Sevgilim öküz mü saf mı?

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum

kendin demişsin ilkim diye :) mesela hangi rengi seversinden konuyu aç aralara da ben şundan hoşlanırım bundan hoşlanırım diye iliştir. hala tık yoksa öküzdür :)

Onu yaptım ama yok yine aynı. Yüzüne söylesem olur mu ki ? Çünkü acayip takılıyorum

Bence o bir ayın önemli olduğunu düşünmemiştir bile ki ben de kız halimle ilk ayda çiçek gibi bir beklentiye girmem:) Erkekler biraz rahatlar kadınlara göre yani o düşünmemiştir bile senin kırılacağını zamanla herşey yerine oturur merak etme :)

Yaslar kac?

aaaa olur mu. ilk çıkma ayları cicim ayları gibidir sevgilim her ankara ya gelişinde gül alır. bende çöpe atmaya kıyamam bi süre sonra gül alma dedim. saksı çiçeği almış. ablamla kardeşimde dalga geçiyo hastane çiçeği almış diye sevgilim değilde kardeşlerim öküz. hiç incelikten anlamıyorlar

Daha bir ay olmuş yahu bi dur?
İlk aydan hemen sürpriz bekliyosun. Ayrıca iyi ki varsın diye uzun bir msj atmış diyosun bu da bi incelik değil mi? Daha erken belki ilişki biraz daha ilerleyince yapıcak o dediklerini, şu an birbirinizi tanıyosunuz sonuçta bence normal..

nasıl yani siz o sızı sevsın dıye mı bır seyler yapıyorsunuz?daha ılk ayda en heyecanlı en aşık hıssettıgınız aylar olması gerekmez mi?sevdırmek için bir şeyler yapması gerekmesini hiç anlamadım.

birinci ay nıye kutlansın hadı bır yıl oldu anlarım da,1. gun 1 hafta 1 ay...buda abartı.benım sevgılım bırıncı ayı kutlamadım dıye trıp atsa ben de ozur dılemem.belkı o da saçma buluyırdur,özür dılemek yerıne ıykı varsın demesi daha guzel ayrıca.şöyleki
-askım bırıncı ayımızdı unuttun...
-aa evet özür dilerim

-aşkım birinci ayımızı unuttun...
-ıykı varsın aşkım iyki senınleyım...bana bu daha iyi göründü...

Biliyorum cicim ayları gibidir o heyecanı tattım hatırlıyorum fakat; ben çiçektir hediyedir alınınca mutlu olan bir insan değilim.Yani bana hediye alınmasını çiçek alınmasını direk inceliğe bağlayamıyorum. Beni mutlu edebilen yegane şey bir bakış ve gülüştür o yüzden çok önemsemiyorum, arkadaşın sevgilisi de belki öyle bir yapıya sahiptir diye yazdım yorumumu..

bu yazdıklarımdan dolayı biri bana çatacak ama napimm benim için önemli . önce ki birlikteliklerimde küçük küçük maddi imkanım yettiğince hediyeler aldım karşılık göremedim ve üzdü bu beni. çünkü ben dışarı çıkıp birşey gördüğümde aklıma ilk gelen şey bunu sevgilime alsam sevinir mi olurdu. yani sürekli aklımda bir şeye bakarken onuda ilave ediyordum düşüncelerime. bakış gülüş tabi ki çok daha önemli ama ya sahteyse? bu da görmezden gelinmemeli bence neyse konuyu saptırmayayım sonra kibleniyorum

bu yazdıklarımdan dolayı biri bana çatacak ama napimm benim için önemli . önce ki birlikteliklerimde küçük küçük maddi imkanım yettiğince hediyeler aldım karşılık göremedim ve üzdü bu beni. çünkü ben dışarı çıkıp birşey gördüğümde aklıma ilk gelen şey bunu sevgilime alsam sevinir mi olurdu. yani sürekli aklımda bir şeye bakarken onuda ilave ediyordum düşüncelerime. bakış gülüş tabi ki çok daha önemli ama ya sahteyse? bu da görmezden gelinmemeli bence neyse konuyu saptırmayayım sonra kibleniyorum

İlk ay çok mühim birşey değil bana göre hatta saçma geliyor.
Herkesin ehemmiyet sırası farklı.
Karşınızdaki insana da mühim gelmemiştir.

Ay dönümünü kutlayan erkek yaratılmadı henüz dıye biliyorum ama.......

Daha bir aylık ne sevgilisi neyin dönümü ne hediyesi ne üzülmesin bu neyin beklentisi oooo boyle gidersen coookkk üzülür üzersin

aaa ben lise gibi düşünmüştüm ; ay dönümü olayını çok yersiz bulurum ben, daha çok liselilerin taktığını sanıyordum buna. Gerçi sizin sıkıntınız sadece bu da değil, erkek arkadaşınızın biraz daha ince düşünüp sürprizler yapmasını bekliyorsunuz... İlgiliyse bence sürprize de gerek yok, çok zorlamayın. zorla yapılan hiç bir şeyin kıymeti yok.

3 yılda 3 defa çiçek aldı ay dönümü nedir bilmez..
İlk sevgilisi de değilim benimki tescilli öküzlerden

Ay dönümü mü kutlasın istiyorsun?

Sevgilinde "sevgilil maddiyatcimi, degilmi?" diye bir erkek forumda kona acabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…