Kendini sevdirmeyi beceremiyorsa, sevmiyorsun demektir.Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum
Sevgilin okuzse ben okuzun bayrak sallayanim o vakit
Sevgilim ay dönümünü hayirlatsa bana komik gelir. Iyi sevgiliniz gulmemis size guzel bi mesaj yazmis bu okuz degil gayet ince ruhlu oldugunu gösterir.
Ben de sevgilim olsa tabi ki de birşeyi ona yakıştırırsam alırım, almışlığım da oldu ama hayatta bana karşılık vermediğinden dolayı kırıldıgım olmamıştır. Ben sevgiyi gözlerde ses tonunda görüyorum maalesef, bekleyemiyorum hediye falan. Bakın doğum gunum geçti ve ben kardeşlerime arkadaşlarıma sakın bana hediye almayın diye baskı yaptım ve almadılar. Bir aramaları hatırlamaları duşunmeleri zaten dünyaya sahip olmama sebep oldu :) Bu yüzden diyorum ya erkekler o kadar takılmazlar bu konulara hatta karşı tarafın üzüleceğini bile bilmezler. Zorla yaptırsan bu sefer anlamı kalmaz zevk almazsın o yüzden herkes bir orta yol bulmalı bu konularda :)bu yazdıklarımdan dolayı biri bana çatacak ama napimmbenim için önemli . önce ki birlikteliklerimde küçük küçük maddi imkanım yettiğince hediyeler aldım karşılık göremedim ve üzdü bu beni. çünkü ben dışarı çıkıp birşey gördüğümde aklıma ilk gelen şey bunu sevgilime alsam sevinir mi olurdu. yani sürekli aklımda bir şeye bakarken onuda ilave ediyordum düşüncelerime. bakış gülüş tabi ki çok daha önemli ama ya sahteyse? bu da görmezden gelinmemeli bence neyse konuyu saptırmayayım sonra kibleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?