kendin demişsin ilkim diye :) mesela hangi rengi seversinden konuyu aç aralara da ben şundan hoşlanırım bundan hoşlanırım diye iliştir. hala tık yoksa öküzdür :)
Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum
Yaslar kac?
aaaa olur mu. ilk çıkma ayları cicim ayları gibidirBence o bir ayın önemli olduğunu düşünmemiştir bile ki ben de kız halimle ilk ayda çiçek gibi bir beklentiye girmem:) Erkekler biraz rahatlar kadınlara göre yani o düşünmemiştir bile senin kırılacağını zamanla herşey yerine oturur merak etme :)
Biliyorum cicim ayları gibidir o heyecanı tattım hatırlıyorum fakat; ben çiçektir hediyedir alınınca mutlu olan bir insan değilim.Yani bana hediye alınmasını çiçek alınmasını direk inceliğe bağlayamıyorum. Beni mutlu edebilen yegane şey bir bakış ve gülüştür o yüzden çok önemsemiyorum, arkadaşın sevgilisi de belki öyle bir yapıya sahiptir diye yazdım yorumumu..aaaa olur mu. ilk çıkma ayları cicim ayları gibidirsevgilim her ankara ya gelişinde gül alır. bende çöpe atmaya kıyamam bi süre sonra gül alma dedim. saksı çiçeği almış. ablamla kardeşimde dalga geçiyo hastane çiçeği almış diye sevgilim değilde kardeşlerim öküz. hiç incelikten anlamıyorlar
bu yazdıklarımdan dolayı biri bana çatacak ama napimmBiliyorum cicim ayları gibidir o heyecanı tattım hatırlıyorum fakat; ben çiçektir hediyedir alınınca mutlu olan bir insan değilim.Yani bana hediye alınmasını çiçek alınmasını direk inceliğe bağlayamıyorum. Beni mutlu edebilen yegane şey bir bakış ve gülüştür o yüzden çok önemsemiyorum, arkadaşın sevgilisi de belki öyle bir yapıya sahiptir diye yazdım yorumumu..
bu yazdıklarımdan dolayı biri bana çatacak ama napimmBiliyorum cicim ayları gibidir o heyecanı tattım hatırlıyorum fakat; ben çiçektir hediyedir alınınca mutlu olan bir insan değilim.Yani bana hediye alınmasını çiçek alınmasını direk inceliğe bağlayamıyorum. Beni mutlu edebilen yegane şey bir bakış ve gülüştür o yüzden çok önemsemiyorum, arkadaşın sevgilisi de belki öyle bir yapıya sahiptir diye yazdım yorumumu..
aaa ben lise gibi düşünmüştüm ; ay dönümü olayını çok yersiz bulurum ben, daha çok liselilerin taktığını sanıyordum buna. Gerçi sizin sıkıntınız sadece bu da değil, erkek arkadaşınızın biraz daha ince düşünüp sürprizler yapmasını bekliyorsunuz... İlgiliyse bence sürprize de gerek yok, çok zorlamayın. zorla yapılan hiç bir şeyin kıymeti yok.Ben 23 o 28
Ay dönümü mü kutlasın istiyorsun?Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?