• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden böyle diyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Muhtemeldirki sana olan sevgisini ifade edebilmek için böyle söylüyordur.
Kendi adıma söylemem gerekirse, eşimi, annem babam ve kardeşlerimden daha çok sevemem.
Hayatta önce evlatlarım, sonra annem, babam, kardeşlerim sonra eşim gelir.

sanirim gittikce seni dahada seviyor ve o yuzden bu gun öyle söyluyor. yani senin hem degerini ögrenmis, hemde sana dahada asik olmus ve seni öncesinden daha cok seviyor. umarim evlenincede öyle söyler. mutluluklar dilerim.:1hug:

ah canım benimde eşim gerek flört döneminde gerek nişanlılık döneminde seni herşeyden çok seviyorum.annemden daha çok seviyorum derdi.bide seni asla ezdirmem derdi.ama şimdi ailem senden önce gelir diyor..ezdirmeside çabası zaten..yani şu oluyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin misali...

sana normal gelmemesi gayet normal çünkü bence gerçektende anormal:))))))))))
ben olsam ailesinin yerine başkasını koyan birine ne kadar güvenebilirdim bilmiyorum.. daha ortada bişey yokken ailesini arka plana atıyo demekki bazı duygular onun için bi anlam taşımıyo.. ben olsam o sözlere pek itimat etmezdim

Son düzenleme:
ah canım benimde eşim gerek flört döneminde gerek nişanlılık döneminde seni herşeyden çok seviyorum.annemden daha çok seviyorum derdi.bide seni asla ezdirmem derdi.ama şimdi ailem senden önce gelir diyor..ezdirmeside çabası zaten..yani şu oluyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin misali...

cnm demiyor musun peki hani ben ailenden daha önce gelirdim diye :sm_confused:
bu durumda yüzüne nasıl bakabiliyor anlamıyorum :uhm:
tamam bende ailesini sevmesine asla karşı değilim ama sonuçta ailesine seni ezdirmesi kadar mantıksız ve saçma bişey yok
ben olsam derdim sen nasıl bir adamsın önceden ne diyordun şimdi ne yapıyorsun yalancı mısın sen derdim ona :oklava:

canım desem ne fayda edecekki annesine muhtaç olan bebkler gibi..benimde istediğim ikimizde aynı kefede olalım..hep onlar haklı demesin ama eşimin yanında kefenin en ağır kısmı annesigilde..diyeceğide şu o zaman öyle söyleme gerekti der biliyorum...ama ciddi düşünüyorsan sakın sesiz olma..

ailesi benden önemli olsun bence hiç sakıncası yok :1hug:
çünkü benim içinde ailem daha önemli a.s
sanırım sevgilim bana beyaz yalan sölüyo :asigim:
canim dogruyu soledigini dusunuyorum ben cunku cok gercekci bi si demis seni kendim seciyorum ama ailemi kendi m secmedim. seni kendisi sevmek istedigi icin sevio ama ailesini ailesi oldugu icin. yerleriniz ayri ayri ama sanirim su aralar sen cok daha mohumsun onun gozunde.
hayrini gor tatlim:icecream:

canım desem ne fayda edecekki annesine muhtaç olan bebkler gibi..benimde istediğim ikimizde aynı kefede olalım..hep onlar haklı demesin ama eşimin yanında kefenin en ağır kısmı annesigilde..diyeceğide şu o zaman öyle söyleme gerekti der biliyorum...ama ciddi düşünüyorsan sakın sesiz olma..

Valla benimki bi ezdirsin beni ağzını burnunu kırarım onun :oklava:
Hem ne demek cnm o zaman öyle demem gerekiyordu,oh ne güzel işine göre davranıyo beyfendi yok öle yağma laelaelaelaelae
Ayyy valla bi anda bende kendimi senin yerine koydum da canım kusura bakma
ama bence eşinle bu konuyu konuş sende mi evlendikten sonra değişen adamlardansın falan de ne biliyim böle olmaz ki ya :çok üzgünüm:

aferin kız işte böyle ol...varya kendini ezdirmezsen senden iyisi yok..ama sessiz kalınca kötüsün hep..

Kızlar belki size garip gibi gelecek bu ama sevgilim her seferinde sen ailemden daha önemlisin diyor :bbo:
Bende böyle deme sonuçta onlar senin ailen onlar seni dünyaya getirdi yetiştirdi diyorum.
Bende onları çok seviyorum zaten diyor,ama ailemi ben seçmedim doğarken ailem sorulmadı ama seni ben seçtim diyor. Sen daha önemlisin diyor.Ben de benim ailem senden daha önemli dedim.Buna rağmen o bana göre sen daha önemlisin diyor.Senden sonra annem babam ablam gelir diyor. Bana garip geliyor bence anne baba herşeyden önemlidir,sizce de öyle değil mi :uhm:
Sevgilim ailesini çok seviyor asla saygısız bir insan da değildir ama neden böyle diyor anlamıyorum. Bana normal gelmiyor sizce normal bişey mi bu yorumlarınızı öğrenmek istiyorum mirmirmirmir

bence senin mutlu olman için iyi niyetle demiştir:asigim:bi erkek daha eşi bile olmamış yani henüz sevgilisi olan bi kızı, 9 ay karnında taşıyan binbir zahmetle yetiştiren annesinin önüne koymazfisfisfis

Bence kara kara düşümek yerine döbek atmalısınn
çok insan var su anda esnden önce anasını babasını dinleyen ve esini kenara iten..
Bak demekki sen sanslı olanlardan olacaksın tadını çıkar ne güsel işte diyorsa doğrudur
Bence sewinnn haline

Bunu bir sorun olara görüyorsan bir sorun var demektir.
Herşeyin hayırlısı olsuna.s.

Son düzenleme:
siz sevgilisiniz di mi...........................

karısı oluncaya kadar bekle gerçekleri o zaman anlarsın

canım bende sorun yapacak bir durum olduğunu düşünmüyorum eğer ailesini yok sayan saygısı olmayan biri değilse olumsuz bir hal yok.sana verdiği değeri anlatmaya çalışmış.belki bunu bu şekilde dile getirmesi gereksiz ama bunun problem olduğunu düşünmüyorum :) tadını çıkaryerimseniben

bende sorun olarak görürdüm önceleri ama alıştım artık!
benim eşim flört zamanı da söylerdi ,evlendik yine hep söyler,çocuğumuz oldu,o da kar etmedi,''önce sen ,sonra kızım der'' içim hem ağlar ,hem güler bu duruma ...ama dedim ya ben alıştım artık....bu konu hakkında tartıştım da bazen ama yok adam için öncelikli benim,ne yapayım dedim artık,onun sorunu ;) kötü bişi de diil aslında,herkesin öncelikleri her zaman aynı olamayabiliyor,bunlarda o cinsten sanırım hülya :) boşver keyfini çıkar ,ben öyle yapıyorumm....

Ne zararı var canım bırak öyle desin:)
Ohh ne güzell valla :)

Back
X