Sevgilim para istiyor ne yapmalıyım

Dolandırılıyorsunuz.gerçelten ihtiyacı olsa bile ben sevdiğim bir kişiye bu konuda ısrar etmem, edersem bipe bencillikle suçlayamam.benden para istenirse hem verirken hem de ödenmesini beklerken çok stres olurum.bu stresi de sevdiğim insanın çekmesine gönlüm razı olmaz.evlenecek seviyede değilse evlenmesin.eee direk ne yapılacaksa siz yapın o zaman.evlenen siz değil misiniz ?
 

Ayrilin net
 
Kesinlikle verme 1 kuruş dahi aç müge anlı da böyle sevgiliye verilen ve asla dönmeyen para konuları, aldatılan dolandırılan kadınlarla dolu. Hele ki kısa süreli bir ilişkiymiş .
Kendi emegine parana yazık etme . Hiç mi arkadaşı, akrabası, amcası yok onlardan istesin kadından, sevgiliden para mı istenir.
Aileme lazım oldu onlara gönderdim benim de yok elimde de gerekirse ayrıl ama sakın paranı kaptırma
 
Adam bulmuş sizi yoluyor. Daha önce verdiğiniz paranın üstüne su için. Tekrar verirseniz de Müge Anli'ya çıkarsınız artık geri almak için.
Aklıma Müge anlıdaki tiktoktan tanıştığı adam için 60 bin TL çeken kadın geldi.
 
Siz bu dünyada hiç yaşamıyorsunuz galiba ,hemen hemen her gün bu tarz olaylar haber oluyor Adamın sizden başka borç alacak kimsesi yok mu?
Parayı sokaktan topluyorsunuz galiba,evladinizin rızkını elin adamlarina vermeye bu kadar hevesli olmayın ya.......
 
Meblağ ne kadar
daha önceki borcunu ödedi mi?
sakın ha sakın vermeyin.. bunun için ayrılacaksa da ayrılsın
 
Erkekler zeki değil bazı kadınlar saf.
Valla kardeşine 100 tl çıkarıp borç vermeyenler bi tane hımbıl herif bulup Agop'un kazı gibi besliyor, sonra soyuldum diye ağlamaya geliyor, konu sahibinden bağımsız konuşuyorum.
 
Kısa süreli ilişkisinde çocuğu olan bir anneden para isteyen adam sizce evlenince neler yapar?
Yani bir evlilikte geçmiş başınızdan, hayata karşı sağlam adımlar atın.
Böyle kendi ayakları üzerinde duramayanlarla işiniz olmasın.
 
Valla kardeşine 100 tl çıkarıp borç vermeyenler bi tane hımbıl herif bulup Agop'un kazı gibi besliyor, sonra soyuldum diye ağlamaya geliyor, konu sahibinden bağımsız konuşuyorum.
Aynen katılıyorum ve insan yaş aldıkça olgunlaşır diyoruz ama maalesef bazıları asla olgunlaşıp ben ne yapıyorum demiyor.
Burada hemen dibimdeki apartmanda bir kadın resmen soyulmuş soğana çevrildi, 70 yaşındaki kadın kendisinden 10 yaş küçük suratına baksanız tiksineceğiniz bir adama aşık oldu, adamın altına araba çekti, üstüne ev aldı para yedirdi sonra kendi aldığı evden kovuldu.

Tövbe estağfurullah her yerinden ameliyat olduğu için yerinden bile doğru dürüst kalkamayan adamın yattığı yerden dahi aklı paralı kadınlardaydı

Bazı kadınlarda bu para yedirme aşkı nedir anlamadım gitti
 
Askin yaşı yoktur derlerdi de bu kadar da değildi yani
 
Askin yaşı yoktur derlerdi de bu kadar da değildi yani
80 yaşında da aşık olursun seversin, insan en çok yaşlılıkta kendisine bir hayat arkadaşı arar ama ben bile adamın yüzüne bakınca ne halt olduğunu anladım, gözleri pis bakan yüzüne baktığınızda hiç de iyi şeyler hissetmediğimiz kişiler olur onlardandı bu adam, özellikle evli bekar fark etmeksizin kadınlarla muhabbet kurmayı severdi, yılık yılışık biriydi, herkese selam verip geçerken buna öküz gibi bakıyordum, kadın da bir temiz yüzlü bir tatlıydı ama belli ki safmış evlenme vaadiyle kandırmış bir de
 
Üzgünüm ancak sevgilinizin dolandırıcı olma ihtimali yüksek.

Sıralayalım:
1) İlişkiniz kısa süreli. Yani kendisini çok da tanımıyorsunuz, açığını yakalama şansınız az. Ailesini tanıyor musunuz?

2) Hemen evlilik düşünülüyor. Bu sözler kadınları cezbetmek için verilir, yarın telefondan engellese yapacağınız birşey yok.

3) Bu kadar kısa sürede hemen para istemiş, vermişsiniz, geri gelmemiş. Üstüne bir daha istemiş hem de adli sebeplerle.

Adli olay derken detayını biliyor musunuz? Kendisinin söylemesinden bahsetmiyorum, olayın bahsettiği gibi olduğunu başka kanaldan doğrulattınız mı?

Evleneceğim dediğiniz kişinin akrabasını, çevresini, arkadaşlarını biliyor musunuz?

Bir annesiniz, çocuğunuzun güvenliğinden birebir sorumlusunuz. Tanımadığınız etmediğiniz güvenmediğiniz insanlarla işiniz yok.
 
Müge anlı izle aklın başına gelir sakın verme. Hepsi evlenmek üzere olan sevgililere kaptirilan paralar. Yok de kredi falan derse yapamayacağını söyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…