Sevgilim masaja gidecegini söylüyor siz olsanız ne yapardınız?

Merdiven altı bir yere gitmemeye ve masöze dikkat etmiyorsa ne sorun olabilir ki?

Diğer konunuzda sorulanlara yanıt vermemiş ve yeni konu açmışsınız.

Erkek arkadaşınızın her davranışına ayrı konu açıp yorulmayın isterseniz.

Aynı şeyi yazmışız görünce sarılasım geldi. Şu hayatta en güvendiğim yer hamam. :rolleyes:

Masaj yaptırmak isteyen bir koca herhalde kendini Erkege mıncıklattıracak degil.E biz de gitsek çoğumuzun eşi erkeğe masaj yaptırmamızı istemez ama kendileri kadına masaj yaptırmak ister.Benim eşim kaç kez söyledi masaja gideyim diye.Ben de git dedim gitmedi.1 ay sonra yine Dedi masaja gideyim mi izin veriyor musun diye,git dedim yine gitmedi.Megerse hayır gidemezsin öyle yerlere diyip kıskanmamı bekliyormuş.Yani gidemedi kaldı :D İyi birşey olsa kıskanmamı beklemezdi sanırım.

Ben bir kadın olarak kendi hemcinslerimi bazen hiç anlamıyorum. Buraya öyle konular açılıyor ki, bakıyorum kendime bende bir sorun mu var acaba diyorum. Eşim arkadaşlarıyla uzun yola düğüne gidecek, eşim gece arkadaşlarıyla dışarıya çıkmak istiyor, eşim masaja gidecek. Biz eşimle her ay düzenli masaja gideriz ben şuan hamileyim son haftalarım doğal olarak gidemiyorum ama eşime ısrarla sen git diyorum hatta hediye olarak randevu alıp göndersem mi diye düşünüyorum. Ne var bunda anlamadım ayrıca siz kendinize erkeğin masaj yapmasına izin verir misiniz ben istemem bana erkek nasaj yapsın. Erkekler de vücutlarına erkeğin dokunmalarını istemiyorlar, bu başka bişey erkekler için sanki gay gibi olacaklar diye hissediyorlar. Sıkmayın bu kadar, yapacak erkek zincire bağlasan da yapar emin ol.

Tatlım masajla gitme konusunda haklısınız çüş yani erkek yapsın bize kadın yaparken lezbiyen mı oluyoruz

Gitsin. Öyle mutlu sonlu masaj yapanlara gitse sanmıyorum size söylesin. Çok rahatsız oluyorsanız bir spa merkezinden randevu alın, beraber gidin.

noluyo ki masaja gidince?
sanki geneleve gidicem demiş adam gibi tepkilere ne gerek var. hem masaj düzenli olduğunda da insanı zinde hissettirir.

Belki sevgilin seni yokladi ne dersin meliha sonucta askerden gelmis.Maja gitcem diye ònune zarf atmis belki senin ben yaparim demeni istiyordur .Masaj bahane olabilir sonra ne olur bilemem.
Askerden gittigine gore yemegine şap ta atmiyorlar artik .
Fesatmiyim yoksa:KK53:

benin de arada eşime masaj yaptırma jesti geliyo aklıma. herhalde en mutlu olacağı hediye olur şu yorgunluğuyla.

sadece yaşadığım şehirde spa merkezi falan yok. adamı yanlışlıkla mutlu sonlu yere yollarım diye korkumdan bişi yapamıyorum:KK48:

son olarak; başka işler yapacak olan adamı durduramazsınız maalesef. sizin ki açıkça belirtmiş bunda bişi yok.

Allah aşkına ne var bunda hele ben o kadar geniş değilim diyen arkadaşa hayret ettim. Masörlere ne gözüyle bakıyorsunuz ki anlamadım. Hergün kaç kişiye masaj yapıyor onlar profesyonel işleri bu. Sizlerin eşlerinizin üstüne aç tavuk gibi mi atlayacaklar. Bu tamamen güvensizlik göstergesidir bana göre. Yanlış bir şey yapmak isteyen adam masaj salonu dışında da pekala yapar. Bana göre dünyanın en rahatlatıcı şeyi masaj. Zaten çoğu yerde masörde bayan. Çiftli giyin madem rahat edin.

Back
X