- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Birderdimvaryardim
-
Adam bulmuş sizi yoluyor.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
bence evlenmeyi düşünmeyin derim,biraz cinsiyetçi olacak belki ama bir erkek kısa süreli tanıdığı bir kadından kolay kolay para istemez,eşiniz olur,yıllardır birlikte oldugunuz sevgiliniz olur,en yakın arkadaşınız olur verirsiniz ama henüz yeni bir ilişki ve bence fazla bir miktar ise çok cürretkar, birde oğlunuz var,yapacağınız her seçim onun hayatını etkileyecek,şimdi para isteyen sizi bencil olmakla suçlayan adam ileride daha çok psikolojik ve maddi olarak yorar sizi ve oğlunuzu.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Net bi haltlar karıştırıyor vermeyin para mara. Bu erkek milleti dışarda içtiğin kahvenin bile lafını etmeye başladı, bi tane herif için bu kadar verici olmayın. Hele de bencillikle suçlanıyorsanız.. Kendinizi soydurmayın.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Para isteyen erkekten ııı ııııı olmaz.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?