Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Güzellik salonu işletiyorum
Malımız falan yok zaten herkesin malı ayrı
Mal bölünmesi mi kaldı bu zamanda saçmalık
He amcam hallederiz diyor Benim de erkek arkadaslarim var
Şimdi stajı bitecek, iş hayatına atılacak kuzen sevgilin. İş yerinde, mahkemelerde fıstık gibi okumuş etmiş aklı başında avukat, hakim, savcı hatunlarla bir arada olacak. Yemeklere gidecek, birlikte çalışacak. Sonra evdeki elleri saç boyalı, ayakta durmaktan bacakları varis dolu hanımını düşünecek. Sonrasını anlatmayayım.

Güzellik salonu işletiyorum
Malımız falan yok zaten herkesin malı ayrı
Mal bölünmesi mi kaldı bu zamanda saçmalık
He amcam hallederiz diyor Benim de erkek arkadaslarim var
Zaten bölündüğü için amca oğlu ile evleniyorsun şekerim. Siz evleneceksiniz ki mallar tekrar birleşecek. O amcan var ya ona dikkat et .

Fotoğrafı beğenmedim kaldırdım diyebilirmiş. Avukat adam "evlenecek adamın öyle fotoğrafları olmaz" der mi ya. Çıplak fotoğraf mı bu, bu nasıl bi bahane. Konu sahibinin aklına hakaret resmen.

Hangi aklına?

Kadını mesleği ile aşağılamanız çok saçma sonuçta evde oturan bir kadın değil çalışıyor.benim kuaförüm boşandı bir oğlu vardı kendinden 5 yaş küçük adamla evlendi birde kızları oldu gayet mutlular yıllardır beraberler şimdi kız okulda 3.sınıf oldu.gayette bakımlı güzel bir kadın.

Heh duyar kasıcı da geldi, tamam olduk.

Yav konu sahibinin ağzından girip burnundan çıkmışlar kuzeni ile evlenmeye tatlı tatlı hissettirmeden ikna etmişler. O güzellik salonunu da zaten dışarı gitmeye kalkmasın otursun oyalansın diye açtıkları çok belli. Aynı şey değil yani.

Konuyu 2 kere okudum kuzen nerde bulamadım.
ayy nolur amca oglu sevgilisi demeyınnnnnn

Ben sadece yorumları okurken o tarz bir yorumdan rahatsız oldum konu sahibinin durumuna bir yorum yapmadım bana göre kuzenle evlenilmez ama legal bir durum ne diyebilirsiniz?avukat adam heralde hakim savcılar avukatlarla muhattap olmaz kolay kolay onuda belirteyim anca avukat hatun kovalar

Benım eskı ısyerımde bı kız vardı,yası da kucuktu 18 falan.Dogulular.Amca ogluyla ımam nıkahı kıymıslar.Dedık neden resmı nıkah yok?(Zaten durumun fecaatlıgını anlatma ımkanınız yok,asla almıyor kafaları)Hanı barı resmı nıkah yapaydın.Kız e zaten soy adımız aynı,ne gerek var kı demısti.Allah askına anan senı yenıden dogursun demıstım kıza.

Türk hukuk sisteminin dışına çıkarsanız hakim, savcı ve avukatların omuz omuza çalıştığına şahit olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…