- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
Öncelikle SİZ diyeceksin !!!!! yaa siz konuya cvp vereceğinize neden özellikle beni aradan görüpde bana cvp yazıyosunuz. ne kadar takıntılı birisiniz. banane kardeşim ister kocana kociş de ister sevgilim de cicim de ne dersen de. ben sizemi yazdım cvp.da aradan çıkıyosunuz. türkçeyi düzgün konuşan ve düzgün yazan kişilere cvp yazın bence. o güzel sihirli parmaklarını bana cvp vererek yorma şekerim.
Haaa burda edebiyat dersi yapacağınıza konuya verin kendinizi nasıl fikir ama
Emredersın sekerım!
Sen baskalarının ozelıne mudahale edebılıyorsan sayet, benım de senın yazdıklarını elestırmeye hakkım vardır.
Senınle munakasa etmeyecegım, konu sahıbıne saygı duydugum ıcın.
şahsen ben bu olaya şahit olsam, bunu sevgilim yanımda yapsa ilk düşüneceğim şey "bu adamla ben bir ömür geçirebilir miyim" olmazdı...
önce o küçük savunmasız çocuğun hakkını savunur, parkın ortasında bir güzel cıngarımı çıkartır onu yerin dibine sokar arkamı döner giderdim. sonra da bir daha yüzüne bakmazdım zaten...
1. sevgilim kelimesinden hiç hoşlanmıyorum kocişim aşkım gibi geliyo bana onu erkek arkadaşım yapalım bence
2. orda neden sessiz kaldınız onada anlam vermiş diilim
3.kusura bakmada erkek arkadaşınız biraz agresif ve saldırgan biri anladığım kadarıyla
4.eğer o boğazını sıktığı çocuk benim çocuğum olsaydı orda o arkadaşını evire çevire döverdim. kendi fikrim bunlar katılmasanızda yazmak istedimmm ..
Kısacası çocukla çocuk olmuş...
bu cvp banadamı geldi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?