Sevgilim para istiyor ne yapmalıyım

Ay bu konuya yazmasam olmaz benim de kısa süreli bir ilişkim vardı 3 yıl önce. Salak diyeceksiniz muhtemelen de yine yazıyorum o zamanki halime ben de güldüğüm için adam benden parça parça para istiyordu bi ilaç almam lazım falan diye ben de saf gibi gönderdim sonradan öğrendim ki uyuşturucu kullanıyormuş O olaydan sonra ayrılmıştık sonra da söke söke verdiğim paraları geri aldım

Daha önceki paranızı geri ödedi mi ? Aranızda hiç bir resmiyet yok olsa bile vermek zorunda değilsiniz hem bir oğlunuz varmış onun rızkını neden beyfendinin arkasını toplamak için veresiniz ? Bencil olan kendisi bence. Ayrıca bir erkek olarak çevresinde borç isteyeceği hiç bir arkadaşı yok mu ?

ya linçlemeyin ama 70 yaşındaki kadını kovmak ta ne bileyim zaten kaç sene yaşayacak az sabretseymiş kovacağına

Kısa süreli bir ilişkide sevgilim para istese vermem bunun cimrilikle paracılıkla alakası yok. O kadar hikaye okuyoruz, erkek kadının parasını alıyor gidiyor ayrılınca da ödemiyor. Bu devirde bir kesim erkek cidden kadın parası için ilişkiye başlıyor, evleneceğim diyip kandırıyor. Siz de vermeyin para, zaten kısa süreli ilişki ne evliliği?

bak erkek arkadaşımın lafıdır ben birşeyleri ben ödiyim ben yapıyım dediğimde bile sadece erkek adam kadının yanında birşey ödetmez, sen neden ödüyorsun neden yapıyorsun ara ara konuşuyoruz işte erkekler kadınlardan borç alan durumlar olduğunu falan konuştuğumuzda erkek adam ailesinden, ablasından, kardesinden annesinden alır ama koynuna girdiği kadının parasına göz koymaz, buda adamlığa sığmaz der yani erkek düşüncesi bu sen buna göre karar verki ikimizde yaşayış,kültür olarak fazlasıyla modern yapıda insanlarız

Verme hayır gelmez

Adam dolandırıcı. Koparanildigini koparıp terkedecek. Elimde iki arkadaşa ait aynı olay var sonuç bu oldu

Bankadan kredi çekebilir,kimsesiz değilse ailesinden,eşinden dostundan isteyebilir size gelene kadar yani kimler kimler vardır.
Vermeyin, bir kez vermişsiniz zaten,teşekkür edeceğine birde suçluyor ,sanki mecbursunuz.

verme kardeşim. çocuğunun ve senin rızkın o. Bak müge anlı gibi kadın programlarına kimler kimler çıkıyor. Adamlar sömürüyor kadını sonra ortada bırakıyor. Zaten karı koca olmadan kadının parasına göz diken adamdan feci huylanırım ben. Nedendir bilmem ama tüylerim diken diken olur

asıl vermek bencillik , çocuğununuz rıskını veriyorsunuz. sizi kullanmaış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…