- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
ben sana kibarca yorum yaptım anladımki küçücük bir çocuğa dayak atan bir erkeğinde arkadaşı anca senin gibi kaba olur. senin yazdıklarını çocukluğuna veriyorum...
Tabiki banane ne derse der ama : benim konuya yazdığım cevaptan SANANE ! illa aradan biri çıkıcak her zaman
beğen şeysi nereye gitti yahuneden pasif kaldinsevgiline simdi bisey diyemessen yarinda senin bogazini sikar
kendini ne saniyo sevgilin acaba
ben sana kibarca yorum yaptım anladımki küçücük bir çocuğa dayak atan bir erkeğinde arkadaşı anca senin gibi kaba olur. senin yazdıklarını çocukluğuna veriyorum...
benimle aynı fikirde olan arkadaşlar var bana katılan.benim yaptığım yorum göze batmamış ama demekki sizin yaptığınız yorum batmış.yani burada o birileri siz oluyorsunuz.
sadece şok olmuştum... beklemiyordum hiç bu tür birşey.. konuşmadık bi süre... sonra dediklerinizin aynısını söyledim zaten dedim bana da vurabileceğini gösterir ona vurabilmen falan diye... bilemiyorum konuşacak mıyım onunla yeniden ama asıl önemli olan soru şu. konuşmalı mıyım? onu hiç bilmiyorum... tek bildiğim ızdırap duyuşum onu durdurmadığım için... herşey çok kısa bi sürede oldu ve ben mal gibi bakakaldım... çok üzgünüm... gerçekten
1. sevgilim kelimesinden hiç hoşlanmıyorum kocişim aşkım gibi geliyo bana onu erkek arkadaşım yapalım bence
2. orda neden sessiz kaldınız onada anlam vermiş diilim
3.kusura bakmada erkek arkadaşınız biraz agresif ve saldırgan biri anladığım kadarıyla
4.eğer o boğazını sıktığı çocuk benim çocuğum olsaydı orda o arkadaşını evire çevire döverdim. kendi fikrim bunlar katılmasanızda yazmak istedimmm ..
Cok afedersın, senın hoslanmadıgını bılmıyorduk.
Bılseydık, hıc kırar mıydık senı !
Tovbe estagfurullah, kocamıza nasıl seslenecegımıze de karar veremeyecegız artık!
Aha da dıyorum, kocısımı cok sevıyorum o benım arım, balım, petegım he bı de sevgılım
Ayrıca bende Turkce'nın duzgun kullanılmamasından hoslanmam.
Isaretlı yerlerı duzeltelım, ısaretlemedıklerımı de sen bul bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?