- 15 Ağustos 2017
- 5
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi melihakarasu
Bunu söylemesi düşüncesizlik değil mi sırtı çok ağrıyormuş muş askerde çok calıstırmışlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaj diyince neden aklınıza kötü şeyler geliyor tedavi amaçlı gidebilirBunu söylemesi düşüncesizlik değil mi sırtı çok ağrıyormuş muş askerde çok calıstırmışlar..
Haklısınız ama o bana bir erkeğin (masörün) dokunmasını istemezdi eminimMasaj diyince neden aklınıza kötü şeyler geliyor tedavi amaçlı gidebilir
Masaj diyince aklıma masaj geliyoHaklısınız ama o bana bir erkeğin (masörün) dokunmasını istemezdi eminim
Tamam ona da kadın dokunmasın gayet gidip bir erkeğe yaptırabilirHaklısınız ama o bana bir erkeğin (masörün) dokunmasını istemezdi eminim
Ben bir kadın olarak kendi hemcinslerimi bazen hiç anlamıyorum. Buraya öyle konular açılıyor ki, bakıyorum kendime bende bir sorun mu var acaba diyorum. Eşim arkadaşlarıyla uzun yola düğüne gidecek, eşim gece arkadaşlarıyla dışarıya çıkmak istiyor, eşim masaja gidecek. Biz eşimle her ay düzenli masaja gideriz ben şuan hamileyim son haftalarım doğal olarak gidemiyorum ama eşime ısrarla sen git diyorum hatta hediye olarak randevu alıp göndersem mi diye düşünüyorum. Ne var bunda anlamadım ayrıca siz kendinize erkeğin masaj yapmasına izin verir misiniz ben istemem bana erkek nasaj yapsın. Erkekler de vücutlarına erkeğin dokunmalarını istemiyorlar, bu başka bişey erkekler için sanki gay gibi olacaklar diye hissediyorlar. Sıkmayın bu kadar, yapacak erkek zincire bağlasan da yapar emin ol.Bunu söylemesi düşüncesizlik değil mi sırtı çok ağrıyormuş muş askerde çok calıstırmışlar..
Istiyor musun diye sormasanizaHaklısınız ama o bana bir erkeğin (masörün) dokunmasını istemezdi eminim
Bayılıyorum bize yapılanı onlara yapmayaIstiyor musun diye sormasaniza
Hayatim ben masaja gidiyorum
Bitti ,gerisini o dusunsun