- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Maveraünnehir var ya hani Orta-asya'da. Onu diyor arkadaş. Ne güzel iki nehir arasında mis gibi yer diyor.
Dilara Arıkanlı mısın yoksa sjdkkflftoka senin tokan olmasın? sen yanında yokken koklayıp hasret gidermek için taşıyordur belki... bence fevri davranma.
Hahahahahshwhwhhwhwh o olay ne yaSiemens marka tavsiye ederim, emmoglunun donları icinn
Enteresan bir sekilde cok görülen bir durum. Istenmeyen kiz arkadasi olsa hemen hop bir teyze veya hala kizi ayarlanirdi ailenin "yardimiyla".
En az seninki kadar absurd bir olay işte, neyini merak ettinHahahahahshwhwhhwhwh o olay ne ya
O zaman bilemiycimAlmanya'da sistem öyle değilmiş 4 yılı bitirip mesleğe başlıyorlarmış. Önceki konusunda anlatmıştı konu sahibi
Ha bir de, onların ailesinde öyle şeyler olmazHala da ikna olmuyor. Akraba olmayanlar aldatmıyor mu diyor hay allahım. Farkında değil kendisini yengesi seçmiş çocuğun ilgilendiği falan yok. Yengesinin gelini, kuzeninin değil.
Ayyy yeminle bende tam öyle sandm konuyu okumadım bile yorumlarda aydnlandmBen de basliga bakinca sevgilisiyle kuzeni ayni fotoyu paylasinca ikisinin birlikte olup onu aldattigindan suphe ediyor diye dusunmustum
Öyle biri değillerHala da ikna olmuyor. Akraba olmayanlar aldatmıyor mu diyor hay allahım. Farkında değil kendisini yengesi seçmiş çocuğun ilgilendiği falan yok. Yengesinin gelini, kuzeninin değil.
Yok la geçen biri kremine kadar aldım demişti karısınaUlan ben bir kere de görmedim ki "Heaaa seni çatır çatır aldatıyorum, kankam mankam da değil o kız. Senden fırsat bulduğum her an soluğu yanında alıyorum." diyen bir herif.
Hepsi, "Aşkım saçmalama yav o benim kardeşim gibi." diyor.
Kabile gibi yaşıyorlar ya belki ondandırBide amcası demiş oğlum da kimmiş seni tutarım ben sfghjk
Tamam da kız kaç senelik kankası hatta kızın sevgilisi varUlan ben bir kere de görmedim ki "Heaaa seni çatır çatır aldatıyorum, kankam mankam da değil o kız. Senden fırsat bulduğum her an soluğu yanında alıyorum." diyen bir herif.
Hepsi, "Aşkım saçmalama yav o benim kardeşim gibi." diyor.
Tamam biz ikna olduk beybisuÖyle biri değiller
Kanka ayağı döt ayağı derler beybisi.Tokanin sahibi kankasi çıktı tanıyorum
Hadi yav nerede? Link at access.Yok la geçen biri kremine kadar aldım demişti karısına
Hayir icin kıyafet krem alıp police yaptıran adam miYok la geçen biri kremine kadar aldım demişti karısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?