Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Kuzum bak burdaki ablalarini dinle..hazir yol yakin vazgec bu isten.sizin evlilik tamamen gostermelik olacak.seni sevmiyor..ailesinin istemiyecegini dusundugu bi sevgilisi (veya bi kac tane) var.onlarla rahatca takilabilmek icin de seninle evlenicek.sen ev bekleyeceksin.o gununu gun edicek.ya bunu anlamayack ne var.bu kadar mi akil yok sende yaa.bi kendine gel.insan boyle bile bile hayatini mahveder mi?

Kuzenle sevgili olanın ahlakından şüphe ederim.

Çok eskiden cehaletin etkisiyle kuzenler birbiriyle evlenmiş olabilir, bazı yerlerde bu adet de olabilir geçmiş zamandır eyvallah. Ama insanlık değişti, hayat değişti. 2022 yılında kuzenine yan gözle bakan insandan her türlü kazığı beklerim ben, bugün kuzenine göz koyan yarın kimlere kimlere göz koymaz. Erkek/kadın kalmamış gibi kuzenle sevgili olanın yaşadığı yokluk seviyesini hayal bile edemiyorum.

Çıplak foto ve toka.
Acaba canavar dişli tokalardan mi ?
Belki kendini ısırtmak için almistir ?
Off çok fena senaryolarım var sevgilin/kuzenin ile alakalı ahshagsg
Bizimkiler pek bi masum kaldı Ama herifte bi defo olduğu belliydi.

Mantık a noktasindan b noktasina halay ise heryere götürürse bu konuda helganın aslinda kayıp amca kizi olmasina sonra o tokanin aslinda bayan olan dayi ogluna ait olmasina ve en acıklısı da konu sahibinin aslinda amca oglu olmasi ile ilgili rüyalar görmeme gider bu konu kızlar ben kaçar

Geçen bir dizi izledim. Adamın sevgilisi var, gayet modern, alımlı, hoş bir kadın. Ama adamın ailesi kızı oğullarına layık görmüyor ve kendi istedikleriyle evlendirmek istiyorlar. Adam da sevgilisine diyor ki, ben bunların istediği ile evleneyim; senle de ayrılmayalım sana ev açarım. Kadın da kabul ediyor. Adam ailesinin istediği ile evleniyor. Sonra olay ortaya çıkıyor, ama karısıyla sevgilisini bir araya getirip arkadaş olun, durumu kabullenin diyor. İkinizi de farklı seviyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…