Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Yani kafanda yazdığın senaryoyla bir yaz dizisi çekilir ama bundan daha garibi o konuya girmeyelim demişsin ama kuzeninle sevgili olman.
Hayır madem konuya girilsin istemiyor neden başlıkta bile kuzeniyle sevgili olduğunu belirtiyor??
Sevgilimin hikayesinde kız tokası gördüm diye de sorabilirdi.Ben konu sahibinin ne sormaya çalıştığını nasıl bir hayatı olduğunu asla anlayamıyorum

Bence sizi yedekte tutuyor. Sevgilisi ile gününü gün edecek sonunda size gelecek. Neden mi? Çünkü amcamız öyle istiyor.

A) Toprak/miras bölünmesin
B) Oğlum zengin aileye kapak atsın
C) Oğlum yurt dışına gitsin, kendini kurtarsın.

Sebep bunlardan biri bence.

Hastalıklı bir düşünce yapısı olduğu kesin. İnanın ben de anlayamadım. Eski konusuna da vakıf değilim.

Oğlan da istiyordur bence. Bakire kız alacak, evde namıslı garısı olacak, kendi gününü gün edecek dışardaki çıtırlarla. Aile içi evlilik, aldatıldım diye boşanamaz da konu sahibi.

Amaaan hikaye belli işte. Adam kızlarla gününü gün ediyor. Ama ailede akraba evliliği gelenek olduğu için, kürkçü dükkanı da belli. Görev icabı Sivaslı ile evlenecek sonunda. Ama o güne kadar da hayatına devam edecek. Evlendikten sonra da kaçak göçek yine devam eder. Sivaslı ailesinin istediği kız çünkü, elin iyisindense kendi kötülerini tercih eder bu insanlar çünkü. Bir iki çocuk yaparlar artık, adam da yine kendi hayatını yaşamaya devam eder.
Al sana aşk hikayesi Sivaslı. Kuzenin rol yapıyor köprüyü geçene kadar. Evlenince göreceksin sana aşık maşık olmadığını.

Oğlan da istiyordur bence. Bakire kız alacak, evde namıslı garısı olacak, kendi gününü gün edecek dışardaki çıtırlarla. Aile içi evlilik, aldatıldım diye boşanamaz da konu sahibi.
Mümkün ama amcanın imalı imalı soru sorması bana böyle hissettirdi nedense.

Amca oğlu olmayanlar aldatmiyor mu size söyledim buraya çekmeyin olayı
Ben de sizin gibi düsünüyorum kesinlikle aldatti sizi sevgiliniz! Sevgilisi ile bulustu kız baktı hesabına uuuuvv bu ne hal yarım nü foto kaldırmazsan surdan suraya gitmemm dedi ama sizin amca ogluna amcanızdan bir kulak bükme gelir ayrılmayin

Kuzeniyle takılmayı mide bulandırıcı bulduğu içindir.

Oğlan da istiyordur bence. Bakire kız alacak, evde namıslı garısı olacak kendi gününü gün edecek dışardaki çıtırlarla. Aile içi evlilik aldatıldım diye boşanamaz da.
Bence o tokanın sahibi Helga. Ama adamın babasının rızası yok, o yüzden kardeşinin kızını işaret etti, bu olacak dedi, yoksa elimi üzerinden çekerim dedi, sevgili kuzen bey de hali hazırda aşkından ölen bir yapıya sahip olmadığından neden evde amca kızı dışarda Helga olmasın dedi..

Olsun anacım, helal olsun o amca oğluna. Etrafında bu kadar akılsız varken yapsın istediğini...

Sevgili kuzene durum ne diye sormamak, ama babasına "gılıbı kınıştığı vır" demek. Siz kaç yaşındasınız ?
Cevap yazmaya bile değecek bir konu değil. Çünkü yakın zamanda nişan olur ne bileyim söz olur....

Bahse girerim babası ayar veriyordur oğlana. Kardeşimin kızını alacağız sana, düğüne kadar olay çıkarma yeter diyordur. Oğlan da pek gönüllü olmasa da he diyor işte. Şimdilik aşık adamı oynuyor göz boyamak için. Nikahtan sonra maskesi düşer. Evlilik süresince de o amca hep tepelerinde olur. Evcilik oynar gibi denetler devamlı.
-Sivaslı, hani torun kızım bak evleneli 5 ay oldu, böyle olmaz.
-Oğlum yine niye rahat durmuyorsun bakayım sen, rezil mi edeceksin bizi amcana?
Ahahaha Türk dizisi senaryosu gibi valla.

Heh işte kızı saf buldu çünkü saf cidden, paravan evlilik yapayım kimse suphelenmesin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…