- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Birderdimvaryardim
-
Bence dolandiriliyorsunuz. Cok muge anliya cikanlar gibi hissettim.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Sakın verme.Olmadigini yoksa lafını yapmayacağını söyle ki ısrar etmesinKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Ben olsam vermem. Böyle sevgilisinden para isteyen erkek bana itici geliyor.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Bak bu adam kendini belli ediyor. Sakın vermeyin. Hani ilişkide yardimlaşma falanla da alakasi yok. Var boyle tipler. Evlendikden sonra da kuruşunu alir elindenKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Asla verme derim başka bir şey demem.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Kısa süreli bir ilişkide zaten daha önce vermişsiniz, şimdi lütfen vermeyin. Yoksa ardı arkası kesilmez. Adli bir olayın olduğu ilişkide de bulunmayın. Evladınız varmış birde. Kılı kırk yarmak gerek.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Tam evlenmelik aday, kaçırma aman kısa süreli ilişkinde hemen evlenmeyi düşünKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?