Sevgilim masaja gidecegini söylüyor siz olsanız ne yapardınız?

Kocamın çıplak vücudunu elin kadını mıncıklayacak. Bizim bir kültürümüz var hamam kültürü. Çıkınca kuş gibi hafifler.

mesleği o, burada kötü kadın gözüyle bakılıyor da dışarıda gayet profesyoneller. hem niyeti bozuk adamlar yok mu? kimin ne olduğunu kimse bilemez. Hamam ayrı, masaj ayrı öncelikle bu farkı öğrenin :)

NEreye gidecekmiş? Merdiven altıysa masaj değil o sekstir. 5 yıldızlı otelin masöründen bir randevu al iki kişilik, ikiniz de masajlanın, biz öyle yapmıştık.

eşim bana doğum günümde masaj hediye etmişti. bir kaç kere çift masajına da gittik. ne var yani masaja gidecekse. iyi bir spa ya gidecekse gitsin. ama kötü bir yere gitmesin. onada neden gitmesin diyorum bilgisiz eğitimsiz bir masörün elinde sakatlanma riski bile var.o yüzden. yoksa kıskançlıkla falan alakalı değil :işsiz:

Valla biz karı koca, izne Türkiye'ye gelince bir spa merkezine gitme hayali kuruyoruz.
Bugün de geniş olduğumuzu öğrendim çok şükür.
valla biz sürekli gidiyoruz. o tayvanlımıdır korelimidir bilmiyorum mini mini kızlar çatır çatır gezdiler herifimin üstünde başımı nerelere vursam bilemedim :D

Bizim tatillerimizde eşim hep gider, bana sen de yaptır diyor ama kıyamıyorum paraya, onun rezervasyonunu yaptırıyorum, bayan masör olsun diyorum, sonra birlikte iniyoruz aşağıya o masaja bende havuza. Balayında bile yaptırdı çünkü masajı çok seviyor bende öyle 50 dakika masaj yapamam, tatilde kendini şımartmasına ses çıkarmıyorum. Sapık değil çok şükür kocam, bir kadın mıncıkladı diye namusu gitmez herhalde :)))) Şaka bir yana mutlu sonla biten masajlardan olmadığı sürece sıkıntı yok rahat olun.

Son düzenleme:
valla biz sürekli gidiyoruz. o tayvanlımıdır korelimidir bilmiyorum mini mini kızlar çatır çatır gezdiler herifimin üstünde başımı nerelere vursam bilemedim :KK70:
Nasıl mincıklattırdın kocanı genişliğe bak :KK70:
Bizim de yaşadığımız yerde kaliteli bir yer olsa gideceğiz ama yok maalesef, acayip de yorucu bir sezon geçirdik, özellikle eşim.
Evde yapıyorum ama işin tekniğini bilmek lazım, profesyonellerin yaptığı gibi olmuyor. O yüzden tatili 4 gözle bekliyoruz, kendimizi atacağız bir merkeze.

Valla biz karı koca, izne Türkiye'ye gelince bir spa merkezine gitme hayali kuruyoruz.

Masaj var Masaj var hanımefendi. :KK70:
Mesela uzak doğu ülkelerinde masaj sonrasında mastürbasyon
istiyor musunuz diye soruluyor. ve daha nicesi :ıslık:
ve bu bir meslek olarak nitelendiriliyor. velhasılı artık bu
tarz masaj eylemleri bizim ülkemizde de mevcut.
Anlamayan arkadaşlarımız için konuya açıklık getirmek istedim. :-)

Masaj var Masaj var hanımefendi. :KK70:
Mesela uzak doğu ülkelerinde masaj sonrasında mastürbasyon
istiyor musunuz diye soruluyor. ve daha nicesi :ıslık:
ve bu bir meslek olarak nitelendiriliyor. velhasılı artık bu
tarz masaj eylemleri bizim ülkemizde de mevcut.
Anlamayan arkadaşlarımız için konuya açıklık getirmek istedim. :-)
O tip masaj yerleri olduğunu biliyorum.
Ama aklı başında hiçbir insanın sevgilisine oraya giderken haber vereceğini sanmıyorum.
O yüzden konuyu değerlendirirken kapsam dışı bırakıyorum açıkçası kendi adıma.

Otel tatili yaptığımızda eşim de mutlaka gider.
Ben sevmem masaj ama o hic es gecmez.
Bu istek bana tuhaf gelmedi, sırtı da ağrıyormuş.

Nasıl mincıklattırdın kocanı genişliğe bak :KK70:
Bizim de yaşadığımız yerde kaliteli bir yer olsa gideceğiz ama yok maalesef, acayip de yorucu bir sezon geçirdik, özellikle eşim.
Evde yapıyorum ama işin tekniğini bilmek lazım, profesyonellerin yaptığı gibi olmuyor. O yüzden tatili 4 gözle bekliyoruz, kendimizi atacağız bir merkeze.
teselli olacaksa thai masajıydı ayağıyla mıncırdı :D bende sabırsızlıkla bekliyorum valla tatili ne yalan diyeyim :D

Normal masaj yerleri dışında ek ücretle cinsel şeyler yapılan yerler var geniş diyenler onu kastetmiş olabilirler
Oralara kimse sevgilisini, kocasını bile bile göndermez, hiçbir sevgili de gitmek için izin almaz.
Buradaki sevgili de aklı başında biriyse zaten o tarz bir yere gideceğinden bahsetmemiştir.
Sapla samanı karıştırıp, normal merkezlere gidenlere de geniş denilmesine kızıyorum, artı orada çalışan, ekmeğini kazanan insanlara da hakaret oluyor bu.

Kocamın çıplak vücudunu elin kadını mıncıklayacak. Bizim bir kültürümüz var hamam kültürü. Çıkınca kuş gibi hafifler.
Masajı sadece kadınlar mı yapar? Tatilde eşimle bir spa merkezine gittik. İkimizde masaj yaptırdık. Bana bir kadın eşime de bir erkek masaj yaptı. Gerçekten çok rahatlatıcı bir şey, hatta eşimle düzenli yaptıralım iyi bir yer bulursak diye konuştuk.

Konu sahibinin eşi hangi anlamda neden yaptırmak istediğini bilemem. Onu da konu sahibi tanıyor, o bilecek.

Masajı sadece kadınlar mı yapar? Tatilde eşimle bir spa merkezine gittik. İkimizde masaj yaptırdık. Bana bir kadın eşime de bir erkek masaj yaptı. Gerçekten çok rahatlatıcı bir şey, hatta eşimle düzenli yaptıralım iyi bir yer bulursak diye konuştuk.

Konu sahibinin eşi hangi anlamda neden yaptırmak istediğini bilemem. Onu da konu sahibi tanıyor, o bilecek.
Erkeğe yaptıracak olsa konu sahibi dert etmezdi bence. Çünkü bana bir adam masaj yapsa izin vermez anlamında konuşuyor. Bayan bayana yaptırsın erkek erkeğe yaptırsın bunda bir sorun yok ki.

SPA merkezi profesyonel masaj yerleri zaten. ona kimsenin bişi dediği yok zaten de masaj denilince haklı olarak insanların aklına farklı şeyler geliyo. bunu böyle dan diye ben masaja gidiyorum şeklinde söylerse olmaz, ama hayatım hadi bi SPA merkezine gidip masaj yaptıralım beraber derse OK :D

merdiven alti yada mutlu son ile biten yer degilse gidebilir sorun yok ;) aman yabizde kactir bakiyoruz esimle birlikte gidelim diye ama düzgun yer bulamadık tatili gözlüyoruz

Back
X