Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Sormadim da okuldan arkadas diyecektir
Tabii öyle diyecek sevgilim mi diyecek okulda tüm gün el ele göz göze miyiz diyecek.
Bir sevgilisi varsa yine iyi.
Çok doğru karar vermişsiniz.
Ağlasa, bir şeyler uydursa bile sakın ama sakın dönmeyin kararınızdan.
Pise bak ya aldatıyor bir de

Yani kafanda yazdığın senaryoyla bir yaz dizisi çekilir ama bundan daha garibi o konuya girmeyelim demişsin ama kuzeninle sevgili olman.

Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Bence sevgilisi yaninda olan biri bunu yapar sadece. Böyle düsündüm
Bence de sevgilisi istememiştir. Yoksa neden silsin ki durudk yere? Bir erkek neden durup dururken paylaşım yapmayı bıraksın?
Kesinlikle haklısın. Barışma sakın

Allah akıl fikir versin.
Dünyada erkek kalmamış gibi amcanın çocuğuna sevgilim demene mi versiin, şu olaylara verdiğin tepkilere mi versiiin bilemedim

Şimdi sen başlığa sevgilim/kuzenim yazdın ya.

Kaynanam/yengem
Kayınbabam/amcam

Bekliyoruz heyecanla..

Ooo hayatının aşkı amca oğlu sevgili balonu çabuk patlamış bakıyorum.
Bak amca oğlun da olsa üzebiliyormuş değil mi? Öyle güllük gülistanlık mıymış her şey?
Ha Sivaslı? Şimdiden aile karışmaya başlamış bile. Evlenin de görün kaosun kralını.
Kuzenlerinizle sevgili olmayın, kamu spotu.

Sevgili hanimlar lütfen size sorulana cevap verin ayni şeylerle olay dagilmasin
Sevgili konu sahibi bu forumda bu isteğiniz gerçekleşmeyecek bence cevapları başka yerlerde arayın. Başlıktan bile midem bulandı çünkü.

Duymak istediğiniz cevabı da çok iyi biliyorum, bunu size vermemeyi seçiyorum. Size hayırlı forumlar.

amcanızın oğlu sizi yurt dışı bileti olarak görüyordur belki de… fazla heveslenmeseniz mi ?

Başka birisiyle görüşüyor olsa da size ne diyecek, evet sevgilim var mı diyecek ? Kaldı ki ailesi sizi bu kuzenle evlendirmeden rahat edemeyecek gibi, bu da oldukça şüpheli bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…