- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi melihakarasu
Hemen güzel bir yerden randevu alırım, kendime de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi benim de aklimdan gectiBelki sevgilin seni yokladi ne dersin meliha sonucta askerden gelmis.Maja gitcem diye ònune zarf atmis belki senin ben yaparim demeni istiyordur .Masaj bahane olabilir sonra ne olur bilemem.
Askerden gittigine gore yemegine şap ta atmiyorlar artik .
Fesatmiyim yoksa![]()
İşte benim anlamadığım, eşim bana masaja gideceğim dediğinde hayatta aklıma o cinsellikle biten türden yer gelmez yani. Anlarım ki spa merkezinden vs. bahsediyordur. Hangi normal ilişki içinde eşler birbirine diğer tür yerlere gitmekten bahseder?SPA merkezi profesyonel masaj yerleri zaten. ona kimsenin bişi dediği yok zaten de masaj denilince haklı olarak insanların aklına farklı şeyler geliyo. bunu böyle dan diye ben masaja gidiyorum şeklinde söylerse olmaz, ama hayatım hadi bi SPA merkezine gidip masaj yaptıralım beraber derse OK![]()
kendi açınızdan haklısınız tabi ki. kendi adıma SPA merkezleri oteller vs yerlerin o tip yerler olduğunu düşünmüyorum ve tabi ki rahatlıkla gidilebilir. buraya giden kişiler de geniş falan değildir. ama maalesef diğer tür mekanların varlığı da söz konusu. öyle olunca insan bi düşünüyor haliyle, bu tabii biraz da eşi sevgiliyi tanımakla alakalı bir durum.İşte benim anlamadığım, eşim bana masaja gideceğim dediğinde hayatta aklıma o cinsellikle biten türden yer gelmez yani. Anlarım ki spa merkezinden vs. bahsediyordur. Hangi normal ilişki içinde eşler birbirine diğer tür yerlere gitmekten bahseder?
O yüzden bu ters anlayıp, millete hemen etiket yapıştırmak saçma geldi bana.
Bunu söylemesi düşüncesizlik değil mi sırtı çok ağrıyormuş muş askerde çok calıstırmışlar..
Buyuk ihtimal bunu düsündüAynisi benim de aklimdan gecti![]()
Bende boyun fıtığı var. Tedavi amaçlı masaja gidiyorum. Ne var bunda?
Ha 25 yaşında kaslı bi adamın yapmasını tercih ederdim ama 55 yaşında bi teyze yapıyor ama naapalım.