğu dövdüğünde, onları ayırsaydınız, çok hata etmişsiniz..

Olan zavallı çocuğa olmuş...

1. sevgilim kelimesinden hiç hoşlanmıyorum kocişim aşkım gibi geliyo bana onu erkek arkadaşım yapalım bence
2. orda neden sessiz kaldınız onada anlam vermiş diilim
3.kusura bakmada erkek arkadaşınız biraz agresif ve saldırgan biri anladığım kadarıyla
4.eğer o boğazını sıktığı çocuk benim çocuğum olsaydı orda o arkadaşını evire çevire döverdim. kendi fikrim bunlar katılmasanızda yazmak istedimmm ..

Bir daha senin istemediğin bir şeyi yaptığın da etrafın da çocukta olmaya bilir
bu sefer sana da aynısını mı yapacak,?

şiddetin hiç bir şekli kabul edilemez
ister bir hayvana karşı şiddet olsun bu
ister sokakta ki çocuğa

senin tepkisiz kalman çok ilginç geldi bana
tepki verirsen eğer senin üzerine gelmesinden mi korktun?

Benim bile içim cız etti şuan

Cok sinirlendim. Koskoca adam bacak kadar cocugun bogazini sIkIyor durup dururken. Bu cocuklar kum cuvali mi? Ah o cocugun anasi babasi olacaktim ki, elimde sopayla gelip saldirirdim ben o adama!
Nefret ettigim ve asla birlikte olmak istemeyecegim tiplerden. Kufurlu, siddete meyilli bir adam. Yarin birgun de senin bogazini sikar bu, iliskini bir gozden gecir istersen.

Boylelerinin gucu yasitlarina yetmez. Ancak kucucuk cocuklarla muhattap olup onlarla kavga eder doverler. Mantik olarak gelismemis bence boyle insanlar. Olgunluk, erkeklik nedir bilmezler. Ay cok sinirlendim yaa, devam edersem kotu olacak.

Kendinden güçsüzü hele hele bir çocuğu döven kişiliksizlere karşı olan duygularım buraya yazılamayacak kadar kötüdür. Kendinden güçsüze şiddet uygulayanlar aslında korkaktırlar. Kendi ayarındakilerden korkarlar ve bu güdülerini güçsüzlere güç gösterisi yaparak kapatırlar.
Çocuklara karşı bu kadar şiddeti uygulayan biriyle ben bir saniye bile durmam, düşünün çocuğun boğazını sıkan yarın size neler yapar.
Sevgiliniz kişilik bozukluğu olan biridir. Çocuklara şiddet uygulayan herkesin kişiliği bozuktur.
İyi düşünün taşının, yarın çooookkk pişman olursunuz.
Bir arkadaşında dediği gibi eğer şiddet uygulanan benim çocuğum olsaydı vay sevgilinizin haline. Hatta bırakın o çocuğun annesi olmayı ben olayı görseydim bile iş bitmişti.

sevgılınız yapı ıtıbarıyle kaba bırı sanırsam sımdı sana kıbarcık olabılır ama ılerde nolur bılmem nıye cocuklara yuruyun gıdın lan dedı sonra boğazladı anlamadım sen sonra bı sey demedın mı

sizene canım.millet nasıl ister öyle hitap eder.tövbe tövbe.ne öyle bi daha duymayayım gibi.siz hoşlanmıyorsanız kullanmayın.başkasından sizene sevgilisinden

Yani kendini bile ilgilendirmeyen bir konuda bu kadar sinirlenip cocuklarin bogazini sikiyorsa canim yarin birgun sana sinirlenip neler yapar dusunmek bile istemiyorum.Kaba kuvvete basvurabilen insandan korkarim ben canim.Bence bu konuyu unutup gecme hemen.Ayrica seninde sessiz kalmana sasirdim.Belki o an kitlendin ilk defa gordun onu oyle ama yinede mudahale etmeliydin.Hem etseydin birde bakardin sana nasil davranicak.

bence erkek arkadaşın çook ayıp etmiş.. sinirini neden başkasının çocuğundan alıyokii?? gücü ona yettiği için mii?? benceee ilişkinizi bi gözden geçir derimm aynı şeyi ilerde sanada yapabilir..

İnşallah o çocuğun ailesi karakola falan gidip şikayetçi olmuştur.
Bugün bunu yapan yarın kendi çocuğuna ya da sana ne yapmaz ki? Çevresinde hıncını alabileceği bir şey olmazsa ağzını burnunu kıracak demek ki. Kendi çocuğu canından bir parça olabilir ama elin çocuğuna dokunmak hesap verme ihtimali olduğundan daha zordur. Boğaz sıkmak nedir ya, Allah korusun öldürebilirdi çocuğu. Dediğim gibi, inşallah şikayetçi olmuştur çocuğun ailesi. Sizin de kılınızı kıpırdatmamanıza anlam veremiyorum açıkçası. O an sakin durabiliyorsanız şu an da hiç düşünmeyin ne olduğunu, ne olabileceğini. Hayatınıza devam edin gitsin.

sadece şok olmuştum... beklemiyordum hiç bu tür birşey.. konuşmadık bi süre... sonra dediklerinizin aynısını söyledim zaten dedim bana da vurabileceğini gösterir ona vurabilmen falan diye... bilemiyorum konuşacak mıyım onunla yeniden ama asıl önemli olan soru şu. konuşmalı mıyım? onu hiç bilmiyorum... tek bildiğim ızdırap duyuşum onu durdurmadığım için... herşey çok kısa bi sürede oldu ve ben mal gibi bakakaldım... çok üzgünüm... gerçekten

dövme davranışı kabul edilebilir birşey değil..eğer bir insan durduk yere kendinden daha aciz birilerine şidet uygulayabiliyorsa demekki bunu hayatının her alanında yapabilir.bugün kuaför için size sinirlenmiş ve szie birşey yapamayacağı için zavallı çocuğu hırpalamış.yarın başka birine sinirenip hırsını sizden almayacağı ne malum..ben insafı olmayan insanlardan çok korkarım ve sevgiliniz 8 yaşındaki bir çocuğu hiç yoktan yere dövebilecek kadar insafsızsa lütfen bir kez daha düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…