- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Dna’nızın %99.9’u aynı olan birine nasıl aşık oluyorsunuz ya, feromonların bile itmesi lazım normal şartlarda. Nasıl bir erkeksizliktir bu?Mesele erkek değil mesele aşk
Çaktırma bırak yazsın senaryosunuÖnceki konunda kuzenin üniversiteyi geçen yıl bitirmişti?
Avukat oldu demiştin.
Nasıl uzuyo nasıl bişeyler oluyo onu anlamadım.
Hayır madem konuya girilsin istemiyor neden başlıkta bile kuzeniyle sevgili olduğunu belirtiyor??Yani kafanda yazdığın senaryoyla bir yaz dizisi çekilir ama bundan daha garibi o konuya girmeyelim demişsin ama kuzeninle sevgili olman.
Hangi aşk yavri, düne kadar bi apartmanda yaşarken aklına gelmiyordu.Mesele erkek değil mesele aşk
Hastalıklı bir düşünce yapısı olduğu kesin. İnanın ben de anlayamadım. Eski konusuna da vakıf değilim.Hayır madem konuya girilsin istemiyor neden başlıkta bile kuzeniyle sevgili olduğunu belirtiyor??
Sevgilimin hikayesinde kız tokası gördüm diye de sorabilirdi.Ben konu sahibinin ne sormaya çalıştığını nasıl bir hayatı olduğunu asla anlayamıyorum
Oğlan da istiyordur bence. Bakire kız alacak, evde namıslı garısı olacak, kendi gününü gün edecek dışardaki çıtırlarla. Aile içi evlilik, aldatıldım diye boşanamaz da konu sahibi.Bence sizi yedekte tutuyor. Sevgilisi ile gününü gün edecek sonunda size gelecek Neden mi? Çünkü amcamız öyle istiyor.
A) Toprak/miras bölünmesin
B) Oğlum zengin aileye kapak atsın
C) Oğlum yurt dışına gitsin, kendini kurtarsın.
Sebep bunlardan biri bence.
Mümkün ama amcanın imalı imalı soru sorması bana böyle hissettirdi nedense.Oğlan da istiyordur bence. Bakire kız alacak, evde namıslı garısı olacak, kendi gününü gün edecek dışardaki çıtırlarla. Aile içi evlilik, aldatıldım diye boşanamaz da konu sahibi.
Ben de sizin gibi düsünüyorum kesinlikle aldatti sizi sevgiliniz! Sevgilisi ile bulustu kız baktı hesabına uuuuvv bu ne hal yarım nü foto kaldırmazsan surdan suraya gitmemm dedi ama sizin amca ogluna amcanızdan bir kulak bükme gelir ayrılmayinAmca oğlu olmayanlar aldatmiyor mu size söyledim buraya çekmeyin olayı
Kuzeniyle takılmayı mide bulandırıcı bulduğu içindir.sevgilimin okulu basladi gecen sene son senesi idi ama bazı seyler oldu biraz uzamis neyse orasi uzun bir konu
Gecen gün bir foto paylasti kahve fotosu ama masada bir kiz tokasi vardi. Bunu gördüm ve kiskandim sanirim ama asil kiskanma sebebim bir tane üstsüz fotosu vardi o gün onu kaldirdi, birkac video kaldirdi.
Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Bir anda onu sildim ve her sey bitti yazdim o günden sonra sadece üzgün postlar atti duygusal sarkilar atti
Aileden kimse konuyu acmadi ta ki bugüne kadar
Bana mesaj atmis böyle mi bitecekti sorgusuz sualsiz beni öyle bir hale soktun ki falan yazmis
Bu akşam da amcam beni gördü neler oluyor her sey yolunda mi dedi ben de kafami salladim agladim bir anda amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi ben de istemiyorum galiba baskasi ile konusuyor dedim güldü olur mu öyle sey beni ne zaman arasa seni soruyor dedi
Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Bence sevgilisi yaninda olan biri bunu yapar sadece. Böyle düsündüm
Lütfen kuzen konusuna girmeyin konumuz artik o degil uzar dagilir konu.
Seninkiler elde zaten. Ben diğer tarafını da ekledim sadece. Aşk falan yok, hesap kitap yapılmış.Mümkün ama amcanın imalı imalı soru sorması bana böyle hissettirdi nedense.
Bence o tokanın sahibi Helga. Ama adamın babasının rızası yok, o yüzden kardeşinin kızını işaret etti, bu olacak dedi, yoksa elimi üzerinden çekerim dedi, sevgili kuzen bey de hali hazırda aşkından ölen bir yapıya sahip olmadığından neden evde amca kızı dışarda Helga olmasın dedi..Oğlan da istiyordur bence. Bakire kız alacak, evde namıslı garısı olacak kendi gününü gün edecek dışardaki çıtırlarla. Aile içi evlilik aldatıldım diye boşanamaz da.
Ah ah o konuyu hiç deşme ,girdinmi çıkamazsın.Biz bir yerde bizi dinliyor ikna oldu dedik, geldiğimiz noktaKuzeninle mi sevgilisin
Olsun anacım, helal olsun o amca oğluna. Etrafında bu kadar akılsız varken yapsın istediğini...Bence o tokanın sahibi Helga. Ama adamın babasının rızası yok, o yüzden kardeşinin kızını işaret etti, bu olacak dedi, yoksa elimi üzerinden çekerim dedi, sevgili kuzen bey de hali hazırda aşkından ölen bir yapıya sahip olmadığından neden evde amca kızı dışarda Helga olmasın dedi..
Sma değil ki sadece ve bazı şeyler de tespit edilemeyebiliyorEvlenirseniz sma testi yaptırmayı ihmal etmeyin
Heh işte kızı saf buldu çünkü saf cidden, paravan evlilik yapayım kimse suphelenmesin dediBence o tokanın sahibi Helga. Ama adamın babasının rızası yok, o yüzden kardeşinin kızını işaret etti, bu olacak dedi, yoksa elimi üzerinden çekerim dedi, sevgili kuzen bey de hali hazırda aşkından ölen bir yapıya sahip olmadığından neden evde amca kızı dışarda Helga olmasın dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?