- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.303
- 78
- Konu Sahibi Birderdimvaryardim
-
Ay bu konuya yazmasam olmaz benim de kısa süreli bir ilişkim vardı 3 yıl önce. Salak diyeceksiniz muhtemelen de yine yazıyorum o zamanki halime ben de güldüğüm içinKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
birde tanıştığı aynı gündü hülyaydı kahvaltı masasındaAklıma Müge anlıdaki tiktoktan tanıştığı adam için 60 bin TL çeken kadın geldi.
Daha önceki paranızı geri ödedi mi ? Aranızda hiç bir resmiyet yok olsa bile vermek zorunda değilsiniz hem bir oğlunuz varmış onun rızkını neden beyfendinin arkasını toplamak için veresiniz ? Bencil olan kendisi bence. Ayrıca bir erkek olarak çevresinde borç isteyeceği hiç bir arkadaşı yok mu ?Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
ya linçlemeyin amaAynen katılıyorum ve insan yaş aldıkça olgunlaşır diyoruz ama maalesef bazıları asla olgunlaşıp ben ne yapıyorum demiyor.
Burada hemen dibimdeki apartmanda bir kadın resmen soyulmuş soğana çevrildi, 70 yaşındaki kadın kendisinden 10 yaş küçük suratına baksanız tiksineceğiniz bir adama aşık oldu, adamın altına araba çekti, üstüne ev aldı para yedirdi sonra kendi aldığı evden kovuldu.
Tövbe estağfurullah her yerinden ameliyat olduğu için yerinden bile doğru dürüst kalkamayan adamın yattığı yerden dahi aklı paralı kadınlardaydı
Bazı kadınlarda bu para yedirme aşkı nedir anlamadım gitti
Müge anlı gurmesi. Tuttum seni.birde tanıştığı aynı gündü hülyaydı kahvaltı masasında
o neydi öyle
çocuğum aç aç diye höykürerek ağlıyor
ama botoxdan da telden de geri kalmıyordu
Kısa süreli bir ilişkide sevgilim para istese vermem bunun cimrilikle paracılıkla alakası yok. O kadar hikaye okuyoruz, erkek kadının parasını alıyor gidiyor ayrılınca da ödemiyor. Bu devirde bir kesim erkek cidden kadın parası için ilişkiye başlıyor, evleneceğim diyip kandırıyor. Siz de vermeyin para, zaten kısa süreli ilişki ne evliliği?Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Müge anlı gurmesi. Tuttum seni.birde tanıştığı aynı gündü hülyaydı kahvaltı masasında
o neydi öyle
çocuğum aç aç diye höykürerek ağlıyor
ama botoxdan da telden de geri kalmıyordu
müge anlı konusunu ilk açan bendim yanlış hatırlamıyorsam :)) hem gurme hem oldMüge anlı gurmesi. Tuttum seni.
bak erkek arkadaşımın lafıdır ben birşeyleri ben ödiyim ben yapıyım dediğimde bile sadece erkek adam kadının yanında birşey ödetmez, sen neden ödüyorsun neden yapıyorsun ara ara konuşuyoruz işte erkekler kadınlardan borç alan durumlar olduğunu falan konuştuğumuzda erkek adam ailesinden, ablasından, kardesinden annesinden alır ama koynuna girdiği kadının parasına göz koymaz, buda adamlığa sığmaz der yani erkek düşüncesi bu sen buna göre karar verki ikimizde yaşayış,kültür olarak fazlasıyla modern yapıda insanlarızKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Verme hayır gelmezKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Adam dolandırıcı. Koparanildigini koparıp terkedecek. Elimde iki arkadaşa ait aynı olay var sonuç bu olduKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
Bankadan kredi çekebilir,kimsesiz değilse ailesinden,eşinden dostundan isteyebilir size gelene kadar yani kimler kimler vardır.Kısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
asıl vermek bencillik , çocuğununuz rıskını veriyorsunuz. sizi kullanmaış olabilirKısa süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz bir sebepten dolayı paraya ihtiyacı var ki daha öncede verdim ama çözülmedi olay şimdi tekrar istiyor bana göre fazla bir rakam adli bir olay nedeniyle ihtiyacı var. beni bencil olmakla suçluyor nasıl bir yol izlemeli ne yapmalıyım. Seviyorum evet ama bunun geri dönüşü de olmayabilir düşünmem gereken sorumluluklarım var bir oğlum var çok karmakarışık kafam. Kumar oynamak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?