- 22 Nisan 2023
- 413
- 351
- 23
- 38
- Konu Sahibi Birderdimvaryardim
-
Asla vermeyin vermeyince görün çirkinleşir hatta ayrılın. Bence kesin kumar vardırKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Arkana bakmadan kaç kaç kaç demeye geldim. En sevmediğim erkek tipiKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
hele çocuğunuz varken asla vermeyin lütfen yazık çocuğunuzun rızkını elin adamının suçlarınının bedelini ödemek için vermeyi düşünmeniz bile çok kötüKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Verme, hatta ayrıl.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Adama kredi çektiyse demek…İnsan saygıdan bir cevap yazar yahu.
En sinir oldugum dert sahibi tipi ha
Asla asla para falan verme..ķısa süreli bir ilişkide senden para isteyen adamdan hayır gelmez,paranı da geri alamazsın,.uzun süreli ilişki olsa da farketmez..parasal ilişkiler evlendikten sonra olmalı..Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Kuzenimin erkek arkadaşı bu şekilde dolandırmıştı onu aklıma geldi . Yoksa hapiste gircem sana şu tarihte ödeyeceğim demiş. Kız da kahraman ya ailesinden alıp veriyor.o tarihte tabi ki yok para . Çocuk da yeminler roller ikna yeteneği tavan .. o para hiç dönmedi . Kullanıldığını anladığında da çok geç olmuştu
Çocuğunuzun rızkını sevgilinize mi yedireceksiniz?Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?