Sevgilim para istiyor ne yapmalıyım

Sakın vermeyin. Eşimle daha evlenmeden kredi çekerek araba almıştım. Eşim o zamanda sevgilim kendisi teklif ettiği halde ondan tek kuruş almadım. Borç konusunda bu kadar rahat olan insanlara güvenmiyorum. Siz evli değilsiniz, banka da değilsiniz ki ona para temin edesiniz. Ya ödemezse? Ne yapabilirsiniz ne gelir elinizden.

Kısa süreli bir ilişki,yıldırım hiziyla bir evlilik ,adlı olay,suç,bencillik,borç..
Artık ATV'de izleriz seni..
Kafam çok karisik diyorsun ya ; bu kafa karisikligi değil bildiğin kerizlik.
Evet,yanlış duymadın..
Evlenmeyi düşündüğün adam seni çantada keklik bir keriz gibi görüyor

Sonra burada konu açılıyor, evlenmeden önce hiç böyle değildi, çocuğumla çok iyi anlaşıyordu, tekrar yuvam yıkılsın istemedim bla bla.

İnsan hiç korkmaz mı, kısa süre önce tanışılmış hırlı mı hırsız mı belli değil, adli olaylarla ilgisi var, ikide bir benden para istiyor, bana bir zarar verir mi, çocuğum var başıma bela açar mı... Banlanmak istemediğim için ağır yazmak istemedim.

Eğer bu tekinsiz adamla ilişkiye devam edip evlenmeye karar verirseniz çocuğunuzun velayetini babasına vermeniz iyi olur.

Asla verme 16 senelik eşim benden kendi ortak birikimimizi istemeye çekinir ki ortak aldığımız şeyler için meselâ arabasını değiştirecek hayır dedim tamam dedi kullandırmayın kendinizi

Adam bulmuş sizi yoluyor. Daha önce verdiğiniz paranın üstüne su için. Tekrar verirseniz de Müge Anli'ya çıkarsınız artık geri almak için.

bence evlenmeyi düşünmeyin derim,biraz cinsiyetçi olacak belki ama bir erkek kısa süreli tanıdığı bir kadından kolay kolay para istemez,eşiniz olur,yıllardır birlikte oldugunuz sevgiliniz olur,en yakın arkadaşınız olur verirsiniz ama henüz yeni bir ilişki ve bence fazla bir miktar ise çok cürretkar, birde oğlunuz var,yapacağınız her seçim onun hayatını etkileyecek,şimdi para isteyen sizi bencil olmakla suçlayan adam ileride daha çok psikolojik ve maddi olarak yorar sizi ve oğlunuzu.

Net bi haltlar karıştırıyor vermeyin para mara. Bu erkek milleti dışarda içtiğin kahvenin bile lafını etmeye başladı, bi tane herif için bu kadar verici olmayın. Hele de bencillikle suçlanıyorsanız.. Kendinizi soydurmayın.

Para isteyen erkekten ııı ııııı olmaz.

İşte kadınları kandırmak bu kadar kolay. İki güler yüze tatlı söze tav oluyorlar. Adamlar biliyor ilgileniyor. Dünyadaki en güzel kadın gibi hissettiriyor. Prensesler gibi davranıyor tamam bitti olay.

Açlık da var tabi. İlgiye, sevgiye açlık. Kadınlarımız da atlıyor.

Bu adam dolandırıcı. Lütfen mantığınızla hareket edin. Siz de farkındasınız aslında ama o minicik "ya adam gerçekten seviyorsa" umudu mantıkla karar vermenizi engelliyor.

paranı ver de gör
ömrünce unutmazsın bu şahsı
bu şahıs hayatın da olsa ne olur olmasa ne olur
çocuğun varmış bir annesin
çocuğunun rızkını neden hayatında hiç bi vasfı olmayan insana vereceksin
yarın gidiyorum dese ne yapacaksın
gidiyorsa şimdi gitsin
aklını başına al

Sakın verme sana gelene kadar hiç mi biri kalmamış?
Sevgilime gelene kadar 1000 tane yakınım var isteyeceğim. Verdikçe manevi değerinde düşer.
Ben kendi çocuklarımın babasına verdim de boşanırken vermeseydin dedi haberin ola

benim eşim bile yani eşi olduğum halde parası olmadığını bana belli etmezdi. Bir keresinde istemişti benden ama böyle utana sıkıla. Bilemiyorum yani böyle rahat rahat borç isteyebilen insanları anlamıyorum

Kendimi senin yerine koyuyorum ben olsan vermezdim çocuğunu düşün ne derse desin erkeğin kadından para istemesi hiç hoş deyil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…