Sevgilim para istiyor ne yapmalıyım

Birderdimvaryardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
4
-10
86
37
Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor

Asla vermeyin, bencillikle suclamak ne demek? Sizin cocugunuz varken onun sizden para istemesi ne oluyormus acaba?

Bence vermeyin. Adli bir olay nedeniyle diyorsunuz suçu falan mı var tam anlamadım ama pek hayırlı gelmedi bana daha öncede almış muhtemelen onu geri vermedi. Sizi kullanıyor olabilir. Ayrıca bencillikle suçlaması onun bencil olduğunu gösterir. Bildiğin sömürüyor sizi.

Daha önceki borcunu ödedi mi? Bir de ne kadar bir meblağdan bahsediyoruz.
Sizden isteyene kadar anne babasından istesin olmadı kredi çeksin.

Az veya fazla miktar farketmez, maddi destek vermediniz diye bencil olarak suçlayan birisi ile olmayın derim.

Bu devirde kimseye güvenmeyin lütfen hele kısa süreli bir ilişki.
Çok klişe olacak ama her hafta sevgili mağdurları çıkıyor haberlere dikkat edin.

Asla verme

Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz
Bu kısma nasıl emin oldunuz? Konuyu okuyunca adam sizi para kasası gibi görüyor geldi bana mesela.

Bir de evladınız varmış, bize sormanız hata. Çocuğunuzun rızkını eşek kadar adama mı yedireceksiniz?

Hem para istiyor hem de sizi bencillikle suçluyor.
Kendinize gelin lütfen. Çocuğunuzun rızkını bir başkasına vermek ne demek?
Çocuğunuz yarın bir gün hastalansa ve ilaç, doktor parası gerekse bir başkasına mı yalvaracaksınız para için?
Birikim yapın, kara gün ne zaman gelir belli olmaz Allah korusun.

Bu adamdan da kurtulmanızı tavsiye ederim. Bir erkek, anası babası kardeşini es geçip gelip küçük çocuğu olan bir kadından para isteyecek, öyle mi?

İlk borcu da kurtarın, şöyle bir yöntem uygulayabilirsiniz:
"Sen bana ilk aldığın borcu ver, ben bankaya yatırıp kredi kartı borcunu kapatayım. Kapatır kapatmaz da kredi kartından istediğin miktarı avans çekeyim vereyim. Yoksa kredi kartım şu an blokeli, para çekemiyorum."
Aynen bunları deyip önceki verdiğiniz parayı da kurtarın.

Sevgililikte ne parası yahu.Bir de daha önce verdiniz şimdi tekrar, üstüne bencillikle suçluyor:) Sakın öyle bir sey yapmayın ortalık çakal dolu.Erkek sevgililikte para mı istermis hem bu ne rezillik.Sakın vermeyin bu konuda da restinizi çekin bir daha isteyemesin

Kısa süreli ilişkide evlilik düşüncesine nasıl girebiliyorsunuz?
Eleştiri değil,anlamaya çalışıyorum. Ben mi çok güvensizim

Sevgiliniz dahi olsa para konularına girmeyin.Ya da şöyle söyleyim zoraki olmasın.İsterseniz verin sadece.

Para ile koca almak ne demek. Adam resmen para ile sizle ilişki yaşıyor. Bir anne olarak öncelikli sorumluluğunuz evladınız, onun rızkını elin adamları ile sevgili olacağım diye yedirmeye gerek yok. Adamın sizle görüşme motivasyonu belli, para vermeyince gayet çirkefleş miş, para almaktan umudu kesince emin olun ayrılır da. Aklınızı başınıza alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…