- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
daha önce hiç bu tür birşey yaşamadım ben. kimse yanımda bir çocuğa zarar vermemişti. 6 aydır tanışıyoruz ve daha önce hiç görmemiştim onu bu şekilde şok oldum ya apışıp kaldım resmen ... bunun bi bahane olamayacağının farkındayım ama kıpırdayamadım ! sadece lanet olsun o çocuk ağlıyordu ve bana baktı o anı unutabileceğimi sanmıyorum hayatım boyunca. o an bişey yapmadın madem unut hayatına devam et diyorsunuz. gerçekten şok olmuştum... aşırı bi pişmanlık duyuyorum...İnşallah o çocuğun ailesi karakola falan gidip şikayetçi olmuştur.
Bugün bunu yapan yarın kendi çocuğuna ya da sana ne yapmaz ki? Çevresinde hıncını alabileceği bir şey olmazsa ağzını burnunu kıracak demek ki. Kendi çocuğu canından bir parça olabilir ama elin çocuğuna dokunmak hesap verme ihtimali olduğundan daha zordur. Boğaz sıkmak nedir ya, Allah korusun öldürebilirdi çocuğu. Dediğim gibi, inşallah şikayetçi olmuştur çocuğun ailesi. Sizin de kılınızı kıpırdatmamanıza anlam veremiyorum açıkçası. O an sakin durabiliyorsanız şu an da hiç düşünmeyin ne olduğunu, ne olabileceğini. Hayatınıza devam edin gitsin.
buna aynen katılıorum eşime sevgilime ister kociş derim ister pompiş ister bebiş derim alla alla birileri sevmeyecek die kendimi engelleyecek değilimsizene canım.millet nasıl ister öyle hitap eder.tövbe tövbe.ne öyle bi daha duymayayım gibi.siz hoşlanmıyorsanız kullanmayın.başkasından sizene sevgilisinden
sizene canım.millet nasıl ister öyle hitap eder.tövbe tövbe.ne öyle bi daha duymayayım gibi.siz hoşlanmıyorsanız kullanmayın.başkasından sizene sevgilisinden
ben sana kibarca yorum yaptım anladımki küçücük bir çocuğa dayak atan bir erkeğinde arkadaşı anca senin gibi kaba olur. senin yazdıklarını çocukluğuna veriyorum...
sevgilimin ailesine bayramlaşmak için gittim bugün. sabah kahvaltısı sohpetler falan güzeldi herşey. sonra dışarı çıktık oturduk bi kafede çay falan içtik. saçları uzun sevgilimin biraz. omuzlarına geçiyo. ama hep toplar saçlarını. fönletmesi için ısrar ettim biraz. kabul etti. biraz dolaşıp kuaföre yakın bi parkta oturdum beklemeye başladım. 5 tane küçük çocuk vardı... süs havuzunda oyun oynuyorlardı. maximum 8-9 yaşındalar hepsi.çıktılar havuzdan giyindiler falan sonra 2si kavga etmeye başladı. duyabildiğim kadarıyla birinin parası kaybolmuştu ve diğer çocuğu suçluyordu. boğazını falan sıktı çocuğun.. 3 amca 15 metre kadar gerideki bi bankta oturuyordu ve seslendiler kavga etmeyi bırakmaları için nitekim işe de yaradı. sevgilimin kuaförde işi bitti geldi oturdu yanıma. 5 çocuk bizim bankımıza doğru geldiler boğazı sıkılan çocuk en önde duruyordu ve sanırım diğeri onu kaybolan parasını bir şekilde geri getirmesi için zorlamıştı... çocuk para bile istememişti hiç birşey dememişti ki sevgilim çocuklara 'yürüyün gidin lan' dedi elini falan kaldırıp. çocuk da taklidini yapıp 'sen yürü git' dedi. sonra sevgilim kalkıp çocuğun boğazını sıktı... diğer çocuklar korkup geri çekildiler... sonra çocuğu itti ileriye doğru... ve çocuk daha 2 adım atmışken onu ensesinden yakaladı.. tekrar boğazını sıktı... amcalar bağırdılar çocuklara gidin diye... sonra çocuğu bıraktı ve çocuğun çok canını yakmıştı çocuk ağlıyordu. yüzü aklımdan gitmiyor hala... çok suçlu hissediyorum... ben ondan kuaföre gitmesini istedim.. istemediği birşeyi yaptırdığım için bana sinirliydi ama zavallı çocuktan çıkardı ve tüm bunlar olurken ben lanet olası parmağımı dahi oynatmadım... bu konuda ne düşünüyosunuz... fikirlerinize ihtiyacım var.. teşekkürler
yalnış kişiye yorum yapıyosun sana cevap yazan konu sahibi değil başka bir arkadaş konu sahibi sana cvp vermemiş sanırım dikkat etmeden cvp yazdın..
sizene canım.millet nasıl ister öyle hitap eder.tövbe tövbe.ne öyle bi daha duymayayım gibi.siz hoşlanmıyorsanız kullanmayın.başkasından sizene sevgilisinden
bugun sana sinirlenip tanimadigi kucucuk cocuklari doven,yarin baskasina sinirlenip gelipte senide dövebilir...
hem cocugun gunahi neydide sinirini cocuktan cikartiyor madem istemedi sinirlendi fonletmeseydi sacini...hadi fonletti elin gariban cocugundan ne istiyor...bide aglamis cocuk yazik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?