- 30 Aralık 2009
- 23.881
- 96.099
- 1.123
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
YohI run each teen me? -
Masum…Ben de basliga bakinca sevgilisiyle kuzeni ayni fotoyu paylasinca ikisinin birlikte olup onu aldattigindan suphe ediyor diye dusunmustum
İngilizce ne dedi bu oldum jvvjvjvjvjvjI run each teen me? -
Benim de kankalarım var tatile bile geldiğim erkek kankalarım varKanka ayağı döt ayağı derler beybisi.
Yav ne biliyorsun tokanın onun olduğunu?Tamam da kız kaç senelik kankası hatta kızın sevgilisi var
EvetHayir icin kıyafet krem alıp police yaptıran adam mi
Hala da ikna olmuyor. Akraba olmayanlar aldatmıyor mu diyor hay allahım. Farkında değil kendisini yengesi seçmiş çocuğun ilgilendiği falan yok. Yengesinin gelini, kuzeninin değil.
Tamam inandik cumbur cemaat.Tamam da kız kaç senelik kankası hatta kızın sevgilisi var
Benzer İşlerUlan ben bir kere de görmedim ki "Heaaa seni çatır çatır aldatıyorum, kankam mankam da değil o kız. Senden fırsat bulduğum her an soluğu yanında alıyorum." diyen bir herif.
Hepsi, "Aşkım saçmalama yav o benim kardeşim gibi." diyor.
Tatlım sen üst dairedeki amcanın oğlu ile evleniyon. Anladın? Hani sizde çok normal şeyler bunlar. Uydurma zahmetinde bulunma diyorum kaçtır sana, yemiyoz.Benim de kankalarım var tatile bile geldiğim erkek kankalarım var
Benim de kankam vardı bi tane, efsane sevişiyorduk. Ama kankamdı sonuçta. Tatile de gidiyorduk evet. Kankamdı demiş miydimBenim de kankalarım var tatile bile geldiğim erkek kankalarım var
Çatır çatır kahve içiyor olabilirler ne var ki bunda bu kadar takmışlar ben de anlamadım.Tamam da kız kaç senelik kankası hatta kızın sevgilisi var
Vayyyyyy kankaaaaBenim de kankam vardı bi tane, efsane sevişiyorduk. Ama kankamdı sonuçta. Tatile de gidiyorduk evet. Kankamdı demiş miydim
Benzer İşler
Benim de kankalarım var tatile bile geldiğim erkek kankalarım var
Kankamdı amaVayyyyyy kankaaaa
Bollywood kim köpek bizim yanimizdaBöyle sahneleri görünce halk olarak hic normal olma sansimiz yoktu diyorum
Kanka ayağı g.t ayağıKankamdı ama
Kuzeni diye başlığa özellikle yazması bundan.Sivas'ın yollarına, çıkayım dağlarına...
Sen trolsün ama neden yani çok mu sıkıldın, çok sıkıcı bir konu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?