- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Şimdi stajı bitecek, iş hayatına atılacak kuzen sevgilin. İş yerinde, mahkemelerde fıstık gibi okumuş etmiş aklı başında avukat, hakim, savcı hatunlarla bir arada olacak. Yemeklere gidecek, birlikte çalışacak. Sonra evdeki elleri saç boyalı, ayakta durmaktan bacakları varis dolu hanımını düşünecek. Sonrasını anlatmayayım.Güzellik salonu işletiyorum
Malımız falan yok zaten herkesin malı ayrı
Mal bölünmesi mi kaldı bu zamanda saçmalık
He amcam hallederiz diyorBenim de erkek arkadaslarim var
Zaten bölündüğü için amca oğlu ile evleniyorsun şekerim. Siz evleneceksiniz ki mallar tekrar birleşecek. O amcan var ya ona dikkat et .Güzellik salonu işletiyorum
Malımız falan yok zaten herkesin malı ayrı
Mal bölünmesi mi kaldı bu zamanda saçmalık
He amcam hallederiz diyorBenim de erkek arkadaslarim var
Kuzenine nasıl aşık olabildin? Bir de amcaoğlu gibi çok yakın kan bağın olan birine? Sen ensestsin. Tedavi görmelisiniz hepiniz.Mesele erkek değil mesele aşk
Çok üslupsuz
Fotoğrafı beğenmedim kaldırdım diyebilirmiş. Avukat adam "evlenecek adamın öyle fotoğrafları olmaz" der mi ya. Çıplak fotoğraf mı bu, bu nasıl bi bahane. Konu sahibinin aklına hakaret resmen.
Kadını mesleği ile aşağılamanız çok saçma sonuçta evde oturan bir kadın değil çalışıyor.benim kuaförüm boşandı bir oğlu vardı kendinden 5 yaş küçük adamla evlendi birde kızları oldu gayet mutlular yıllardır beraberler şimdi kız okulda 3.sınıf oldu.gayette bakımlı güzel bir kadın.Şimdi stajı bitecek, iş hayatına atılacak kuzen sevgilin. İş yerinde, mahkemelerde fıstık gibi okumuş etmiş aklı başında avukat, hakim, savcı hatunlarla bir arada olacak. Yemeklere gidecek, birlikte çalışacak. Sonra evdeki elleri saç boyalı, ayakta durmaktan bacakları varis dolu hanımını düşünecek. Sonrasını anlatmayayım.
Heh duyar kasıcı da geldi, tamam olduk.Kadını mesleği ile aşağılamanız çok saçma sonuçta evde oturan bir kadın değil çalışıyor.benim kuaförüm boşandı bir oğlu vardı kendinden 5 yaş küçük adamla evlendi birde kızları oldu gayet mutlular yıllardır beraberler şimdi kız okulda 3.sınıf oldu.gayette bakımlı güzel bir kadın.
Yav konu sahibinin ağzından girip burnundan çıkmışlar kuzeni ile evlenmeye tatlı tatlı hissettirmeden ikna etmişler. O güzellik salonunu da zaten dışarı gitmeye kalkmasın otursun oyalansın diye açtıkları çok belli. Aynı şey değil yani.Kadını mesleği ile aşağılamanız çok saçma sonuçta evde oturan bir kadın değil çalışıyor.benim kuaförüm boşandı bir oğlu vardı kendinden 5 yaş küçük adamla evlendi birde kızları oldu gayet mutlular yıllardır beraberler şimdi kız okulda 3.sınıf oldu.gayette bakımlı güzel bir kadın.
Konuyu 2 kere okudum kuzen nerde bulamadım.sevgilimin okulu basladi gecen sene son senesi idi ama bazı seyler oldu biraz uzamis neyse orasi uzun bir konu
Gecen gün bir foto paylasti kahve fotosu ama masada bir kiz tokasi vardi. Bunu gördüm ve kiskandim sanirim ama asil kiskanma sebebim bir tane üstsüz fotosu vardi o gün onu kaldirdi, birkac video kaldirdi.
Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Bir anda onu sildim ve her sey bitti yazdim o günden sonra sadece üzgün postlar atti duygusal sarkilar atti
Aileden kimse konuyu acmadi ta ki bugüne kadar
Bana mesaj atmis böyle mi bitecekti sorgusuz sualsiz beni öyle bir hale soktun ki falan yazmis
Bu akşam da amcam beni gördü neler oluyor her sey yolunda mi dedi ben de kafami salladim agladim bir anda amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi ben de istemiyorum galiba baskasi ile konusuyor dedim güldü olur mu öyle sey beni ne zaman arasa seni soruyor dedi
Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Bence sevgilisi yaninda olan biri bunu yapar sadece. Böyle düsündüm
Lütfen kuzen konusuna girmeyin konumuz artik o degil uzar dagilir konu.
Heh duyar kasıcı da geldi, tamam olduk.
Ben sadece yorumları okurken o tarz bir yorumdan rahatsız oldum konu sahibinin durumuna bir yorum yapmadım bana göre kuzenle evlenilmez ama legal bir durum ne diyebilirsiniz?avukat adam heralde hakim savcılar avukatlarla muhattap olmaz kolay kolay onuda belirteyim anca avukat hatun kovalarYav konu sahibinin ağzından girip burnundan çıkmışlar kuzeni ile evlenmeye tatlı tatlı hissettirmeden ikna etmişler. O güzellik salonunu da zaten dışarı gitmeye kalkmasın otursun oyalansın diye açtıkları çok belli. Aynı şey değil yani.
Kuzenle evlilik mi kaldi bu zamanda? Türkiye'nin bir köyünde de değilsin Almanya'dasin yaMal bölünmesi mi kaldı bu zamanda saçmalık
Türk hukuk sisteminin dışına çıkarsanız hakim, savcı ve avukatların omuz omuza çalıştığına şahit olabilirsiniz.Ben sadece yorumları okurken o tarz bir yorumdan rahatsız oldum konu sahibinin durumuna bir yorum yapmadım bana göre kuzenle evlenilmez ama legal bir durum ne diyebilirsiniz?avukat adam heralde hakim savcılar avukatlarla muhattap olmaz kolay kolay onuda belirteyim anca avukat hatun kovalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?