- 14 Ağustos 2022
- 128
- -109
- 11
- 26
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
O foto hep vardi da kaldirdiKuzen aldatıyor üstsüz fotoları falan
Tüm aile de biliyor sevgili oldugunuzu yani garip bir ilişki bence önceki konuları bilmiyorumSormadim da okuldan arkadas diyecektir
Amca oğlu olmayanlar aldatmiyor mu size söyledim buraya çekmeyin olayıNe bekliyordun bacim
Amcaoglu olmaz dedik. Sanki baska kimse kalmadi dünyada
Nasıl aşk yahu daha geçen napsam diyordun ne ara aşık oldun aa kuzenim erkekmiş diye farkedip yıldırım aşkına mı tutuldun yani?Mesele erkek değil mesele aşk
Tabii öyle diyecek sevgilim mi diyecek okulda tüm gün el ele göz göze miyiz diyecek.Sormadim da okuldan arkadas diyecektir
Bence de sevgilisi istememiştir. Yoksa neden silsin ki durudk yere? Bir erkek neden durup dururken paylaşım yapmayı bıraksın?Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Bence sevgilisi yaninda olan biri bunu yapar sadece. Böyle düsündüm
Allah akıl fikir versin.sevgilimin okulu basladi gecen sene son senesi idi ama bazı seyler oldu biraz uzamis neyse orasi uzun bir konu
Gecen gün bir foto paylasti kahve fotosu ama masada bir kiz tokasi vardi. Bunu gördüm ve kiskandim sanirim ama asil kiskanma sebebim bir tane üstsüz fotosu vardi o gün onu kaldirdi, birkac video kaldirdi.
Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Bir anda onu sildim ve her sey bitti yazdim o günden sonra sadece üzgün postlar atti duygusal sarkilar atti
Aileden kimse konuyu acmadi ta ki bugüne kadar
Bana mesaj atmis böyle mi bitecekti sorgusuz sualsiz beni öyle bir hale soktun ki falan yazmis
Bu akşam da amcam beni gördü neler oluyor her sey yolunda mi dedi ben de kafami salladim agladim bir anda amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi ben de istemiyorum galiba baskasi ile konusuyor dedim güldü olur mu öyle sey beni ne zaman arasa seni soruyor dedi
Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Lütfen kuzen konusuna girmeyin konumuz artik o degil uzar dagilir konu.
Şimdi sen başlığa sevgilim/kuzenim yazdın ya.sevgilimin okulu basladi gecen sene son senesi idi ama bazı seyler oldu biraz uzamis neyse orasi uzun bir konu
Gecen gün bir foto paylasti kahve fotosu ama masada bir kiz tokasi vardi. Bunu gördüm ve kiskandim sanirim ama asil kiskanma sebebim bir tane üstsüz fotosu vardi o gün onu kaldirdi, birkac video kaldirdi.
Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Bir anda onu sildim ve her sey bitti yazdim o günden sonra sadece üzgün postlar atti duygusal sarkilar atti
Aileden kimse konuyu acmadi ta ki bugüne kadar
Bana mesaj atmis böyle mi bitecekti sorgusuz sualsiz beni öyle bir hale soktun ki falan yazmis
Bu akşam da amcam beni gördü neler oluyor her sey yolunda mi dedi ben de kafami salladim agladim bir anda amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi ben de istemiyorum galiba baskasi ile konusuyor dedim güldü olur mu öyle sey beni ne zaman arasa seni soruyor dedi
Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Lütfen kuzen konusuna girmeyin konumuz artik o degil uzar dagilir konu.
Sevgili konu sahibi bu forumda bu isteğiniz gerçekleşmeyecek bence cevapları başka yerlerde arayın. Başlıktan bile midem bulandı çünkü.Sevgili hanimlar lütfen size sorulana cevap verin ayni şeylerle olay dagilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?