Sevgilim masaja gidecegini söylüyor siz olsanız ne yapardınız?

melihakarasu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
5
2
1
30
Bunu söylemesi düşüncesizlik değil mi sırtı çok ağrıyormuş muş askerde çok calıstırmışlar..

Bunu söylemesi düşüncesizlik değil mi sırtı çok ağrıyormuş muş askerde çok calıstırmışlar..
Ben bir kadın olarak kendi hemcinslerimi bazen hiç anlamıyorum. Buraya öyle konular açılıyor ki, bakıyorum kendime bende bir sorun mu var acaba diyorum. Eşim arkadaşlarıyla uzun yola düğüne gidecek, eşim gece arkadaşlarıyla dışarıya çıkmak istiyor, eşim masaja gidecek. Biz eşimle her ay düzenli masaja gideriz ben şuan hamileyim son haftalarım doğal olarak gidemiyorum ama eşime ısrarla sen git diyorum hatta hediye olarak randevu alıp göndersem mi diye düşünüyorum. Ne var bunda anlamadım ayrıca siz kendinize erkeğin masaj yapmasına izin verir misiniz ben istemem bana erkek nasaj yapsın. Erkekler de vücutlarına erkeğin dokunmalarını istemiyorlar, bu başka bişey erkekler için sanki gay gibi olacaklar diye hissediyorlar. Sıkmayın bu kadar, yapacak erkek zincire bağlasan da yapar emin ol.

Benim eşim asker. Geçici de değil. Hergün göreve çıkıp 35-40 kiloluk çanta taşıyor sırtında.

Sırtı hep ağrır sıcak suya sokar sırtına oturur kremleyip "masaj" yaparım. Benden âlâ masör mü var? Mutfakta ascı sokakta hanımefendi sırt ağrısında masörümdür :D kalkıp masaja gideceğini söylesin odunu ıslatır ıslatır vururum sırtına bişeyciği kalmaz :D

Back
X