- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Ne güzel kanka o öyle, kullanışlı .Kankamdı ama
Videodaki kız ile Sivaslı ruh ikizi olabilir.Benzer İşler
Aynısını yazdım az önceKanka ayağı g.t ayağı
Ulan ahdbsbsbsbbsNe güzel kanka o öyle, kullanışlı .
Nihali harcıyorlar matmazelBen bir sivasli aile taniyorum. Onlarda da cogunluk akraba evlilikten olusuyor. Ve biri "disardan" evlense "sıra dışı oluyor. Onlarda "normal" olan bu. Ben iste daha önce kimse bilmiyordu felana inanmiyorum. Yakistirmalar böyle ailelerde erken oluyor. Sahsen bende öyle ortada öldüm bittim sevdim durum olmadigini düsünüyorum. Ama ailede herkesin isine gelecek bir izdivax gibi
Nihali harcıyorlar matmazel
Öyleydi valla, arabasını bile verirdi okula rahat gideyim diye. Sıfır aşk, efsane arkadaşlık, şahane sevişme vardı. Sonra evlendiNe güzel kanka o öyle, kullanışlı .
Bende bir Sivas’lıyım. Bizde de asla akraba evliliği yok . Amcamın oğlu kardeşim gibidir öyle yetişiyoruz. Şimdi ki nesili bırak büyük büyük dedeler de filan da hiç olmamış akrabayla evlilik.Ben bir sivasli aile taniyorum. Onlarda da cogunluk akraba evlilikten olusuyor. Ve biri "disardan" evlense "sıra dışı oluyor. Onlarda "normal" olan bu. Ben iste daha önce kimse bilmiyordu felana inanmiyorum. Yakistirmalar böyle ailelerde erken oluyor. Sahsen bende öyle ortada öldüm bittim sevdim durum olmadigini düsünüyorum. Ama ailede herkesin isine gelecek bir izdivax gibi
Adam alfa değil, bizim kız saftirik.Videodaki kız ile Sivaslı ruh ikizi olabilir.Adam kankamın tokası dedi ve olayı kapattı. Adam alfa yaaaa, kurt bakışlı kuzen maşallah.
Hoca da demişki kuzeniyle evlendiğine inanıyorsun da, kankasıyla mi … e yuhhhNe güzel kanka o öyle, kullanışlı .
Saftirik değil la yoklukta... Erkeg yog..Adam alfa değil, bizim kız saftirik.
İnanmaya çok hazır maşallah. Adamın ağzından çıkana sorgusuz sualsiz inandı.Adam alfa değil, bizim kız saftirik.
Ahhh ah. Bu romantik diziler hep yaktı başımızıtoka senin tokan olmasın? sen yanında yokken koklayıp hasret gidermek için taşıyordur belki... bence fevri davranma.
Bende bir Sivas’lıyım. Bizde de asla akraba evliliği yok . Amcamın oğlu kardeşim gibidir öyle yetişiyoruz. Şimdi ki nesili bırak büyük büyük dedeler de filan da hiç olmamış akrabayla evlilik.
Deme deme yanarızBizim orda ayip sayiliyor. Bir kere iki kuzen kacti. Kac sene skandal malzemesi olduyani herkesin kendi bilecegi is..ama bence soy agcin.halka.olmasina gercekten gerek yok. Benim oglum yarin kuzenimle evlenmek istiyorum diye gelecek..bak bak bak. Allah yazdiysa bozsun
Onların ailesinde öyle şeyler yok. Hiç öyle insanlar diğiller. Lütfen.İnanmaya çok hazır maşallah. Adamın ağzından çıkana sorgusuz sualsiz inandı.
Ben olsam tokayı yedirirdim adama çoktaaaan.
Şimdi bu çocuk sizin sevgiliniz mi başkasının sevgilisi mi?Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Konu sahibinin kuzen sevgilisi olduğu kesin ama başkasının sevgilisi olduğu kısmı kesin değil. Bi helga var ortada ama bir mi iki mi daha fazla mı bilemiyoruz o kısmı da.Şimdi bu çocuk sizin sevgiliniz mi başkasının sevgilisi mi?
Kuzum kuzeni ay sevgilisiŞimdi bu çocuk sizin sevgiliniz mi başkasının sevgilisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?