- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.916
- 798
Bir ayda nasıl karar verdiniz bu kadarına anlamıyorum.Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum
açıkçası ben de ilişkilerimde kaç gün geçtiğine dikkat etmiyorum. hele de 1. aya özel hediyeler kutlamalar falan yapmayı gereksiz bulan biriyim. sen duygusal birisin zannımca. ama ilişkide hep romantiklik istiyosan sanırım o çocuk senin beklentilerini biraz zor karşılıycakMerhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum
tatlım demekki onun sevgi tarzıda boyle.anlamaya calış yontmaya çalış. her erkeği odun olarak düşün sen yavaş yavaş kaleme cevireceksin.bizim kac sene oldu hala dogum gununde ne aliim diye bana soruyor. ama biliyorumki beni cok seviyor. diger erkeklere gore cok daha dusunceli ve benim fikirleirme onem veriyor.eger sneinkide sana saygı duyuyorsa bole seyleri es gec benceMerhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?