Sevgilim olmadı

Hic sevgilim olmadi benimde olacak mi bir gun?
Artık insanlar internetten bile sevgili buluyorlar. Ne bu karamsarlık anlamıyorum. Daha 23 yaşındasın ve dünya erkeklerin etrafında dönüyor gibi davranıyorsun.
Ben artık bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Eğer konuların gerçekse sağlam tedavi olman şart.

Ah olsa da görsen insanın hayatında hiçbişi değişmiyoki yine sen yine sen aynı dertlerine sıkıntılarınla başbaşasın. havalara da uçmuyosun yani karşındaki de bi insan.Ben sıkıntılıyım biraz ondan bana öyle geliyor da olabilir ama ergenlikteki gibi aşk maşk kalmadı 22 yaşındayım bende.

Bu zamana dek olmamasi bundan sonra da oomiycagi anlamina gelmez. Nasibinde varsa birisi bi gun karsina cikar elbet canim.:KK16:

Sen şu pp ye kendini koyup güzel miyim diye soran kız mısın? Eğer oysan biraz silik duruyorsun. Yani özgüvensiz gibi bir halin var yüzüne yansımış çok solgun hayattan kopuk melankolik. Kuaföre falan git saçını boyat kaşlarını düzelttir spora yazıl ucuz yerler var illa pahalı bir yere gitmene gerek yok. Makyaj yap ama abartı olmasın you.ube da videolar var ordan öğrenebilirsin. Biraz “genç kız” havasında olursan bulursun birilerini çekingen durma. Yapım soğuktur işve cilve yapamam diyorsan da soğuk ama havalı ol.

Back
X